blue.berry Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 to na razie przebieramy nogami ze szczescia ; ) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Mam nadzieję, ze tupie obok Mangi . Grendelkowi nic nie mozna robic bo on przychodzi do mnie i rybki oglada , nawet probuje nosem nadazac za nimi :) Quote
blue.berry Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 pytanie czy to swiadczy o jego przewadze umyslowej nad rybkami czy wrecz odwrotnie :cool3: dziewczyny - czy ktoras z Was wie cos na temat hotelu dla psow Callu Negro w Złotokłosie? http://callu-negro.pl/hotel/ bo chyba bede tam przenosic Paco (musze go zabrac z kliniki zeby zwolnic miejsce dla innego emirowego psiaka) Quote
Ewusek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 zaczynamy akcje.... zdjecie szwow i adopcja.... oj bedzie :placz: Quote
beam6 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie rycz Ciotka tylko :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
blue.berry Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Beata na 1000% bedzie :placz: no a jak jedna baba :placz: to wszystkie inne też :placz: Quote
Ziutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 GameBoy napisał(a):to juz dzis? Taaakkkkk :sweetCyb::Cool!::ylsuper: Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to super, bardzo sie ciesze :multi: oby wszystko sie udalo :p Quote
Ewusek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 przed chwilą wróciłam do domu... ufff ciezki dzień... ale możemy zmienić tytuł na ZUZIA MA DOM !!! tutaj fotorelacja z mojej wczorajszej wizyty u Zuzi : mina pt. "dlaczego mi to robisz ??? " Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 czyli zupełnie oficjalnie mozna sie cieszyc? :multi::multi::multi::multi: Quote
Ewusek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 i z dzisiejszej adopcji: przywitanie na parkingu: smakołyki... miś.... pitulanki.... oglądanie nóżek... podpisanie umowy adopcyjnej... ostatnie pitulanki z Beatą... i co teraz ??? teraz bedzie tylko lepiej :-) W imieniu Beaty i swoim BARDZO, ale to bardzo dziekuję WSZYSTKIM, którzy pomagali Zuzi - finansowo, duchowo, fizycznie. Jesteśmy Wam wszystkim bardzo wdzieczni, a Zuzia najbardziej !!! Przez ostatnie 10 dni przytyła 4 kg ! czyli waga = 54 kg !!! PAWEŁ - jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji "okrągłych" urodzin !!! Sprawiłeś sobie najlepszy prezent jaki mogłeś sobie wymarzyć :-) Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 super wiesci - oby wszystko im sie ulozylo :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Chikinchan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jeeee!!!!! Zuzia w nowym domku!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Gratulacje!!! Zuzanko wszystkiego najlepszego!! A Twojemu Panu gratuluję prześlicznej dziewczynki :loveu: Quote
blue.berry Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 coz moge powiedzieć: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: wielkie podziekowania naleza sie Beacie za jej serce, cierpliwosci i dobre rece. i wszystkim zaangazowanym w pomoc Zuzance. oby wiecej takich zdjec i relacji. jesli juz plakac to wlasnie z takich powodow. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Piekna nowina!!! Dziękujemy za relacje z nowego domku Zuzki! Rzeczywiście troche płakac się chce...:razz: Pzdr. Quote
basiagk Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :multi::multi: :multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::cunao::laola: Quote
madziorna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Normalnie poryczałam się ze szczęścia... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ewcia - czy nowy domek się zaloguje i będzie mógł nam od czasu do czasu napisać jak się miewa Zuzia :cool3: i jakieś foteczki zapodać abyśmy mogli oczko nacieszyć :loveu: Quote
Recommended Posts