agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nooo nareszcie zaczyna przypominać psa :loveu: jeszcze troszke i będzie super! Quote
Wola Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 śliczne zdjęcia :loveu: już widać że Zuza to piękny pies. Brawo dla P.Beaty :klacz::klacz: Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cud dziewczynka. Chociaż w porównaniu z mastiffami Beaty, to jeszcze trochę kilogramów brakuje ;) Quote
AniaB Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Zuzka przypomina nieco bordozke denis od Patii - też skrajne zachudzenie.. Tylko Denis jeszcze miała szczeniaki ze sobą.. Biedna mała:shake:.. Swoja drogą jednak widać co potrafi w krótkim czasie zdziałac dobra opieka i odżywianie..:loveu: Jeszcze troche i Zuxka bedzie wygladać jak inne prosiaczki:lol: (sama mam mastify wiec mówie o swoich oczywiscie);) Trzymam kciuki.. Bardzo bardzo mocno trzymam.. Quote
volontariuszka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Brawo! :lol: Psiak co prawda nie wygląda jeszcze tak wspaniale jak powinien ale mam nadzieję, że dojdzie do siebie :) Quote
GameBoy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 super, ze zmiany sa takie zauwazalne.... zdrowiej Maleńka :loveu: Quote
Ziutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Zuziu - teraz będzie już tylko lepiej :lol: Quote
oxa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Super wieści, przekazałam je dalej:eviltong: Quote
halbina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 czekamy na następne wiadomości i fotki... Quote
ULKA12 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Super, że tak to wszystko się ułożyło.:lol: Quote
solito Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Strasznie się cieszę, że są już takie postępy...!:multi: Quote
volontariuszka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dziewczyny, czy sa jacys zainteresowani psiakiem, którzy ja adoptują ? co u niej? Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ponoc ktos byl na jakims innym roum chyba ...czy sie myle? Quote
Ewusek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale o co chodzi ??? mialam byc jutro u Zuzi, ale niestety mam tak silna migrene, ze nie dojade... Zuzia ma sie niezle :-) strasznie tesknila jak Beata pojechala z mezem na sylwka a pieski zostaly z córkami ... Domku bedziemy szukac za ok miesiac, poltora... Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ewusek napisał(a): mialam byc jutro u Zuzi, ale niestety mam tak silna migrene, ze nie dojade... Ewcia to kuruj się kochanieńka a przede wszystkim swoich chłopaków z tej ospy :shake: :shake: :shake: P.S. Szczepionkę już sprzedałaś :cool3: :eviltong: Quote
Ewusek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie ma chetnych... ale jak juz mowa o szczepionce to mam do sprzedania szczepionke p. ospie VARILRIX za 150 zl (cena w aptece od 180 do 230) - niestety niezdazylam synka zaszczepic bo od wrzesnia caly czas jest chory a szczepionka lezala i czekala w lodowce... Quote
Izabela124. Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Moze jakies nowe zdjecia Zuzi? Na pewno juz przytyla Quote
Ewusek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 szukamy domu !!! U Zuzi dobrze, powiedziałabym, ze nawet bardzo dobrze. Czuje sie coraz pewniej i zaczyna wszczynać awantury z innymi sukami :-( 2 dni temu przyatakowała 2 latke, dzisiaj najstarsza suke z grona. Koty w dalszym ciagu sa do zjedzenia wiec mieszkaja teraz w garazu. Tak wiec moi drodzy - zaczynamy szukac domu dla Zuzi bez innych zwierzat - ona musi byc w centrum zainteresowania :-) Fotki beda na dniach jak pojade ich odwiedzic :-) Quote
AniaB Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 pięknotka - na pewno sie spodoba natychmiast..:loveu: Oj, wiem cos o suniach-jedynaczkach..wiem, wiem..:evil_lol: Ewusek i Dziewczyny - dziękuje Wam za to co zrobiłyscie dla Zuzanki, naprawde.. To takie cudowne psy, wierne i oddane człowiekowi.. Najwyraźniej tutaj człowiek nie zasługiwał na tego psa.. Quote
basia2202 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 nie było mnie trochę z braku czasu... ale wszystko nadrobiłam:) zdjęcia widziałam:) Zuza naprawdę wygląda nieźle! :) już nie da się każdego kręgu policzyć na pleckach:) jeszcze trochę czasu i pięękna psica się z niej zrobi:) [quote name='Ewusek']Zuzia nie chcąc być gorsza od suczek Beaty, powędrowała ich śladami i dostała cieczke :-) Tak więc u Beaty sa teraz 4 suki z cieczka ! Nie wiem czy sie smiac czy plakac...napewno mi jest szkoda Beaty. Dzisiaj byla lekka awanti Beaty z córka i Zuzia ze strachu zsikała sie i zrobiła kupe na posłanie... ooj.. to Zuzinka wystraszona bardzo... :roll: a z tą cieczką.. podobno jak suki przebywają długo razem, to miewają w tym samym czasie;) jakaś solidarność jajniczków czy cuś... choć Beata na pewno miała przechlapane;) no.. a skoro Zuza potrzebuje być w centrum uwagi... skoro domeczku szukamy, no to... hop hop:) do góry kochana!!:) Quote
Agga Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dzięki basi2202 dotarłam do tego tematu. Czytając o niej to miałam łzy w oczach. Czytając o pierwszej kupce wielka radość. Trzymam kciuki za ZUZKĘ. Na pewno znajdzie domek. Quote
Polarna Legenda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Przeczytałam cały wątek...:-( Zuzia miała ogromne szczęście że trafiła na ludzi o wielkich sercach. Będą nowe zdjęcia?? Quote
Recommended Posts