betty_labrador Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czesc :multi: jak szczeniaczkowo?:cool3: fajna nauka!!! tez mi by sie podobalo :cool3: nie moge sie doczekac piatku. dzis Tosca zostala z grubsza obciachana, jutro kapiel :) Quote
aleb Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Justys95 napisał(a):Albo mi się zdaje, albo fotek nie było ho ho czasu a może i więcej...:mad: No tak, opuściłam się :diabloti: panienkabubu napisał(a):E no to chyba fajnie?:) Gdzie to studium? Jest super, a nie fajnie :) Nie sądziłam, że będzie tak fajnie :cool3: (tym bardziej, że siostra też tam chodziła i połowa wykładowców mnie zna :evil_lol:) W Zabrzu ;) 1-1,5 godziny muszę dojeżdżać... Asia & Ginger napisał(a):W takim razie jest duża szansa, że się spotkamy. :cool3: :multi: :p Ale fajnie :multi: betty_labrador napisał(a):czesc :multi: jak szczeniaczkowo?:cool3: fajna nauka!!! tez mi by sie podobalo :cool3: nie moge sie doczekac piatku. dzis Tosca zostala z grubsza obciachana, jutro kapiel :) Hej :multi: A jest ich coraz mniej ;) Ostatnio miały małe zaburzenia, czyli biegunkę, ale już jest dobrze :) No fajna, fajna :cool3: Dzisiaj odlewaliśmy gips i formowaliśmy go tworząc bryłę. No właśnie, dzięki wystawie w Wawce ominą mnie 3 godziny WF :diabloti: To do zobaczyska w piątek :) Quote
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 aleb napisał(a):No tak, opuściłam się :diabloti: I mówisz to z takim spokojem? :shake: :eviltong: Quote
aleb Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Justys95']I mówisz to z takim spokojem? :shake: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki mam, ale (wiem zabijecie mnie teraz :diabloti:) tydzień temu miałam formatowanego kompa i straciłam PSa :placz: Jak dobrze pójdzie będę miała go za tydzień :shake: A w piątek moje urodziny :cool3: Quote
Kinia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No nie! Tego to bym sie nie spodziewała... a musisz je PSuć? Quote
aleb Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Kinia napisał(a):No nie! Tego to bym sie nie spodziewała... a musisz je PSuć? No niestety muszę je trochę poPSuć, bo są trochę za ciemne... :cool1: Quote
Russellka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ciemne też dobre :cool3: Prosimy o foteczki! :multi: Quote
infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nie wymyślaj, tylko wstawiaj jakie masz;) Quote
Asia & Ginger Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń!!! Quote
aleb Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń!!! Cieszę się, że chociaż ty to zauważyłaś... ;) Dziękuję! :) Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja też pamietałam :loveu: (nie ma to jak nasza klasa) :loveu: wszystkiego najlepszego!! Quote
Matusz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 naj naj naj lepszego !! :new-bday::tort: :cunao: Quote
betty_labrador Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 wszystiego najlePSIEJszego dla ALEBka :loveu: spelnienia marzen, duzo radosnych psiakow i prawdziwych przyjaciol :loveu: :calus: :buzi: spoznione bo wczoraj wrocilam pozno z pracy :cool1: Quote
aleb Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Dziękuję za życzenia :) Urodzinki wczoraj były dość wesołe, ale i też smutne, bo bez mojej siostry :( Wyjechała do Chorwacji i wraca w przyszłym tygodniu. Quote
Matusz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 szybko zleci ten tydzień;) dawaj jakieś zdjęcia !! :diabloti::mad: totalnie się już rozleniwiłaś :eviltong::p Quote
betty_labrador Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 to super ze sie udaly! a siostra wróci jak mućka :P no wlasnie gdzie te foty? aha i czemu w koncu sie nie spotkalysmy na warszawskiej? Quote
kamussiiaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hejka... jestem całkiem nowa na tym forum.. tez oczekuje na moją pięknisię... będę miała czekoladowa suczek (oczywiscie labka)... aleb mogłabyś wstawić zdjęcia swoich piesków? są przepiękne normalnie nie moge skonczyc sie na nie patrzec... mam nadzieje, ze mój tez będzie taki... Quote
cuciola Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 My troche spoznialscy!!! ale tez chcemy zlozyc Ci zyczenia urodzinowe!!! Wszystkiego o czym marzysz! Quote
Recommended Posts