Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

o kuuurcze.... nie zaglądałam dość długo... a tu taka super świetna przedświąteczna wiadomość!! :multi::multi::multi::multi::multi:

ależ się cieszęęęę!!! :loveu::loveu::loveu:
ekstra!!:):):)

w ogóle.. jak Zuzka cudnie już wygląda:)
http://www.masala.com.pl/zuza/IMG_3779_resize.jpg
ja prawdziwy wielki psiak! :p
buziaki ogromne Zuzinko ode mnie i Twojej imienniczki ;) :loveu:
i oby ranki się szybko goiły!!
wszystkiego dobrego na nowej drodze Twego życia!!! :cool2: :sweetCyb:
wreszcie się udało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::B-fly::Cool!:

Paweł - gratulacje świetnego wyboru!! Zuzka będzie Was kochać do końca świata i o jeden dzień dłużej :loveu:
życzę Wam zacieśniania więzi, super spacerków :painting: i wieeelkiej ludziowo-psiej miłości!! :loveu::loveu::loveu:

P.S. czy mówiłam już, że Zuzka pięknie teraz wygląda? :p :multi:

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Przeklejam z Molosów:

Czesc, przepraszam za milczenie ale mielismy z Zuzka strasznie duzo zajec. Wiecie, praca, praca, praca. A pozniej te obowiazki towarzyskie, w poniedzialek spotkanie z Bilbem (bouvier) , we wtorek z Manka (amstaf), W srode z Irkiem (staford) , w czwartek znow z Manka, rozumiecie czasu raczej malo. Spotaknie z Manka, którego się tak balismy, przebieglo nad wyraz dobrze, az za dobrze. Od czasu jak Zuza ma swoja przyjaciolke amstafke, zabawy z innymi psami sa dretwe i nudne i nie ma co sie angazowac. Nikt nie kasa za fafle, nie wskakuje na plecy, nie wywraca kolami do gory (sic! Ta mala ja wywraca nagminnie), nie wydaje straszliwych odglosow paszczowych. Krotko mowiac nuda. Z Hulkiem ewentualanie sie jeszcze mozna poprzepychac, ale z takim De Bordo to juz tylko sie wspolnie siedzi.

Po za zabawa, Zuzka zajmuje sie spaniem i chrapaniem (to jest glowny punkt dziennego programu). Puszczaniem straszliwych bakow, co ma potezny efekt gdy akurat tlumacze klientowi jak wspaniale pachnie ta przyprawa i akurat zaciagamy sie gleboko "aromatem" oraz obrastaniem w cialo. Robi sie naprawde wielka. Przyznam sie szczerze ze nie wiem czy sie cieszyc czy marwtic, bo biega minimum 2h dziennie, karme ograniczylem troche ponizej minimum a co rano znajduje nowa falde.

A to przyjaciolka w pelnej krasie:

Po spacerze tez nie maja dosc:

Posted

duża przyjemność oglądać Zuzkę w takiej formie. kawał baby z niej się zrobił.

a co do bąków - jesli ich jest dużo to sygnal ze trzeba zmienic karmę/lub rodzaj gotowanego, widocznie jest zbyt dużo białka albo cosik innego nie pasuje.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bila napisał(a):
Ale linku nie ma do molosów:crazyeye:, przecież to Zuza w czasie, gdy była w DT.

stad wlasnie moje zdziwienie tym bardziej ze sledzilam losy Zuzy od samego poczatku :-o