basia2202 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 o kuuurcze.... nie zaglądałam dość długo... a tu taka super świetna przedświąteczna wiadomość!! :multi::multi::multi::multi::multi: ależ się cieszęęęę!!! :loveu::loveu::loveu: ekstra!!:):):) w ogóle.. jak Zuzka cudnie już wygląda:) http://www.masala.com.pl/zuza/IMG_3779_resize.jpg ja prawdziwy wielki psiak! :p buziaki ogromne Zuzinko ode mnie i Twojej imienniczki ;) :loveu: i oby ranki się szybko goiły!! wszystkiego dobrego na nowej drodze Twego życia!!! :cool2: :sweetCyb: wreszcie się udało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::B-fly::Cool!: Paweł - gratulacje świetnego wyboru!! Zuzka będzie Was kochać do końca świata i o jeden dzień dłużej :loveu: życzę Wam zacieśniania więzi, super spacerków :painting: i wieeelkiej ludziowo-psiej miłości!! :loveu::loveu::loveu: P.S. czy mówiłam już, że Zuzka pięknie teraz wygląda? :p :multi: Quote
blue.berry Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Zuza jest przepiękna... no i na takie zdjecia tak milo popatrzec. Quote
Ziutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wspaniałe wieści o Zuzance :loveu: Pozdrawiam całą rodzinkę Zuzi :lol: Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No, proszę, jakiego kawalera Zuzka sobie znalazła...:loveu: Pzdr. Quote
madziorna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Przeklejam z Molosów: Czesc, przepraszam za milczenie ale mielismy z Zuzka strasznie duzo zajec. Wiecie, praca, praca, praca. A pozniej te obowiazki towarzyskie, w poniedzialek spotkanie z Bilbem (bouvier) , we wtorek z Manka (amstaf), W srode z Irkiem (staford) , w czwartek znow z Manka, rozumiecie czasu raczej malo. Spotaknie z Manka, którego się tak balismy, przebieglo nad wyraz dobrze, az za dobrze. Od czasu jak Zuza ma swoja przyjaciolke amstafke, zabawy z innymi psami sa dretwe i nudne i nie ma co sie angazowac. Nikt nie kasa za fafle, nie wskakuje na plecy, nie wywraca kolami do gory (sic! Ta mala ja wywraca nagminnie), nie wydaje straszliwych odglosow paszczowych. Krotko mowiac nuda. Z Hulkiem ewentualanie sie jeszcze mozna poprzepychac, ale z takim De Bordo to juz tylko sie wspolnie siedzi. Po za zabawa, Zuzka zajmuje sie spaniem i chrapaniem (to jest glowny punkt dziennego programu). Puszczaniem straszliwych bakow, co ma potezny efekt gdy akurat tlumacze klientowi jak wspaniale pachnie ta przyprawa i akurat zaciagamy sie gleboko "aromatem" oraz obrastaniem w cialo. Robi sie naprawde wielka. Przyznam sie szczerze ze nie wiem czy sie cieszyc czy marwtic, bo biega minimum 2h dziennie, karme ograniczylem troche ponizej minimum a co rano znajduje nowa falde. A to przyjaciolka w pelnej krasie: Po spacerze tez nie maja dosc: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Cieżko uwierzyć że to ta sama Zuza :loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 sliczna sunia, cieszę się, że jest szczęśliwa :loveu: Quote
madziorna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='GameBoy']sliczna sunia, cieszę się, że jest szczęśliwa :loveu: Wszyscy się cieszymy :multi: Ona tyle przeszła... Quote
basia2202 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 woooow... ależ Zuzka super wygląda!! :multi::multi::multi: no i ilu znajomych ma:) świetny domek jej się trafił... wreszcie widać szczęśliwe pyszczydło :loveu: Quote
Ewusek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hehehe... wlasnie mialam przekleic te fotki :-) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Super Koleżanka! http://www.masala.com.pl/moje/zuza/clasic.jpg Gdzie Wy widzicie te fałdeczki...? http://www.masala.com.pl/moje/zuza/no_dawaj.jpg Ale towarzycho! http://www.masala.com.pl/moje/zuza/z_przyjaciolmi.jpg Pzdr. Quote
blue.berry Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 duża przyjemność oglądać Zuzkę w takiej formie. kawał baby z niej się zrobił. a co do bąków - jesli ich jest dużo to sygnal ze trzeba zmienic karmę/lub rodzaj gotowanego, widocznie jest zbyt dużo białka albo cosik innego nie pasuje. Quote
madziorna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Czy ktoś wie jak się miewa nasza pięknota? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A może jest gdzieś drugi wątek o Zuzce? Ten już po adopcji... Pzdr. Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 trochę nie zaglądałam... a tu cisza... co tam nowego u Zuzinki? ;) jakieś wieści, zdjęcia, cokolwiek?? :razz: pozdrawiamy:) Quote
Tengusia Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 przypadkiem trafilam na allegro http://www.allegro.pl/item429247994_mastiff_kosciotrup_pomocy.html czy ktos cos wie na ten temat ??? Quote
Bila Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ale linku nie ma do molosów:crazyeye:, przecież to Zuza w czasie, gdy była w DT. Quote
Tengusia Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Bila napisał(a):Ale linku nie ma do molosów:crazyeye:, przecież to Zuza w czasie, gdy była w DT. stad wlasnie moje zdziwienie tym bardziej ze sledzilam losy Zuzy od samego poczatku :-o Quote
Bila Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Na molosach już ktoś zgłosił naruszenie zasad na Allegro, tak czytałam Quote
Recommended Posts