sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Panca napisał(a):troche sie obawiam ze bedzie wieksza niz jamnik;-) ale sprobuje ...jutro do niej wysle maila ze zdjeciami i zobaczymy...trzeba byc dobrej mysli:cool3: hehe ona juz jest wieksza niz jamnik:eviltong: wyslij fotki...moze akurat....i tak dzieki, ze zajrzalas:loveu: Quote
Czaka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ja też bardzo dziękuję, że do nas zajrzałaś :loveu:. Trzymam kciuki! :razz: Quote
AZ-IWONA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Myslę że będzie wielkości wyżełka lub troszeczkę mniejsza ale za to ile radości :loveu: Poproszę o zdjęcia na w porównaniu z wilkami lub Zadrą.:-o Quote
Czaka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dzisiaj oglądał ją weta i powiedział, że ona nie będzie wcale taka duża. :roll: To będzie raczej średniaczek:lol: Quote
Czaka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 AZ-IWONA napisał(a):Poproszę o zdjęcia na w porównaniu z wilkami lub Zadrą.:-o Iwonko, takie zdjęcie jest na drugiej stronie ;) Quote
Czaka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Komu, komu biednego szczeniaka! :-( Quote
Fusica Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jestem po weekendzie... Cały czas myślałam o suni. Mam moralniaka, że zbyt szybko wypaliłam z domkiem... A propos wielkości suni, to myślę że ona taka "astowata" będzie :cool3: Ehhhh wiem, że ona znajdzie dom, jaest wyjątkowo śliczna i szybko kogoś zauroczy... Quote
Czaka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Czaść Fusica! Mi się wydaje, że urośnie góra do kolan, ale jakie to ma znaczenie jak i tak nikt nie jest nią zainteresowany. :-( Quote
BIANKA1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czasem trzeba trochę poczekać . Zadry nikt nie chciał , a ostatnio i owszem :evil_lol: Quote
Czaka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Błagam przykład Zadry chyba nie jest dobry! :shake: Ostatecznie ona zakotwiczyła się u nas. Poza tym Zadra była druga w kolejce, bardziej podobał się Ciapek. :cool3: Quote
Fusica Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agusiazet']Oto Allegro Fionki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=281260813 Przepraszam, że tak późnoi, ale miałam nadzieję, że domek od Fusiki wypali! Przez zamieszanie, które wprowadziłam, sunia nie miała allegro. A jak wszyscy wiemy, dużo psiaków znajduje domki właśnie tam. Ja Asiu myślę, że w piątek zaczną dzwonić ludkowie i będa się na weekend umawiali na spotkanka. Ja będę regularnie odnawiała ogłoszenia. Gdybyś mogła wstawić jakieś super-foty suni, powstawiałąbym do ogłoszeń (wiesz..., takie rozczulające np. kołami do góry :cool3:). Quote
Alpina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sorry za offa Fusica proszę odezwij się. Na Paluchu jest trzy shih- tzu na kwarantannie - jakieś straszne bidy- na Paluch nie można się dodzwonić - może dowiedziałabyś się coś o tych nieszczęśnikach? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101553 Quote
Czaka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Dzięki Fusica! Niestety dalej cisza. Dzisiaj już miałam nadzieję, bo dzwonił mój telefon, a ja nie znałam wyświetlonego numeru, ale to był fałszywy alarm. Okazało się, że koleżanka dzwoni z telefonu męża. Quote
Czaka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Podnoszę swoją bidulkę, bo nic innego mi nie pozostaje :-( Quote
BIANKA1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie martw się , Będzie dobrze . Może już jutro :lol: Quote
Fusica Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam szanowne Ciotki i naszą suńkę :loveu: Może to już ten dzień???? Quote
Czaka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Suńka jest jeszcze cały czas bezdomna :placz: Quote
Fusica Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dawaj Ciotka jakieś nowe zdjęcia malutkiej... To powklejamy do ogłoszeń. Quote
madziamn Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Trzymam Kciuki Za Domek. Sunia śliczna Przecież Jest Quote
Panca Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 obiecuje jutro wyslać maila do stosownej vide zainteresowanej (moze?) kolezanki Quote
AZ-IWONA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Do góry małe futrzane cudeńko :loveu: Quote
Czaka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Panca napisał(a):obiecuje jutro wyslać maila do stosownej vide zainteresowanej (moze?) kolezanki Bardzo Cię o to proszę :modla: Quote
Czaka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Ani jednego telefonu! :placz: Zrobiłam jej kilka zdjęć, niestety bez kółek w górze, bo jakoś nie chce wystwawić. :shake: Quote
Recommended Posts