halbina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 rozesłąłam wici na gg... 124 osoby... mam nadzieję, iż ktoś wesprze Zuzię! Quote
Wilejkaros Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Łoooo matkoooo, 124 osoby na gg w kontaktach??? Halbina, to wiecej niż moja super towarzyska siostra małolata. Quote
halbina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 się nazbierało kontaktów na dogoamanii... to się przydaje... :roll: Quote
solito Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To wspaniale, że już widać choć lekką poprawę...! Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 cieszę się, że widać u Zuzanki jakąś poprawę:) super wieści! :multi: a to załatwianie na dworzu... :roll: może naprawdę trzeba ją uczyć jak szczeniaka? za każde siusiu i kupkę na dworku - smaczek:) spróbujcie... może się uda:) pewnie to potrwa... może poza tym, że głodzona i... bita (?), może jeszcze w inny sposób była zastraszana... na pewno czasu jej potrzeba wierzę, że będzie dobrze Ewusek - nie widziałam wcześniej linka w Twoim opisie;) roześlę allegro dalej - niech się cegiełki sprzedają:) jak dostanę kasę, to też wspomogę Zuzanko!! zdrówka - kochana!! :loveu: Quote
Ewusek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zuzia nie chcąc być gorsza od suczek Beaty, powędrowała ich śladami i dostała cieczke :-) Tak więc u Beaty sa teraz 4 suki z cieczka ! Nie wiem czy sie smiac czy plakac...napewno mi jest szkoda Beaty. Dzisiaj byla lekka awanti Beaty z córka i Zuzia ze strachu zsikała sie i zrobiła kupe na posłanie... Quote
Tola Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zuzia musiała duzo przejsc...Jest taka strachliwa... Ale powolutku, powolutku, panna poczuje sie bezpieczna i nauczy sie czystosci. Trzymam nieustannie kciuki za Zuzie. Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Matko jaka Zuzieńka chuda jest:shake:..dobrze, że przynajmniej teraz jest bezpieczna;)...trzeba szukac stałego domku:multi: Quote
halbina Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 niestety, na duże psy mało chętnych, ale nadzieję trzeba mieć! Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Noo to zaszalała Zuzia z tą cieczką... ;) będą jakieś nowsze fotki? Quote
blue.berry Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 fakt ze dostala cieczke swiadczy chyba o tym ze juz jest troche w lepszej formie. bo chyba sunia na skraju wyczerpania cieczki nie dostanie , czy sie myle? szukac domu dla Zuzi nie zaszkodzi, choc wiem ze Beata bedzie chciala ja doprowadzic do stanu dobrego, wysterylizowac no i nie odda jej byle komu:) Quote
Wilejkaros Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Chyba w sobotę Ewusek będzie się widziała z Beatą i Zuzalkiem. Pewnie będą foty. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ja tez bardzo się ciesze, że z trzustka jest juz lepiej, a nawet bardzo dobrze. Teraz jeszcze popracować nad załatwianiem się w domu. wiem, wiem, łatwo napisać i powiedziec, a to wymaga czasu, cierpliwości, dyscypliny .... ale mocno trzymam kciuki za powodzenie tej akcji! Pzdr. Quote
Ewusek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 wlasnie wrocilam od Beaty i jestem zszokowana ! oczywiscie pozytywnie ! :evil_lol: Zuzia nie wyglada już jak szkoeletor ale jak szczupla panienka, doszlysmy do wniosku, ze przez ten czas co jest u Beaty przytyla z 7 kg. Boczki sa lekko zaokrąglone, żebra tak bardzo nie wystaja... czacha nadal szczupla i z czubem ale wszystko jest na dobrej drodze. Wezly chlonne juz Ok :-) Ale merdala ogonkiem jak mnie zobaczyla :-)))) Miod na usta ;-) Zdjecia wstawie juz jutro bo dzisiaj nie mam juz sily.... Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jeeeeee... to jest ten sam miód, copopłynął na moje serducho...:loveu::lol: Pzdr. Quote
madziorna Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Straaaaasznie się cieszę, że Zuzia przybiera na wadze :bigcool::bigcool::bigcool: Oby tak dalej! Quote
Ewusek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 MOi Drodzy ! Zuzia jest juz 3,5 tygodnia u Beaty i czy widzicie poprawę ? takie ma narośla na przednich łapkach: Quote
maciaszek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jeszcze chudzinka, ale już nie szkieletor! I sierść ma znacznie ładniejszą :). Świetnie :). Quote
bea_m Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sunia wygląda jak prawdziwa modelka. Wysoka, blondynka, rozmiar 34. Ale juz widać że lepiej. Quote
malagos Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nie no, już można w niej psa rozpoznać! Tylko te kości kulszowe i te ranki (?) czy odgnioty? Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak, tak. Widać poprawę! Jest chuda, ale nie szkieletor!!! Brawo dla Beaty! Zuzka - trzymaj się i korzystaj z dobrego jedzonka i opieki!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]http://images25.fotosik.pl/129/58f333218d0a93db.jpg :loveu::loveu::loveu: widać metamorfoze :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts