basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oo Iza, będziesz też w piątek na wystawie w Wa-wie? :) Quote
goldenka245 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bryyy:cool3: Porobiłam te fotki:diabloti: Tak w ogóle to GRATULACJE:cool3: bo Ci na gg nie pogratulowałam :D No pochwal się dogomaniakom :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a sprobowalaby nie zdac :diabloti: :mad: :) Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 IZAAAAAAAAAAAAA nooo!:cool1: Zarezerwowałaś już?:multi: Quote
cuciola Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 co tam u was? jak matura? pewnie juz oblewa na Hawajach :D Quote
aleb Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 A witam Was wszystkich :) Przez ostatnie dni ciągle zagoniona, obiecywałam wam fotki, ale na razie nie dam rady, poczekajcie jeszcze troszkę :oops: Zauważyłam, że galerię przeniesiono do gr. VIII. Nie podoba mi się to :mad: w dodatku do goldenów, jak mam jednego, a nie labków, jak mam kilka :shake: Rinuś, Olusia - hej! dawno was nie było tutaj :mad: goldenka tak, kwatera już zarezerwowana :loveu: Basia tak, będę w Warszawie, w piątek ;) Właśnie sprawdzałam ile będzie piesków w mojej klasie i jest 6. Nie jest źle! Jutro idę na ślub siostry (jestem świadkiem :cool3:) i pewnie wrócę baaaardzo późno, więc nie będę obecna :evil_lol: Dziś przyszło takie ochłodzenie, aż myślę, że zamarznę w sukience :cool1: Trzymajcie się cieplutko! Quote
Olusia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aleb napisał(a): Rinuś, Olusia - hej! dawno was nie było tutaj :mad: Byłam ten tydzień i poprzedni u dziadków (bez netu), więc nawet nie miałam jak zaglądać :razz: W niedzielę wyjeżdżam nad morze na 2 tygodnie więc też mnie nie bedzie, ale na pewno od września będę się częściej pojawiała :p Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aleb napisał(a): goldenka tak, kwatera już zarezerwowana :loveu: :multi: Mam nadzieję, że są tam dwa łóżka a nie tylko jedno:diabloti: Miłej zabawy:cool3: Quote
aleb Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Olusia napisał(a):Byłam ten tydzień i poprzedni u dziadków (bez netu), więc nawet nie miałam jak zaglądać :razz: W niedzielę wyjeżdżam nad morze na 2 tygodnie więc też mnie nie bedzie, ale na pewno od września będę się częściej pojawiała :p Mam nadzieję :cool3: goldenka245 napisał(a)::multi: Mam nadzieję, że są tam dwa łóżka a nie tylko jedno:diabloti: Miłej zabawy:cool3: No ja też mam nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak coś to będę spała na ziemi :diabloti: Dzięki:) Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aleb napisał(a):Mam nadzieję :cool3: No ja też mam nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak coś to będę spała na ziemi :diabloti::diabloti::diabloti: Nie... Będziesz spała przy mym boku:grin: Albo na polu:cool1: A ja sobie wezme bajgla do łóżka:diabloti: Quote
aleb Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 goldenka245 napisał(a):Nie... Będziesz spała przy mym boku:grin: Albo na polu:cool1: A ja sobie wezme bajgla do łóżka:diabloti: Pfff Ibar będzie spał na łóżku, a my na plaży :diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aleb napisał(a):Pfff Ibar będzie spał na łóżku, a my na plaży :diabloti: Na molo, do którego Mateusz nie mógł trafić:diabloti: Gdzieś wyczytałam :siara: Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aleb napisał(a):Jutro idę na ślub siostry (jestem świadkiem :cool3:) i pewnie wrócę baaaardzo późno, więc nie będę obecna :evil_lol: Dziś przyszło takie ochłodzenie, aż myślę, że zamarznę w sukience :cool1: To udanej zabawy życzymy. :cool3: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
panienkabubu Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Aha czyli jutro w Ustroniu Cię nie ma :cool3: Quote
aleb Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ufff, padam... :mdleje: Jeszcze dziś czuję zmęczenie... Zabawa była super, pogoda dopisała!!! Znajomi szwagra super!!! Normalnie nie wierzę, że tacy ludzie są na Politechnice Śląskiej! Bawiłam się cudownie, aż mnie nogi do dziś bolą :diabloti: Nie wspomnę już o tym, że mnie suszyło na wczorajszych poprawinach :diabloti: Było cuuudownie! Kocham moją siostrę :loveu::loveu::loveu: Ajj, chcę powtórkę :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 aleb napisał(a):Ufff, padam... :mdleje: Jeszcze dziś czuję zmęczenie... Zabawa była super, pogoda dopisała!!! Znajomi szwagra super!!! Normalnie nie wierzę, że tacy ludzie są na Politechnice Śląskiej! Bawiłam się cudownie, aż mnie nogi do dziś bolą :diabloti: Nie wspomnę już o tym, że mnie suszyło na wczorajszych poprawinach :diabloti: Było cuuudownie! Kocham moją siostrę :loveu::loveu::loveu: Ajj, chcę powtórkę :evil_lol: Ładnie to tak tyle pić?:diabloti: Na Politechnice Śląskiej są sami fajni:diabloti: ludzie... Np mój tata tam sie kiedys uczył hahahahah:diabloti: Quote
aleb Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 goldenka245 napisał(a):Ładnie to tak tyle pić?:diabloti: Na Politechnice Śląskiej są sami fajni:diabloti: ludzie... Np mój tata tam sie kiedys uczył hahahahah:diabloti: No co, to oni mi lali wódkę, nie ja :evil_lol: No widzisz, sami fajni ludzie :cool3: ale jeden był najfajniejszy :diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 aleb napisał(a):No co, to oni mi lali wódkę, nie ja :evil_lol: No widzisz, sami fajni ludzie :cool3: ale jeden był najfajniejszy :diabloti: Masz jego foty?:cool3: Quote
aleb Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Nie miałam aparatu, ale na pewno zdjęcia będę miała :) Nawet te z pleneru co fotografka nam robiła :loveu: Quote
Recommended Posts