goldenka245 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 aleb napisał(a):Nie miałam aparatu, ale na pewno zdjęcia będę miała :) Nawet te z pleneru co fotografka nam robiła :loveu: :cool3: Ale nie zagadałaś... Ja bym zagadała:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a): Basia tak, będę w Warszawie, w piątek ;) Właśnie sprawdzałam ile będzie piesków w mojej klasie i jest 6. Nie jest źle! Super:multi: Na jakim ringu Cię szukać? :cool3: Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Ring 1. ;) W tym tygodniu Figa powinna mieć poród... Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a): W tym tygodniu Figa powinna mieć poród... będę trzymać kciuki :loveu::loveu: kto jest tatusiem? Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Holenderski pies Champion Polski, Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2006 (w drodze do Interchampiona) Moondust OSTI O'SHEA ;) Quote
panienkabubu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Trzymamy kciuki za poród :kciuki: wiesz ile będzie dzieciaków? Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a):Ring 1. ;) W tym tygodniu Figa powinna mieć poród... Ok :) A godzine znasz może? ;) i kogo wystawiasz?:cool3: Wow super!!:loveu: liczymy na fotki małych łobuzów:loveu:jak już będą :) Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Cudny jest, jaśniutki:loveu::loveu: No tak, w stosunku do Figi dużo jaśniejszy :) panienkabubu napisał(a):Trzymamy kciuki za poród :kciuki: wiesz ile będzie dzieciaków? Trzymać i to mocno :cool3: Sie okaże ile będzie ;) Acctiually napisał(a):Podobny do Bona:D No podobny jest z maści i w ogóle sierści ;) Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 basia bonnie napisał(a):Ok :) A godzine znasz może? ;) i kogo wystawiasz?:cool3: Wow super!!:loveu: liczymy na fotki małych łobuzów:loveu:jak już będą :) O 10.00 wchodzę na ring. Co będzie dalej tego nie wiem ;) Będę z Beaglem. Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kurcze:placz: ja od 11 jestem dopiero na wystawie :( A zostajesz może na bisy albo coś? Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Kurcze, to nie zobaczysz naszego debiutu :( Na BISach zostanę, o ile będę miała po co ;) Ale wątpię, więc raczej nie. Po naszym wystawieniu na pewno jeszcze połażę po terenie wystawy itp. więc może jeszcze się zobaczymy :) Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Żałuję, ale nie mam innego pociągu :( No ale może się nam uda jeszcze spotkać ;) Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 No szkoda. Jak coś to będę pod telefonem ;) Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie mam Twojego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 basia bonnie napisał(a):Nie mam Twojego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Wysyłam PW. Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 mi tez poprosze tel! bo nie pamietam czy mam! ale raczej nie ;) Quote
goldenka245 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A ja mam twój tel... ale i tak cie nie lubie:diabloti: Quote
aleb Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='betty_labrador']mi tez poprosze tel! bo nie pamietam czy mam! ale raczej nie ;) To wysyłam PW ;) [quote name='Rinuś']ależ dzień dobry całej bandzie :loveu::evil_lol: Oj dzień dobry Rinusiowa :multi::loveu: [quote name='goldenka245']A ja mam twój tel... ale i tak cie nie lubie:diabloti: A pffff :diabloti: Quote
aleb Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Dzisiaj Figa nie chce już jeść. Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie poród. Trzymajcie kciuki! Quote
basia bonnie Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :thumbs:trzymamy za Figusie!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
infers Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aleb napisał(a):Dzisiaj Figa nie chce już jeść. Możliwe, że dzisiaj wieczorem będzie poród. Trzymajcie kciuki! Ciekawe o ile powiększy się twoja retriverska banda?:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts