Czaka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mam 5 miesięcy. Byłam nikomu niepotrzebnym szczeniakiem więc postanowili mnie wyrzucić. Pewnej nocy wywieźli mnie i przerzucili przez płot jakiegoś nieznajomego domu. Bardzo się bałam , kuliłam i trzęsłam , bo od razu przybiegły do mnie dwa ogromne psiska. Na całe szczęście one okazały się bardziej łaskawe od moich kochanych opiekunów, którym przecież tak bardzo wierzyłam. Nie zrobiłam im nic złego i do dzisiaj nie mogę zrozumieć dlaczego tak mnie potraktowali. Cały czas starałam im się przypodobać, chodziłam za nimi krok w krok. Jestem tylko nieporadnym psim dzieckiem , które marzy o własnym kącie. Tutaj zostać nie mogę, bo i tak mają za duże zapsienie. Do schroniska jechać nie chcę, bo wiem, że mogę tam zostać na zawsze. Proszę pomóżcie mi! Quote
agusiazet Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jest śliczna i chyba będzie spora, patrząc na jej łapy! Quote
Wilejkaros Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Uprosimu ciotkę Fusicę o ogłoszenia? Quote
Fusica Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ciotka Fusica jutro wystawi ogłoszenia. Sunia wyjątkowo atrakcyjną damą jest, więc nie przewiduje jej długiego przechowywania :evil_lol: To co, ogłaszamy plebiscyt na imię dla suni???? To ja proponuje SATI... Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 agusiazet napisał(a):Jest śliczna i chyba będzie spora, patrząc na jej łapy! Mała to ona nie będzie, wydaje mi się, że raczej średnia. Agusiu, czy mogę poprosić Cię o allegro dla niej ? :roll: Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 To zdjęcie wklejam żebyście mogły zobaczyć jakiej wielkości jest psina. Quote
Fusica Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ona tak troche wyglada jak łyżew ze staffem i posypką czekolady :evil_lol: Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Taaak Lidka, też odkryła w niej łyżwa! :evil_lol: Quote
agusiazet Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jasne i czy mogę zaproponować imię Fionka? Quote
malagos Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ładna to malotka :multi: Taka oryginalna! Quote
Tola Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Śliczna sunia:loveu: Mam nadzieję, ze z taką uroda domki będą ustawiac sie po małą w kolejce. A imię jak do niej pasuje:loveu: Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Przed chwilą patrzyłam przez okno, niestety kolejka jeszcze się nie ustawiła . ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja w niej widze lyzwa hihihi i juz :) sliczne umaszczenie...hmm...bedziemy szukac:):):) Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nie pisałam jeszcze, że miałam jedną wizytę w sprawie suńki. Niestety chcieli mniejszą i kudłatą psinę. Podobał im się mój Ciapuś , ostatecznie chcieli zabrać Zadrę :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Nie pisałam jeszcze, że miałam jedną wizytę w sprawie suńki. Niestety chcieli mniejszą i kudłatą psinę. Podobał im się mój Ciapuś , ostatecznie chcieli zabrać Zadrę :diabloti: I nie daliście jej ? :cool3: Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 BIANKA1 napisał(a):I nie daliście jej ? :cool3: Ani jej , ani jego :shake:. Quote
Fusica Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ciotka Romkowa, zmierzyłaś dziewczynkę???? Quote
Recommended Posts