blue.berry Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 a ja twoja lampe - zamienisz sie na wino? : )) Quote
basia2202 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cieszy mnie, że Zuzce nie grozi nic strasznego... żadna paskudna choroba... ale... miałam nadzieję, że choć parę deko jej przybyło... a ona nadal wygląda jak szkieletor :placz: jak się do tego popatrzy w te cudne, ufne oczka... to aż nie można się nie popłakać :-( mam nadzieję, że wyniki będą się poprawiały... i że z tym kupalem uda się, żeby zbadać... i oby behawiorystka pomogła... to zawieszanie się... no niedobrze... mam nadzieję, że to nie są podobne zachowania, jak u dzieci autystycznych :roll: oby kroplówki pomogły... ciągle zaglądam... i czekam na nowe wieści... dziewczyny... i niech któraś da znać, jak z tymi finansami stoicie??? czy cegiełki na razie wystarczają, czy potrzeba więcej pomóc??? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mowisz i masz blue berry ;) Quote
Ewusek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 na razie cegielki sie sprzedaja, pieniadze wplywaja na konto Stowarzyszenia. Nie wiem ile bedzie kosztowalo calkowite wyleczenie Zuzi... dlatego nie mowie czy tyle co uzbieralismy to wystarczy czy nie, bo nie wiem... Na razie sprzedalam cegielek za 2,5 tys. Quote
basia2202 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ewusek napisał(a):na razie cegielki sie sprzedaja, pieniadze wplywaja na konto Stowarzyszenia. Nie wiem ile bedzie kosztowalo calkowite wyleczenie Zuzi... dlatego nie mowie czy tyle co uzbieralismy to wystarczy czy nie, bo nie wiem... Na razie sprzedalam cegielek za 2,5 tys. no to super:) dobre wieści... na początek wystarczy... jakby brakowało pieniążków, dawaj znać... Quote
Ewusek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dzisiaj byla pierwsza noc bez rzygania ! i jest KUPA !!! nie woda, tylko kupa ! Sunia jest teraz na rosołku z zarodkami pszennymi, marchewka i kurczaczkiem. Pani z Lublina bardzo beata dziekuje za rade dot. bulionu:-) Sunia jest w dalszym ciagu na antybiotykach. Dzisiaj Beata kupila jeu nowe posłanko. W poniedzialek albo w sobote bedzie robiona biopsja bo sa powiekszone wezly chlonne. Oczywiscie jak do tego czasu nie pomoga antybiotyki. Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 swietnie ze sunia ma sie lepiej, oby dalej wszystko szlo tak dobrze ;) Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Super!!! Jest KUPA!!!!!!:multi: ps. Ja się naprawdę cieszę:lol: Quote
maciaszek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Juuuuhuuuuu !!!!! :multi: :multi: :multi: Jest kupa, jest kupa !!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ewusek napisał(a):dzisiaj byla pierwsza noc bez rzygania ! i jest KUPA !!! nie woda, tylko kupa ! Sunia jest teraz na rosołku z zarodkami pszennymi, marchewka i kurczaczkiem. Pani z Lublina bardzo beata dziekuje za rade dot. bulionu:-) Sunia jest w dalszym ciagu na antybiotykach. Dzisiaj Beata kupila jeu nowe posłanko. W poniedzialek albo w sobote bedzie robiona biopsja bo sa powiekszone wezly chlonne. Oczywiscie jak do tego czasu nie pomoga antybiotyki. Tfu, tfu, tfu, oby nie zapeszyć... A tak po cichutku powiem: JEST KUPA!!!!!!! Ciiiiiiiiii..... pZDR. Quote
basia2202 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hurrraaaaa!!!!!!! kupaaaaa!! supeeer!! o matko, jak się ucieszyłam!! :multi: i wymiotów nie było... ekstra!:) i oby ta biopsja nie była konieczna... oby antybiotyki pomogły... Zuzanko słodka... jedz rosołek.. i zdrowiej:) będzie dobrze - zobaczysz:) Quote
madziorna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nigdy nie sądziłam, że będziemy się cieszyć w KUPY!!! :grin::grin::grin: Ale cieszymy się przeogromnie!!! :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
Wola Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 o tak dołączam się do grona zadowolonych z KUPY :multi::multi::multi: Ale prawde powiedziawszy tylu radosnych ludzi z takiego powodu to jeszcze nie widziałam:cool3::cool3: Quote
malagos Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Psia kupa na dzień dobry! :evil_lol: To naprawdę dobry znak! Quote
Wilejkaros Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Zuzalku, gratuluję qpki! Jakby było Wam za mało, to mój króliczor robi duuuuużo na zamówienie ;) Quote
blue.berry Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 nie ma jak tlum, wydawaloby sie normalnych ludzi, tak cieszy sie z psiej kupy :cool3: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :multi::multi::multi:KUPA:multi: kupa to podstawa psiowej egzystencji ;) u nas w powrót ze spaceru wyglada tak : była?? jaka?? Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no tak.....u mnie to ja zzykle wychodze z psem, ale jesli akurat ktos inny dostąpi tego zaszczytu to juz sie przywyczaili do mojego standardowego pytania i z progu krzyczą "byla ale rzadka taka jakas" lub " zrobil ladna brazowiutka gesta"...smiesznie jest jak akurat ktos u mnie jest a siostra sie drze z progu "timek robil kope trzy razy rzadką!" hehehe kto ma psa ten rozumie kto nie ma mysli "dom wariatow":):) Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] u nas w powrót ze spaceru wyglada tak : była?? jaka?? u mnie też tak...:evil_lol: zwłaszcza teraz, jak poprzednia karma psiunce nie służyła... jak mój TZ wraca z psem, to ciągle pytam, jaka kupa:p nieraz nawet sam mówi... "pobiegała, wszystko fajnie... ale kupy to nie zrobiła..." - no i zmartwienie od razu... czyli, że wszyscy jesteśmy normalni:) teraz trzymamy kciuki za kolejną kupkę mastiffki Zuzi:multi: Quote
Ilona.S Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Widzę że trzymanie kciuków się opłaciło :multi: Zuzia oby tak dalej :calus: :Cool!: Quote
Izabela124. Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Rwoniez sie ciesze, kochana Zuziu zdrowiej Quote
madziorna Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzień dobry Zuzanko... Jak się dzisiaj czujesz? :roll: Quote
Recommended Posts