Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacja telefoniczna od Beaty:

Beata dzisiaj była u doktora Niziołka z Zuźka na badaniu echo serca.
Zuźka ma mała arytmie , która absolutnie nie zagraża jej zyciu. Być może jest ona wynikiem tak ogromnego wycieńczenia jej organizmu. Zuźka dostała lekarstwa do zarzywania i obserwacje Zuźki.
Nastepne " echo serca" za około pół roku.
W tym przypadku arymi nie widzi przeciw wskazań do sterylizacji suni , ale poradził żeby Zuźka jeszcze troche przytyła. Jest jeszcze zdecydowanie za chuda.

Posted

Prosze pomóżcie szukać domu dla Zuźki.
Beata tak na dobra sprawe została z problemem sama. Znalazła sie w bardzo kiepskiej sutuacji.
Zuźka jak najszybciej powinna trafić do nowego domu.

Prosze, pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

blue.berry napisał(a):
czy ktos zna w warszawie lub pod warszawa jakis dobry hotel w ktorym ew mozna by bylo umiescic Zuze?

To już decyzja ostateczna?

Jest już tak bardzo źle...?

Posted

musimy byc przygotowani na to ze Zuze w kazdej chwili trzeba bedzie od Beaty zabrac - musz emiec jakies awaryjne miejsce gdzie bede mogla ja zabrac, bo w moim domu tez sa psy:)

dlatego szukam namiarow na sprawdzony hotel w warszawie

Posted

na razie wolalabym poszukac gdzies tutaj. boje sie ze jak Zuza wyladuje gdzies dalej to wogole zrobi sie ciezko .

od Beni na bordozym dostalam cala liste hoteli - postaram sie posprawdzac jakie sa w nich warunki.

Posted

Żeby Zuzia miała szanse znaleść dom.
Temat powinien być " na wciaż" aktualizowany.

Dzisiaj dam ogłoszenie do Gazety Wyborczej, i jeżeli mie uda także do Super Expresu.

Posted

jest w Piastowie, tylko Piotrek (maz Beaty) musi ja odebrac.
Wystarczy sie zdzwonic z dziewczyna i podjechac. To jest nasza stowarzyszeniowa buda, mieszkala w niej bernardynka

Posted

Ogłoszenia bezpłatne do Gazety Wyborczej można dawać tylko telefonicznie.
Dzisiaj dodzwonienie sie tam , chyba graniczyło z cudem. W każdym razie mnie sie nie udało.

Dzisiaj dałam ogłoszenie do Gazety Wyborczej z kolorem żeby było bardziej widoczne - do rubryki psy do sprzedania ( nie ma płatnej rubryki - do oddania ) dotyczace Zuźki do adopcji, a przebywajacej w domu zastepczym. Podany został numer telefonu Beaty.

Ogłoszenie ukarze sie w piatek tj.01.02.2008.

Koszt ogłoszenia 26,35 gr. Paragon do wglądu.