halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Molosy na dogomanii coś szczęścia nie mają... :roll: Quote
Ewusek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 zapomnialam napisac, ze Zuzia jest caly czas na allegro: http://www.allegro.pl/item301767334_mastiff_szukamy_domu_dla_zuzi_.html Quote
Malibu Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Informacja telefoniczna od Beaty: Beata dzisiaj była u doktora Niziołka z Zuźka na badaniu echo serca. Zuźka ma mała arytmie , która absolutnie nie zagraża jej zyciu. Być może jest ona wynikiem tak ogromnego wycieńczenia jej organizmu. Zuźka dostała lekarstwa do zarzywania i obserwacje Zuźki. Nastepne " echo serca" za około pół roku. W tym przypadku arymi nie widzi przeciw wskazań do sterylizacji suni , ale poradził żeby Zuźka jeszcze troche przytyła. Jest jeszcze zdecydowanie za chuda. Quote
Benia-b Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kto pokocha śliczną Zuze? Kto zaoferuje jej domek? Jak się domek nie znajdzie-Zuza bedzie musiała pójśc do hotelu:-( Quote
Malibu Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Prosze pomóżcie szukać domu dla Zuźki. Beata tak na dobra sprawe została z problemem sama. Znalazła sie w bardzo kiepskiej sutuacji. Zuźka jak najszybciej powinna trafić do nowego domu. Prosze, pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
halbina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 niestety... nie tak łatwo w ogóle o domki... Quote
blue.berry Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 czy ktos zna w warszawie lub pod warszawa jakis dobry hotel w ktorym ew mozna by bylo umiescic Zuze? Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 blue.berry napisał(a):czy ktos zna w warszawie lub pod warszawa jakis dobry hotel w ktorym ew mozna by bylo umiescic Zuze? To już decyzja ostateczna? Jest już tak bardzo źle...? Quote
blue.berry Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 musimy byc przygotowani na to ze Zuze w kazdej chwili trzeba bedzie od Beaty zabrac - musz emiec jakies awaryjne miejsce gdzie bede mogla ja zabrac, bo w moim domu tez sa psy:) dlatego szukam namiarow na sprawdzony hotel w warszawie Quote
Ewusek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja mam sprawdzony pod Warszawa, 35 zl za dobe - ale w kojcach lub w budach. Jest tez fajny hotelik za 15 zl/dobe w Krakowie, krakowianki bardzo go polecaja. Quote
blue.berry Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 na razie wolalabym poszukac gdzies tutaj. boje sie ze jak Zuza wyladuje gdzies dalej to wogole zrobi sie ciezko . od Beni na bordozym dostalam cala liste hoteli - postaram sie posprawdzac jakie sa w nich warunki. Quote
Ewusek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Beata nie odda Zuzi do hotelu ! Jezeli okaze sie, ze jedna z suk jest w ciazy to Zuza wyladuje w budzie w kojcu u Beaty. Quote
Malibu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Żeby Zuzia miała szanse znaleść dom. Temat powinien być " na wciaż" aktualizowany. Dzisiaj dam ogłoszenie do Gazety Wyborczej, i jeżeli mie uda także do Super Expresu. Quote
blue.berry Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ewa - a ta buda to gdzie jest? juz u Beaty czy gdzies indziej? Quote
Ewusek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jest w Piastowie, tylko Piotrek (maz Beaty) musi ja odebrac. Wystarczy sie zdzwonic z dziewczyna i podjechac. To jest nasza stowarzyszeniowa buda, mieszkala w niej bernardynka Quote
blue.berry Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 czyli ew pojedzie po nia maz Beaty? no to dobrze. Quote
Malibu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ogłoszenia bezpłatne do Gazety Wyborczej można dawać tylko telefonicznie. Dzisiaj dodzwonienie sie tam , chyba graniczyło z cudem. W każdym razie mnie sie nie udało. Dzisiaj dałam ogłoszenie do Gazety Wyborczej z kolorem żeby było bardziej widoczne - do rubryki psy do sprzedania ( nie ma płatnej rubryki - do oddania ) dotyczace Zuźki do adopcji, a przebywajacej w domu zastepczym. Podany został numer telefonu Beaty. Ogłoszenie ukarze sie w piatek tj.01.02.2008. Koszt ogłoszenia 26,35 gr. Paragon do wglądu. Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pilnie domeczek do Zuzi potrzebny!! kto ją przygarnie? :roll: Quote
Benia-b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zuza-pokaż swoją sliczną mordke-może komuś serducho zmieknie!! Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zuzia ty dominantko jedna ...pokaz sie na pieerwsezj i zdominuj kogos i zmus do domku! Quote
Recommended Posts