Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko tak cały czas myślę , jakie to szczęście , że wilki są takie spokojne . Ten ktoś , kto ją Wam podrzucił , musiał albo nie wiedzieć , że psy są luzem , albo przeciwnie . Wiedział , że suki nie zrobią małej krzywdy . No chyba , że wrzucił ją na pożarcie :cool1:

Posted

Powiem więcej suki przyjęły małą wręcz z przesadą. Na początku mała zamieszkała w pustej budzie po Zadrze, ale szybko przeprowadziła się do budy wilków. Niestety jak ona siedzi w jednej z dużych bud, to automatycznie Czaka zostaje bez dachu nad głową. W jednej budzie ze szczeniakiem żadna siedzieć nie chce. Jak Fiona wejdzie do budy Sary, to wtedy Sara wygania z budy Czakę, bo szczeniakowi oczywiście ustąpi. Jak zobaczę, że Czaka śpi pod bramą, to idę wyganiam Fionę i dopiero wtedy moja „groźna Czaka” może iść spać.

Posted

Oj cioteczki, cioteczki !!!
Jedna widzi w Fionie wyżła, a druga dalmatyńczyka :evil_lol:
Ps. cieszę się Iwonko, że do nas dołączyłaś :loveu:

Posted

To i ja podnoszę wątek suni.

:cool3: I serdecznie proszę Pana, który spedza błogi sen z powiek, mnie, mojej koleżance i pewnemu małemu chłopcu..., żeby w końcu się poddał... :evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']To i ja podnoszę wątek suni.

:cool3: I serdecznie proszę Pana, który spedza błogi sen z powiek, mnie, mojej koleżance i pewnemu małemu chłopcu..., żeby w końcu się poddał... :evil_lol:

Rozumiem , że pan musi być super , skoro spędza sen z powiek Tobie i Twojej koleżance :loveu:
Ale dlaczego " pewnemu małemu chłopcu " :cool3: Nieładnie :razz:

Posted

Ekhmmmmmm.... Pan nie jest mój... Jest koleżanki i chłopca, ale jakoś tak się stało, że i ja przez niego nie sypiam :tard:

To ja znowu przesyłam pewien SUBTELNY przekazik...
UWAGA!!!!

:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: :painting:

Posted

Panie kochany, litaści, ta suczyna bardzo Pana prosi o dach nad głową! Już jej mówiłam, że Pan się zastanawia, siedzi teraz i zaciska łapki.