Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w-lenka napisał(a):
napisz cos wiecej o niej - o jej charakterze...jk sie zachowóje - jak z opsami jak z ludzmi czy lekliwa jest itp....trudny okres - my wystawialiśmy szczeniaki i tez cisza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9058001#post9058001- czyzby na świeta psiaki przestały byc"modne" chore konsumpcjonistyczne myslenie ludzi! mała podnosimy !:multi:

Jeśli chodzi o jej podejście do psów, to zachowuje się tak jak na damę w jej wieku przystało. Biega za nimi i po prostu chce się z nimi bawić. Fionka całe dnie spędza na dworze z moimi wilczycami i stara je się naśladować. Niestety moje dziewczyny nie są zbyt skore do zabaw.
Suńka nie jest wylękniona i nie zdaje sobie sprawy z sytuacji w jakiej się znalazła. Bardzo pragnie kontaktu z ludźmi , bo jak mnie tylko zobaczy , to od razu przybiega i wdzięczy się ile tylko sił w ogonku.

Posted

Romek!!!!mowilam ze 13 nasty bedzie szczesliwy?przed chwila dzwonila do mnie moja bardzo dobra kolezanka i sasiadka za razem i chce wziac Fione:multi::multi::multi::multi::multi:
jesli sie uda to mala bedzie miala jak w raju( beddzi emieszac ode mnie 50 m w domku z ogrodkiem, ale nie w ogrodku) i bede ja widywac na spacerach:lol:
jest tylko jedno ale...moja znajoma ma 2 dzieci w tym jedno niespelna roczne i pyta sie jak Fiona reaguje na dzieci bo to zrozumiale ze sie obawia...mozesz cos na ten temat powiedziec? i druga sprawa oni wzieliby sunie po 01.08 bo wyjezdzaja na swieta za granice.Mozliwe zeby przeczekala u Was ?no to czekam na info bo obiecalam oddzwonic jutro:multi::multi::multi:

Posted

Panca napisał(a):
mala errata :mialam namysli nie pierwszego sierpnia tylko po pierwszym stycznia:razz:moze razem z moim Franiem zjada do wawy?

ja proponuje wymienic sie nr tel od tych panstwa dla Asi i odwrotnie....zadzwonia to sobie pogadaja i dograja szczegoly z przetrzymaniem itd:cool3:

Posted

A my na to jak na lato! Czy dobrze zrozumiałam, że w styczniu już ją mogą zabrać?
Bardzo się cieszę i suńka może u nas przesiedzieć jeszcze te dwa tygodnie jeżeli ten domek jest pewny. Same wiecie jak to czasami bywa na dogo ludzie się deklarują , a potem wychodzi kicha. To może , ja Ci zaraz podam na pw swoją komórkę, bo dobrze żebyś ją miała jak Twoi znajomi zechcą ustalić szczegóły. Jeśli chodzi o zachowanie Fiony, to nic szczególnego nie mogę powiedzieć, ot typowy szczenior. Fionka niestety nie jest jeszcze nauczona czystości, ale jeśli ludzie posiadają ogródek, to myślę , że to nie stanowi problemu. W chwili obecnej jest odpchlona i dwa razy odrobaczona. Ona chyba nie ma nawet 5 miesięcy, bo wszystkie ząbki ma jeszcze mleczne. Poza tym mamy trzy- letniego synalka , a Fionka jest do niego nastawiona bardzo pozytywnie, chyba widzi w nim równolatka. Bardzo się cieszę i dziękuję, że o nas myślicie.

Posted

tak jak napisalam na prv sunia wedlug mnie juz nie musi szukac domu:lol:a zaraz po Sylwestrze pojedzie do Warszawy! z niepoznanym jeszcze kumplem Franiem:evil_lol:wlasnie pije winko za happy end

Posted

Hmmm...
Czy domek zdecydował się na 100% ???
Jeśli tak, to super - extra :multi:. Jeśli nie, to się Romkowie nie martwcie... sunia i tak u was nie zostanie...:razz:

Posted

Mam nadzieję, że ze zdrówkiem ciotki Fusiki już lepiej.
Panca , a czy Ci ludzie mieli już kiedyś psa? Pytam, bo kto miał psa, to wie jakie są szczeniaki ( siusianie , obgryzanie). To jest oczywiście tylko kwestia czasu, ale nestety trzeba przez to przejść.

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Łucja. Powiem wam ,że super z nią mi się rozmawiało, bo to bardzo, bardzo sympatyczna dziewczyna. Łucja jest zdecydowana na Fionkę, a jedyny problem jest (jak to zwykle bywa) z jej TZ-em. Mąż Łucji chce psa, ale nie koniecznie jeszcze w tej chwili. Umówiłyśmy się jutro wieczorem na ostateczny telefon. Szczerze mówiąc, to bardzo bym chciała żeby to był ten domek. Łucja jest bardzo ciepłą dziewczyną i widać, że kocha psy. Teraz całą rodziną wyjeżdżają na święta do Francji i wracają 1 stycznia 2008r. Jeśli ta adopcja wypali, to w pierwszych dniach stycznia Fionka pojedzie do swojego domku. Nie pozostaje nam teraz nic innego jak tylko czekać do jutra jaka zapadnie decyzja.