Kinia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie pytaj bo pewnie znowu napisze, że nie ma czasu, że potem będą:mad: Quote
Bewarka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Przestańcie ciotki, bo się przestraszy was i w ogóle nie będzie już fot! :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 I jak tam - żyjesz po weselu? :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Prosimy o zdjęcia berbeci :loveu: I biglaka:diabloti: Quote
Kinia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No i nie ma ich:( A ja chce zobaczyć maluchy Quote
aleb Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Heeeej :loveu: Wróciłam dzisiaj o 4 rano :evil_lol: Poszłam spać i obudziłam się o 14 :lol: i chyba znowu pójdę do łóżka :lol: Było super, jak zwykle towarzystwo jakieś się znalazło :) Fotki będą jak dojdę do siebie ( :lol: ), możliwe, że ufocę coś w ciągu tygodnia Quote
infers Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 aleb napisał(a):Heeeej :loveu: Wróciłam dzisiaj o 4 rano :evil_lol: Poszłam spać i obudziłam się o 14 :lol: i chyba znowu pójdę do łóżka :lol: Było super, jak zwykle towarzystwo jakieś się znalazło :) Fotki będą jak dojdę do siebie ( :lol: ), możliwe, że ufocę coś w ciągu tygodnia To dojdź do siebie ;p Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 czesc! :loveu: czekamy w takim razie na fotki!! Quote
betty_labrador Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Izuś gdzieś sie podziała? :cool3: jak zdrowko i psiaki? Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hej! :multi: Gdzie Wy? :roll: Będziecie we Wrocławiu na wystawie? :cool3: Quote
aleb Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc! :loveu: czekamy w takim razie na fotki!! Kinia napisał(a):Hejo cyekam na fotki:) betty_labrador napisał(a):Izuś gdzieś sie podziała? :cool3: jak zdrowko i psiaki? Hej :multi: Jestem, jestem, czasem zerkam tutaj. Zdrówko moje i psiaków ok :) Teraz wszyscy śpią, bo tak ponuro jest i deszcz pada ;) Asia & Ginger napisał(a):Hej! :multi: Gdzie Wy? :roll: Będziecie we Wrocławiu na wystawie? :cool3: Hej :) Tak, będziemy we Wrocławiu, chyba 2 dni :cool3: A co do fotek :oops: To raczej nie powinnam się wypowiadać na ten temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic nie mam, ostatnio mam takiego lenia i brak czasu. Obiecuję, że się poprawię :) :diabloti: W związku z tym, że nie dostałam się na mój ulubiony kierunek studiów, chodzę od 1 września na studium (i przez to też mam zaległości w galerii), ale myślę również o studiach zaocznych. Nie wiem jeszcze jaki kierunek. A jak nie to za rok znowu spróbuję tam gdzie chciałam iść ;) I jutro mam do 17 zajęcia, więc w domu będę ok. 19 :placz: Quote
Kinia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tak długo? Współczuję... Ale co do zdjęć to... nic nie napiszę... Quote
aleb Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kinia napisał(a):Tak długo? Współczuję... Ale co do zdjęć to... nic nie napiszę... No tak... Po raz pierwszy tak długo będę siedziała w szkole. Całe szczęście, że zajęcia są bardzo ciekawe, więc się nie zanudzę :diabloti: Co do zdjęć, to wytrzymasz jeszcze. W weekend być może coś się pojawi, bo w piątek jedziemy na wystawę do Wawy Quote
aleb Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Matusz napisał(a):co to za studium ??:razz:;) Studium Medyczne :) Quote
Matusz Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 aleb napisał(a):Studium Medyczne :) .aha ;-);) Quote
Bewarka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Albo mi się zdaje, albo fotek nie było ho ho czasu a może i więcej...:mad: Quote
panienkabubu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 E no to chyba fajnie?:) Gdzie to studium? Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 aleb napisał(a):Hej :) Tak, będziemy we Wrocławiu, chyba 2 dni :cool3: W takim razie jest duża szansa, że się spotkamy. :cool3: :multi: :p Quote
Recommended Posts