Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny , czy macie jakiś pomysł gdzie ją jeszcze można ogłosić. Oczywiście koszty pokryję . Wiem , że się powtarzam , ale Fionka naprawdę nie może u nas zostać na stałe.
Ona jest szalenie miłym szczeniakiem , biega sobie beztrosko, tylko jakoś nikomu nie wpadła w oko.

Posted

ale sie dziewczyna pieknie rozklada:p jeste przeslodka i sama bym wziela gdyby nie Franio...wyslalam maila do kolezanki>jesli ona sie nie zdecyduje bo mowila ze chce jamnikowatego a Fiona nijak jamnikowata nie jest;) wiec po poludniu rozesle do znajomych aby pchneli lancuszk dalej

Posted

no dobra..napisalam maila do znajomych, ktorych naprawde mam duzo i pozwolilam sobie podac tel do Romka /Asi, ktory znalazlam na ogloszeniach Fiony
zobaczymy..jutro 13 sty - szczesliwy dzien!

Posted

Panca napisał(a):
no dobra..napisalam maila do znajomych, ktorych naprawde mam duzo i pozwolilam sobie podac tel do Romka /Asi, ktory znalazlam na ogloszeniach Fiony

To trzymam kciuki .

Posted

Panca napisał(a):

Jeszcze raz dzięki!!!:buzi:

Posted

spokojnie..jutro ktos zadzwoni tak czuje...po za tym mam kolezanke prawniczke, ktora chce wesprzec schroniska finansowo i powiedzialam jej o zamojskim schronie wiec na pewno cos skapnie tylko pytanie na jakie konto?

Posted

Asia, moze dac ją na stronę schroniska? Tylko potrzebne mi zdjecia wysłane na pocztę.
No i moze tak zrobic ogłoszenia w sklepach z psią żywnoscią i u weta... To zawsze zwiększa szansę...

Posted

Witam wszystkie ciotki...
Mam grypę i umieram..., zaglądam w nadziei, że Fiona juz grzeje dooopkę w nowym domku a tu nic.

Czary mary, zobaczycie że w piatek ktos zadzwoni, musi.

Posted

Fusica napisał(a):
Witam wszystkie ciotki...
Mam grypę i umieram..., zaglądam w nadziei, że Fiona juz grzeje dooopkę w nowym domku a tu nic.

Czary mary, zobaczycie że w piatek ktos zadzwoni, musi.

Zdrowiej nam kochana :calus: