Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='aleb'] Oj dzień dobry Rinusiowa :multi::loveu: ooo jaką radość wywowałałam swoją obecnością :evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Rinuś']ooo jaką radość wywowałałam swoją obecnością :evil_lol::evil_lol: No ja tak "często" u nas bywasz to tak jest :evil_lol: U Figi jeszcze nic nie ma. Spodziewaliśmy się, że będzie rodzić nad ranem, ale jeszcze nie. Być może, że zacznie się jutro lub w sobotę ;) Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :multi: trzymamy kciuki za Figusie! zeby urodzila zdrowe kluseczki :thumbs: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Aleb pisała goldence, że mamy trzymać kciuki za poród Figi!! Trzymamy!! :thumbs: Quote
aleb Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Ufff, dziewczyny... Nawet nie wiecie jak jestem zmęczona!!! Zostałam sama w domu i SAMAmusiałam odbierać poród!!! Przed chwilką tata zamienił się ze mną, bo już jestem trochę zmęczona, a tu jutro wystawa. Tak, Figa została szczęśliwą matką! :loveu::loveu::loveu: :laola: [SIZE=2]Ale ilu szczeniąt... tego wam na razie nie powiem ;) Niech na razie zostanie to moją tajemnicą, bo poród jeszcze się nie skończył! Wszystkiego dowiecie się jutro jak wrócę z wystawy. Zaraz idę myć Ibara i idę spać, bo o 4.30 wyjazd do Warszawy na wystawę :mdleje: Bardzo was proszę, [SIZE=3]trzymajcie za nas jutro kciuki!!! Za nasz debiut!!! [SIZE=2]Bez was nic naprawdę by nie było ;) :loveu: Wszystko dokładnie opowiem wam jutro, trzymajcie się! :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :multi::multi::multi: no to czekamy do jutra! i do zobaczenia jutro:multi: Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Juhuuuu:multi::multi::multi: Małe goldenkiii!:multi: Gratulację! I trzymam kciuki!!!! Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 i oczywiscie gratuluje Fidze!!!!!!!!! super :D :multi: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gratuluję i znowu trzymam kciuki:evil_lol::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Gratulacje:loveu: I dajcie popalić, tam, w Warszawie!!!! Śląsk (I Zagłębie:cool3:) z WamI!!!!!!! Quote
Bewarka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 O jej! Więc czekam na tę informację o ilości szczeniaczków :loveu: I o wystawie oczywiście. Quote
aleb Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dzięki wam dziewczyny, ale coś słabo trzymałyście te kciuki :evil_lol::mad: Dostaliśmy ocenę doskonałą, lokatę IV, w konkurencji 6 ;) i super opis. Jestem zadowolona! To jego pierwsza wystawa, więc się niczym nie martwię :) A po za tym widziałam się z Betty (miło poznać, mam nadzieję, że kolejne spotkanko będzie dłuższe, bo dziś trochę zagoniona byłam) a reszty nie widziałam :roll: Teraz fotki z wystawy, a jak skończę napiszę co i jak z Figą :cool3: Mój piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No no gratuluje!! Przystojniak:loveu: W końcu ile dzieciaków macie?:D Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://img147.imageshack.us/img147/2941/dsc00082vv7.jpg jakie ciacho:loveu: chyba nożna było trochę dalej tylne łapki odstawić:razz: ale i tak ładnie stoi, nie to co mój zakapior:mad: Quote
aleb Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Acctiually']No no gratuluje!! Przystojniak:loveu: W końcu ile dzieciaków macie?:D Dzięki! Zaraz wszystko opowiem :cool3: Przepraszam, ale dziś nie nadążam za światem, bo spałam tylko 2,5 godziny... [quote name='Tinka:)']http://img147.imageshack.us/img147/2941/dsc00082vv7.jpg jakie ciacho:loveu: chyba nożna było trochę dalej tylne łapki odstawić:razz: ale i tak ładnie stoi, nie to co mój zakapior:mad: No ciacho z niego jest :loveu: Łapki są prawidłowo ustawione ;) Quote
Recommended Posts