Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 5 miesięcy. Byłam nikomu niepotrzebnym szczeniakiem więc postanowili mnie wyrzucić. Pewnej nocy wywieźli mnie i przerzucili przez płot jakiegoś nieznajomego domu. Bardzo się bałam , kuliłam i trzęsłam , bo od razu przybiegły do mnie dwa ogromne psiska.
Na całe szczęście one okazały się bardziej łaskawe od moich kochanych opiekunów, którym przecież tak bardzo wierzyłam.
Nie zrobiłam im nic złego i do dzisiaj nie mogę zrozumieć dlaczego tak mnie potraktowali. Cały czas starałam im się przypodobać, chodziłam za nimi krok w krok.
Jestem tylko nieporadnym psim dzieckiem , które marzy o własnym kącie. Tutaj zostać nie mogę, bo i tak mają za duże zapsienie. Do schroniska jechać nie chcę, bo wiem, że mogę tam zostać na zawsze.
Proszę pomóżcie mi!

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka Fusica jutro wystawi ogłoszenia.
Sunia wyjątkowo atrakcyjną damą jest, więc nie przewiduje jej długiego przechowywania :evil_lol:
To co, ogłaszamy plebiscyt na imię dla suni????
To ja proponuje SATI...

Posted

agusiazet napisał(a):
Jest śliczna i chyba będzie spora, patrząc na jej łapy!

Mała to ona nie będzie, wydaje mi się, że raczej średnia.
Agusiu, czy mogę poprosić Cię o allegro dla niej ? :roll:

Posted

Nie pisałam jeszcze, że miałam jedną wizytę w sprawie suńki. Niestety chcieli mniejszą i kudłatą psinę. Podobał im się mój Ciapuś , ostatecznie chcieli zabrać Zadrę :diabloti:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Nie pisałam jeszcze, że miałam jedną wizytę w sprawie suńki. Niestety chcieli mniejszą i kudłatą psinę. Podobał im się mój Ciapuś , ostatecznie chcieli zabrać Zadrę :diabloti:

I nie daliście jej ? :cool3: