basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 co słychać u Zuzy?? dajcie znać... Zuza.... do góry - szukaj domku!! :) Quote
Ewusek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 bylam u Zuzi w piatek wieczorem, mam kilka zdjec. Wstawie i opisze w wolnej chwili. Moja babcia miala wylew i lezy w szpitalu i nie mam czasu teraz... Quote
blue.berry Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 moi drodzy - trzeba zacząć szukac domu dla Zuzanki. po pierwsze sunia za bardzo sie przyzwyczaja - ostatnio Beata musiala wyjechac, nie bylo jej 3 dni i sunia nie chciała jesc. po drugie Zuzka poczuła sie juz lepiej i awanturuje sie z innymi sukami Beaty (a przypomne - suk jest 4 sztuki :) - zdecydowanie usiluje znalezc swoje miejsce w stadzie i bynajmniej nie na samym koncu. poza tym jest zazdrosna o inne psy - tylko ona moze byc glaskana i tylko nia trzeba sie interesowac :) co do zalatwiania sie - na razie jest lepiej niz bylo, ale nie genialnie - tz w nocy juz sunie sie nie zalatwia, jak sie ją pilnuje i wychodzi czesto na spacery to jest ok. problem nadal lezy w tym ze ona nie pokazuje ze chce wyjsc za potrzeba. Beata na dniach ma sie zorientowac kiedy mozna byloby przeprowadzic sterylke. bowiem napewno bez sterylki nigdzie jej nie wyda (no chyba ze trafi sie kto w 100% odpowiedzialny i zobowiaze do sterylki). ale uwazam ze domu mozna szukac juz, jesli Zuza zawladnie czyims sercem to ten ktos poczeka. dom zdecydowanie powinien byc BEZ KOTOW a najlepiej bez i bez psow. zeby cala milosc nalezala sie tylko Zuzce. generanie Zuzka czuje sie coraz lepej, juz umie spac na kanapie:) zaczyna sie bawic, poza awanturami z innymi sukami, jest naprawde grzeczna. dla czlowieka - istna przylepa. i to chyba tyle z najnowszych wiesci. Ewusek - jesli cos pominelam to uzupelnij, a zdjecia da mi na skrzynke (adres daje na pw) to zamieszcze jak ty nie masz czasu. pozdrawiam Quote
blue.berry Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 kto moze pomoc w szukaniu domu dla Zuzki? na razie poczta pantoflowa, jak bedzie wiadomo w temacie sterylki i in. to pewnie jakies ogloszenia itp. Quote
madziorna Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 blue.berry napisał(a):nikt juz nie zaglada do Zuzanki? Ja zaglądam regularnie!!! :Dog_run: Quote
Polarna Legenda Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ja też zaglądam i z niecierpliwością czekam na nowe fotki... Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja też zaglądam:) choć nie zawsze mam czas na pisanie... super wieści, że Zuzka ma się coraz lepiej:) czekam z niecierliwością na fotki ja mogę pomóc niestety tylko poprzez rozsyłanie wici... na więcej niestety nie posiadam teraz czasu ze względu na moją pracę... powysyłam wśród znajomych... znajomych znajomych... no i.. do zaprzyjaźnionego schroniska... oni wielu psiakom tak znajdywali domki... może coś się uda zrobić;) Zuzanko!! buziaki od nas!:) Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 I ja pomimo pierwszego postu tutaj również sledzę dalszy los Zuzki... :cool1: Quote
blue.berry Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 to bardzo się ciesze. rozpytujmy o domek bo ta sliczna sunia zasluguje na dobre cieple miejsce. Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 blue.berry napisał(a):to bardzo się ciesze. rozpytujmy o domek bo ta sliczna sunia zasluguje na dobre cieple miejsce. Jak dobrze pamietam to na molosach jedna z forumowiczek była chetna na adopcję suni... Czy nic z tego nie wyszło??:roll: Quote
blue.berry Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 nie wiem - to jest pytanie do Ewuska. ja zostalam swojego czasu na molosach dozywotnio zbamowana. tak to jest jak sie zadziera z ulubienicą administracji:) Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 blue.berry napisał(a):nie wiem - to jest pytanie do Ewuska. ja zostalam swojego czasu na molosach dozywotnio zbamowana. tak to jest jak sie zadziera z ulubienicą administracji:) :cool3: :cool3: :cool3:.... A czy są może nowe fotki Zuzki...:razz: Quote
blue.berry Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jak widzisz nie ma - napsialam do Ewy z prosba o przeslanie fotek ale nie dostalam odpowiedzi. ja bede u Beaty w weekend - napewno zrobie zdjecia pozdrawiam Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 blue.berry napisał(a):jak widzisz nie ma - napsialam do Ewy z prosba o przeslanie fotek ale nie dostalam odpowiedzi. ja bede u Beaty w weekend - napewno zrobie zdjecia pozdrawiam To czekam zniecierpliwiona na foto Zuzi...:loveu:. Beata przepraszam mam nadzieję, że nie poknocę (jest hodowczynią u której jest Zuzka?) czy Zuzka nie miała zostać u niej... bo coś takiego przeczytałam... na molosach... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Beata jest hodowczynia ale Zuzka miała u niej zostac do czasu nabrania ciałka . Blue berry zawsze mozesz wejsc na moj profil, nawet jak mnie zbanuja to tego nie zauwaze bo rzadko tam bywam . Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja tez zagladam i zycze suni wszystkiego najlepszego:lol: Quote
Ewusek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 musial w czwartek oddac prace dyplomowa do dziekanatu ju oprawiona, wiec nie mialam czasu by siedziec na forum a tym bardziej wklejac fotki, wybaczcie... dzisiaj nadrabiam, wklejam fotki z mojej krotkiej wizyty, w piatek: Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Widać, że słoneczko ma się już trochę lepiej iiii ciałka troszke juz ma... :cool3: Quote
Recommended Posts