Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka przypomina nieco bordozke denis od Patii - też skrajne zachudzenie.. Tylko Denis jeszcze miała szczeniaki ze sobą..

Biedna mała:shake:.. Swoja drogą jednak widać co potrafi w krótkim czasie zdziałac dobra opieka i odżywianie..:loveu: Jeszcze troche i Zuxka bedzie wygladać jak inne prosiaczki:lol: (sama mam mastify wiec mówie o swoich oczywiscie);)

Trzymam kciuki.. Bardzo bardzo mocno trzymam..

Posted

ale o co chodzi ???

mialam byc jutro u Zuzi, ale niestety mam tak silna migrene, ze nie dojade...
Zuzia ma sie niezle :-) strasznie tesknila jak Beata pojechala z mezem na sylwka a pieski zostaly z córkami ...
Domku bedziemy szukac za ok miesiac, poltora...

Posted

Ewusek napisał(a):

mialam byc jutro u Zuzi, ale niestety mam tak silna migrene, ze nie dojade...

Ewcia to kuruj się kochanieńka a przede wszystkim swoich chłopaków z tej ospy :shake: :shake: :shake:
P.S. Szczepionkę już sprzedałaś :cool3: :eviltong:

Posted

nie ma chetnych... ale jak juz mowa o szczepionce to mam do sprzedania szczepionke p. ospie VARILRIX za 150 zl (cena w aptece od 180 do 230) - niestety niezdazylam synka zaszczepic bo od wrzesnia caly czas jest chory a szczepionka lezala i czekala w lodowce...

Posted

szukamy domu !!!

U Zuzi dobrze, powiedziałabym, ze nawet bardzo dobrze. Czuje sie coraz pewniej i zaczyna wszczynać awantury z innymi sukami :-(
2 dni temu przyatakowała 2 latke, dzisiaj najstarsza suke z grona. Koty w dalszym ciagu sa do zjedzenia wiec mieszkaja teraz w garazu.

Tak wiec moi drodzy - zaczynamy szukac domu dla Zuzi bez innych zwierzat - ona musi byc w centrum zainteresowania :-)

Fotki beda na dniach jak pojade ich odwiedzic :-)

Posted

pięknotka - na pewno sie spodoba natychmiast..:loveu:
Oj, wiem cos o suniach-jedynaczkach..wiem, wiem..:evil_lol:

Ewusek i Dziewczyny - dziękuje Wam za to co zrobiłyscie dla Zuzanki, naprawde.. To takie cudowne psy, wierne i oddane człowiekowi..
Najwyraźniej tutaj człowiek nie zasługiwał na tego psa..

Posted

nie było mnie trochę z braku czasu...
ale wszystko nadrobiłam:)
zdjęcia widziałam:) Zuza naprawdę wygląda nieźle! :)
już nie da się każdego kręgu policzyć na pleckach:) jeszcze trochę czasu i pięękna psica się z niej zrobi:)

[quote name='Ewusek']Zuzia nie chcąc być gorsza od suczek Beaty, powędrowała ich śladami i dostała cieczke :-)
Tak więc u Beaty sa teraz 4 suki z cieczka !
Nie wiem czy sie smiac czy plakac...napewno mi jest szkoda Beaty.

Dzisiaj byla lekka awanti Beaty z córka i Zuzia ze strachu zsikała sie i zrobiła kupe na posłanie...
ooj.. to Zuzinka wystraszona bardzo... :roll:
a z tą cieczką.. podobno jak suki przebywają długo razem, to miewają w tym samym czasie;) jakaś solidarność jajniczków czy cuś... choć Beata na pewno miała przechlapane;)

no.. a skoro Zuza potrzebuje być w centrum uwagi... skoro domeczku szukamy, no to...
hop hop:) do góry kochana!!:)

Posted

Dzięki basi2202 dotarłam do tego tematu. Czytając o niej to miałam łzy w oczach. Czytając o pierwszej kupce wielka radość. Trzymam kciuki za ZUZKĘ. Na pewno znajdzie domek.