Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dziewczyny , czy macie jakiś pomysł gdzie ją jeszcze można ogłosić. Oczywiście koszty pokryję . Wiem , że się powtarzam , ale Fionka naprawdę nie może u nas zostać na stałe. Ona jest szalenie miłym szczeniakiem , biega sobie beztrosko, tylko jakoś nikomu nie wpadła w oko. Quote
Panca Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ale sie dziewczyna pieknie rozklada:p jeste przeslodka i sama bym wziela gdyby nie Franio...wyslalam maila do kolezanki>jesli ona sie nie zdecyduje bo mowila ze chce jamnikowatego a Fiona nijak jamnikowata nie jest;) wiec po poludniu rozesle do znajomych aby pchneli lancuszk dalej Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Jak tak dobrze przyglądam się Fionce, to nawet widzę w niej jamnika :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Jak tak dobrze przyglądam się Fionce, to nawet widzę w niej jamnika :diabloti: Z uszu i ogonka :evil_lol: Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Czyli początek i koniec jest ok, resztę można przemilczeć ;) Quote
Panca Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no dobra..napisalam maila do znajomych, ktorych naprawde mam duzo i pozwolilam sobie podac tel do Romka /Asi, ktory znalazlam na ogloszeniach Fiony zobaczymy..jutro 13 sty - szczesliwy dzien! Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Panca napisał(a):no dobra..napisalam maila do znajomych, ktorych naprawde mam duzo i pozwolilam sobie podac tel do Romka /Asi, ktory znalazlam na ogloszeniach Fiony zobaczymy..jutro 13 sty - szczesliwy dzien! To trzymam kciuki . Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Panca napisał(a):no dobra..napisalam maila do znajomych, ktorych naprawde mam duzo i pozwolilam sobie podac tel do Romka /Asi, ktory znalazlam na ogloszeniach Fiony zobaczymy..jutro 13 sty - szczesliwy dzien! Jeszcze raz dzięki!!!:buzi: Quote
supergoga Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jaka piękna sunia - mam nadzieję, że się u Romków nie zasiedzi. Quote
Tola Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wszyscy mamy taka nadzieję. Ale na razie domku nie widać:roll: Quote
Panca Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 spokojnie..jutro ktos zadzwoni tak czuje...po za tym mam kolezanke prawniczke, ktora chce wesprzec schroniska finansowo i powiedzialam jej o zamojskim schronie wiec na pewno cos skapnie tylko pytanie na jakie konto? Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A może ta koleżanka ma ochotę przygarnąć małą bezdomną suczkę ? :cool3: Quote
Panca Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 niestety za bardzo zajeci oboje z malzonkiem:-( sunia by siedziala sama ale finansowe wsparcie dla schronu to jk najbardziej:lol: Quote
Tola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Asia, moze dac ją na stronę schroniska? Tylko potrzebne mi zdjecia wysłane na pocztę. No i moze tak zrobic ogłoszenia w sklepach z psią żywnoscią i u weta... To zawsze zwiększa szansę... Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 martaa2 napisał(a): No i moze tak zrobic ogłoszenia w sklepach z psią żywnoscią i u weta... To zawsze zwiększa szansę... ja moge powiesic w zoologicznym w tomaszu:lol: Quote
Fusica Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam wszystkie ciotki... Mam grypę i umieram..., zaglądam w nadziei, że Fiona juz grzeje dooopkę w nowym domku a tu nic. Czary mary, zobaczycie że w piatek ktos zadzwoni, musi. Quote
Czaka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Niestety Fiona nie grzeje zadka w ciepełku :shake: Biega bidulka po naszej działce :-( Quote
Czaka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Fusica napisał(a):Witam wszystkie ciotki... Mam grypę i umieram..., zaglądam w nadziei, że Fiona juz grzeje dooopkę w nowym domku a tu nic. Czary mary, zobaczycie że w piatek ktos zadzwoni, musi. Zdrowiej nam kochana :calus: Quote
Czaka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 To ja sama podnoszę Fionkę :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Podnoszę małą . Zobaczymy jutro , skoro Ciotka Fusica tak czuje .:cool3: Quote
Czaka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ja już sama nie wiem , czy ta mała nikomu się nie podoba? :-( Quote
Recommended Posts