Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

...i mojego fafluna, bo my nie jedziemy tam tylko dla towarzystwa... mamy zapalenie stawów od miesiąca a codzienne zastrzyki z Traummelu i Zeelu nie przynoszą pożądanych efektów ;-(

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tequilla, pamietaj, ze ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka ;-)

Liczy się naprawdę każda złotówka, każde 10 zł. Pomnóż sobie takie niewielkie kwoty przez kilkadziesiat ludzi i wychodzi całkiem niezla sumka ;-)

poza tym duzo ludzi wspomaga jeszcze inne Stwarzyszenia, Fundacje i miesiecznie moze przeznaczac duza kwote ogolnie na taki cel ale jak podzieli na zwierzaki, ktorym chce akurat pomoc to jest niewiele ale zawsze sie liczy i taki czlowiek serce ma duze :-)

Posted

a ja nabyłam 2 cegiełki:) ode mnie i naszej Zuzy;)

i też mam nadzieję, że ziarnko do ziarnka...;) że będzie nas dużo i uzbiera się odpowiednia kwota, żeby mastusia Zuza mogła być zdrowa... trzymamy ciągle kciuki!!:)

Posted

Ewusek napisał(a):
...i mojego fafluna, bo my nie jedziemy tam tylko dla towarzystwa... mamy zapalenie stawów od miesiąca a codzienne zastrzyki z Traummelu i Zeelu nie przynoszą pożądanych efektów ;-(

nie mam dobrego zdania o homeopatach, mojemu psu nigdy na nic nie pomogly. na pocieszenie powiem ci ze my tez sie zmagamy - Grendel najpierw kulal ponad miesiac na przednia lape (ale tutaj bylo wiadomo ze sobie ja nadciagnal) a teraz juz 4 tydzien ledwo kustyka - tyly strasznie zle chodza, teraz jest po 5 dawkach cartrophenu (na zwyrodnienie stawow) - zobaczymy czy to daje jekies efekty.

postaram sie pojawic w sobote.

trzymajcie sie cieplutko

Posted

już niedługo, bo za 11 godzin spotkam się ze szkieletorkiem w lecznicy, wycałują ją od Was, pojdziemy na badania, zrobimy fotki a potem wam powiem co i jak :-)

Posted

spotkalysmy sie dzisiaj w lecznicy, Zuzia miala zrobiona morfologie i badanie moczu, wieczorem beda wyniki. Kupy nie udalo sie pobrac bo caly czas to woda, zrobiono test z klisza i sie nie odbarwila, czyli albo klopoty z trzuska albo wynik zaburzony, bo to nie jest kupa tylko nie wiadomo co...'
Codziennie sunia dostaje po 3 kroplowki...
Nie jest dobrze...

Ale z Sigma sie zapoznala a potem wychodzily z jednego gabinetu do drugiego, potem do poczekalni i dawaj dyla...

Zuzia mnie poznala i machala ogonkiem :-)
zaraz wstawie fociska