panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Szok:mdleje: jakie one maciupeńkie :mdleje: Quote
marymek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ale śliczne :loveu: Kruszynki :loveu: Jeju te głupie burze, zawsze kurde muszą do nas iść od tych głupich katowic:diabloti: Burze? Karola burze to zawsze z waszych gór do nas przychodzą :mad: Swoją drogą chciałam Cię wczoraj odwiedzić ale takie korki były przy wjeździe do Porąbki że szkoda gadać :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje dla Figi :loveu: Koniecznie więcej zdjęć :) Quote
aleb Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 goldenka245 napisał(a):No chciałabym:diabloti: Jeju te głupie burze, zawsze kurde muszą do nas iść od tych głupich katowic:diabloti: Tak więc idę spać... Dobranoc:loveu: Coo? przedwczorajsze i wczorajsze burze właśnie szły od gór :diabloti: Same deszcze mi przynosisz :shake: panienkabubu napisał(a):Szok:mdleje: jakie one maciupeńkie :mdleje: Już są większe i grubsze :evil_lol: Quote
aleb Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kinia napisał(a):Ale małe śliczne kluski:loveu: marymek napisał(a):Ale śliczne :loveu: Kruszynki :loveu: Burze? Karola burze to zawsze z waszych gór do nas przychodzą :mad: Swoją drogą chciałam Cię wczoraj odwiedzić ale takie korki były przy wjeździe do Porąbki że szkoda gadać :shake: g_o_n_i_a napisał(a):Gratulacje dla Figi :loveu: Koniecznie więcej zdjęć :) Dzięki :loveu: Wkrótce będą nowe zdjęcia! :) Quote
Kinia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Aaa no to czekamy na zjdęcia ślicznych małych pieseczków;) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 jakie slodkieeeee :loveu: :loveu: :loveu: Iza a wybierasz sie moze na krajowke do Wawy 12 wrzesnia?:) Quote
aleb Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 basia bonnie napisał(a):jakie slodkieeeee :loveu: :loveu: :loveu: Iza a wybierasz sie moze na krajowke do Wawy 12 wrzesnia?:) Nie nie nie... tata w tym roku zniechęcił się do Wawy :evil_lol: Kolejne planowane wystawy (patrząc do września) to: Będzin, Sopot (?) ale chyba bez psa :roll:, Nowy Targ, Białystok (?), Chorzów:loveu:, Wrocław :) Quote
goldenka245 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 marymek napisał(a): Burze? Karola burze to zawsze z waszych gór do nas przychodzą :mad: Swoją drogą chciałam Cię wczoraj odwiedzić ale takie korki były przy wjeździe do Porąbki że szkoda gadać :shake: Ojaaaa:mad: Ty niedoblaaa:diabloti: Daj znać zawsze wcześniej na gg;) No a wczoraj masa ludzi była w Porąbce:eviltong: Ale akurat wczoraj popołudniu nie było mnie w domku:) Ale zapraszam:cool3: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 szkoda ze Cie nie bedzie we wrzesniu ;( a w Poznaniu tez nie? łeee Quote
Kinia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A gdzie te zdjęcia? Nie moge się doczekać nowych zdjęć klueczek;) Quote
aleb Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 betty_labrador napisał(a):szkoda ze Cie nie bedzie we wrzesniu ;( a w Poznaniu tez nie? łeee Patrząc na wystawy od października do końca roku, to będę jeszcze w Rybniku, Zabrzu i być może w Poznaniu ;) Kinia napisał(a):A gdzie te zdjęcia? Nie moge się doczekać nowych zdjęć klueczek;) betty_labrador napisał(a):ja tez, ja tez :multi: Muszę dopiero zrobić :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 wiec moze poznań sie uda na spotkanie :) super - to rób :diabloti: Quote
infers Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/985/dsc00252vt0.jpg Jakie śliczne kizie-mizie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Robacki:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej :cool3: Jak tam Maluszki? I Mamusia? :loveu: Nadal czekamy na zdjęcia :oops: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 aleb napisał(a):Nie nie nie... tata w tym roku zniechęcił się do Wawy :evil_lol: Kolejne planowane wystawy (patrząc do września) to: Będzin, Sopot (?) ale chyba bez psa :roll:, Nowy Targ, Białystok (?), Chorzów:loveu:, Wrocław :) aleb napisał(a):Patrząc na wystawy od października do końca roku, to będę jeszcze w Rybniku, Zabrzu i być może w Poznaniu ;) No to może się spotkamy we Wrocławiu i Poznaniu, bo chyba się wybiorę pokibicować. :multi: Acha, i też czekam na fotki. :loveu: Quote
infers Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 betty_labrador napisał(a):Aleb wsiąkła :P Ciekawe gdzie:hmmmm: Quote
aleb Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Hej :cool3: Jak tam Maluszki? I Mamusia? :loveu: Nadal czekamy na zdjęcia :oops: Mamusia jest rewelacyjna, dba o dzieciaki świetnie! :) Maluszki już coraz większe, mają już czarne noski :loveu: Asia & Ginger napisał(a):No to może się spotkamy we Wrocławiu i Poznaniu, bo chyba się wybiorę pokibicować. :multi: Acha, i też czekam na fotki. :loveu: We Wrocławiu będę na 100% jak co roku ;) Być może będę na 2 dni :cool3: betty_labrador napisał(a):Aleb wsiąkła :P infers1995 napisał(a):Ciekawe gdzie:hmmmm: Ciichoooo :evil_lol: Nie wpadałam, bo nie miałam zbytnio czasu, bo tu do szpitala do mamy, tam załatwić sprawy w centrum... Aaa, i fotki być może jutro :) Quote
goldenka245 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kiedy mogę je zobaczyć?:p Inaczej Ci nie wybacze i dalej będę obrażona...:p :siara: Edit: Zapomniałam, że miałam tu pisać na różowo :] Quote
Recommended Posts