basia bonnie Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Matusz molestował, molestował i wymolestował... fotke! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aleb Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='goldenka245']http://img210.imageshack.us/img210/4161/dsc0401ll9.jpg Mojaa misiaaaaaa:loveu: [quote name='Marta_Ares']Witam sliczny brudny nosek:evil_lol: :loveu: :loveu: :) [quote name='BBeta']Ta fota jest aktualna? :hmmmm: Bo u mnie śniegu nie ma :diabloti: Fotka sprzed kilku dni, ale śnieg nadal się utrzymuje ;) Mało, ale zawsze coś :cool3: Matusz molestował, molestował i wymolestował... fotke! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale on chciał moją :diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 aleb napisał(a):Ale on chciał moją :diabloti: Ale wymolestował czekoladową:loveu::loveu: jak chce Twoją to niech przyjedzie i Cie zobaczy na żywo :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Brudny ale jaki słodki i tak bym go ucałowała :loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 BBeta napisał(a):Ta fota jest aktualna? :hmmmm: Bo u mnie śniegu nie ma :diabloti: A u mnei jest:diabloti: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Witanko :cool3: Dziś nie poszłam do szkoły - zaspałam :lol::lol::lol: A teraz lecę na spotkanko z moją kochaną siostrą :multi: :loveu: Quote
Matusz Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='aleb']Witanko :cool3: Dziś nie poszłam do szkoły - zaspałam :lol::lol::lol: A teraz lecę na spotkanko z moją kochaną siostrą :multi: :loveu: nie ładnie ty śpiochu !! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kochana Izabello! Z okazji świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia-Zdrowych, wesołych i pogodnych świąt, pełnych łaski Bożej, aby wszyskie Twoje marzenia się spełniły i żebyś znalazła faceta na studniówkę:loveu: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Gdy się zobaczyłam z siostrą, to od razu humorek się poprawił :loveu::loveu::loveu: [quote name='Matusz']nie ładnie ty śpiochu !! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: To mi się zdarza tylko zimą :evil_lol: Ewelinko, Karolina baaaaaardzo dziękuję za życzonka i prześliczne karteczki (goldenka, ładnie Gordiemu w tym nosku :lol::loveu:) :buzi: :buzi: :buzi: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Moi kochani, życzę Wam wesołych Świąt! :buzi: [/FONT] Quote
Bewarka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Śliczna karteczka z życzeniami! Dziękujemy bardzo :) (to było w imieniu wszystkich odwiedzających tę galerię ;)) Quote
drzalka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hej, jestem pierwszy raz i juz mi esie podoba.. sliczne psiaczki :loveu::loveu: Powiem szczerze ze dlugo czekałam na waszą galerie:multi::multi: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 drzalka napisał(a):Hej, jestem pierwszy raz i juz mi esie podoba.. sliczne psiaczki :loveu::loveu: Powiem szczerze ze dlugo czekałam na waszą galerie:multi::multi: Witaj :) :multi: Dziękujemy za odwiedziny ;) Zapraszam częściej! :loveu: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Olusia, dziękujemy za życzenia :loveu: :multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://img210.imageshack.us/img210/4161/dsc0401ll9.jpg Jaki ładny ten brudny nosek. :cool3: :loveu: :p Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzieńdoberek !:multi: Alba,Pola,Figa i Era są po prostu śliczne :lol: Jak Pola podrośnie to mi będzie trudno ją od Alby odróżnić :evil_lol: Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
aleb Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek !:multi: Alba,Pola,Figa i Era są po prostu śliczne :lol: Jak Pola podrośnie to mi będzie trudno ją od Alby odróżnić :evil_lol: Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem Nawet trudno nie jest je rozróżnić ;) Różnicę widać po pyszczku ;) [quote name='Luzia&Funia'][FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Dziękujemy iwzajemnie :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wesołych Świąt :buzi: http://images31.fotosik.pl/85/b89876301aae4101.jpg Quote
aleb Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wesołych Świąt :buzi: http://images31.fotosik.pl/85/b89876301aae4101.jpg Dziękuję ślicznie za życzonka :buzi: Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
Recommended Posts