mamucik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cisex napisał(a):Dramatyczny? tylko co mam napisać Jeśli mogę coś podpowiedzieć - przede wszystkim to nie anonimowa suczka - tylko Aza-Azunia - nazwanie zwierzaczka zawsze sprawia, że przestaje być anomimowa i nie jakoś nie zgubi się w tłumie. Ja bym napisała tak - luźna propozycja Złota Aza wytrwana cierpieniu z okrutnych łap szuka schronienia i miłości, i tak bardzo prosi o pomoc. Ale na pewno bym napisała jeszcze jedną rzecz o niej. Aza ma szansę, Ozzi już nie. Nikt już nie cofnie czasu, Ozzi po wielkim cierpieniu jest za TM - ale Azie można pomóc. Quote
Cisex Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 madzia828 napisał(a):dałam sunie na forum Szansy http://www.pomocgoldenom.fora.pl/goldeny-w-potrzebie,19/suczka-z-interwencji-potrzebna-pomoc,724.html A dzięki czyli forum goldenowa załatwione :loveu: Quote
Cisex Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Zmieniłam tytuł ciekawe czy coś to pomoże. Quote
mawin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 myślę że tak, z tego co piszą studenci weterynarii ma zwyrodnienie ale nie przeszkadza jej to funkcjonować, czasami tylko trochę kuleje, ale jak się "rozrusza" jest już ok. Bumerang masz może jakiś pomysł ??? Quote
Cisex Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Powinna mieszkać raczej na parterze.(chyba że z winda) Quote
mamucik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wrzucam ogłoszenie do GW, chcę, żeby pojawiło się 06.12, bo to bardzo dobry dzień. Ale wrzucam też swojego kociego ulicznika i tam podaję swoje namiary. Czyj telefon podać, bo mój w tej sytuacji odpada. Cisex, bo widzę, że tu często zagladasz - czy podac tel. Edyty, czy Twój. Potrzebuję inf do 13, bo do tej pory powinnam przesłać ogł do GW, inaczej raczej nie wstrzele się na Mikołaja. Quote
mawin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hopamy na pierwszą, może ktoś wypatrzy.... Quote
madzia828 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 gdzie jest teraz sunia w jakim mieście? i co jest teraz najbardziej potrzebne? dt? czy jakaś pomoc finansowa:roll: Quote
mawin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 sunia jest we Wrocławiu. najbardziej potrzebny jest DT, bo trzeba ją zabrać z lecznicy. Quote
Cisex Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Szukamy domu ale kasa moze byc tez potrzebna na hotel bo nie mamy co z nia zrobic Quote
BasiaD Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Azunia wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
mamucik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Azunia, wędruj do przodu. W piątek będziesz jeszcze w Słowie Polskim, właśnie ciotka Ewa, zwana przez koty uliczne mamucikiem rozmawiała z panią z gazety. Buziaki, słodziaku biedny, czemu nikt nie chce Cię pokochać choć na chwilę :-( Quote
Jona Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 podnosze, bo co mam innego zrobic?:-( dajecie ją do hotelu? zbieracie kase? Quote
mawin Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Azunie się przypomina i o domek prosi, chociaż taki tymczasowy :-( Quote
mawin Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nikt o Azuni nie pamięta? co z nią będzie ? Quote
Cisex Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Mamy przedłużony termin o kolejne 10 dni.:lol: Quote
madzia828 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no to całe szczęście:roll: Aza szuka domku Quote
Recommended Posts