basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 cudny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: jak ma na imie?:) Quote
Matusz Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 piękny! :loveu: super kątowania i super umaszczony :loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='basia bonnie']cudny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: jak ma na imie?:) Ibar ;) Hahahaha, Iza też Cię kocham ;* Quote
aleb Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Karolina, on nie jest sukinkotem :diabloti: basia bonnie napisał(a):cudny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: jak ma na imie?:) Dzieki :loveu::loveu::loveu: Nazywa się Ibar ;) Quote
aleb Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Matusz']piękny! :loveu: super kątowania i super umaszczony :loveu::loveu: Zgadza się :) jest po ojcu importowanym z Finlandii Ch. Czech, Ch.Słowacji, Ch.Polski i matce importowanej z Czech W Warszawie nasz debiut :cool3: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='aleb']Karolina, on nie jest sukinkotem :diabloti: Pani wybaczy, ale napisałam kotkiem:diabloti: I byłam pierwsza!:loveu::diabloti: A teraz idę odkurzać:eviltong::shake: Quote
aleb Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='goldenka245']Ja chcę zobaczyć tego sopockiego zajebiaszczego sukinkotka którego już widziałam:loveu: No przepraszam, tu pisze co innego :diabloti: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='aleb']No przepraszam, tu pisze co innego :diabloti: bo tam pisze sukinkotka a nie sukinkota:shake: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 aleb napisał(a):W Warszawie nasz debiut :cool3: w piątek? : P cudny jest, uwielbiam takie umaszczenie u beagli :loveu::loveu: zawsze mi się najbardziej podobały JRT, beagle i amstaffy:oops: Quote
panienkabubu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Przegapiłam 100 stronkę :watpliwy: Mały fajny, ale nad górną linią popracujcie :cool3::loveu: POWODZENIA:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://img501.imageshack.us/img501/4944/dsc0873sa2.jpg Ale cudeńko. :loveu: :loveu: :loveu: Masz go już 2 miesiące i dopiero teraz się chwalisz? :-o :mad: Quote
cuciola Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czesc!!! tutaj tez juz dawno nie bylam! wszystko przez ta sesje!!! Widze ze nowosci sporo!!! czekoladka super na zdjeciach wychodzi no i figurke tez ma super!!! Zycze ci zeby wypalilo z Figusiowymi malenstwami!!! trzymam kciuki!!! no i mlodzieniec beagle tez jest uroczy!!! Ale jak tak mozna porzucac labunie zeby biglasa wystawiac? :D tego to nie wybacze!!! oczywiscie ja sobie tak lubie zartowac!! Usciski od Yoghusia Quote
betty_labrador Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czesc witamy sie!!! Iza to sie spotkamy w warszawie!! Quote
Matusz Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to teraz powinien byc zmieniony tytuł galerii :eviltong: bo nie masz przecież samych retriverów :eviltong::razz: Quote
goldenka245 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Matusz']to teraz powinien byc zmieniony tytuł galerii :eviltong: bo nie masz przecież samych retriverów :eviltong::razz: O bouvierkach nie wpomne:siara: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Piękny beagle :loveu: :loveu: :loveu: A Ty dopiero teraz się chwalisz, wstyd! :diabloti: Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Śliczny beagle, czemu wcześniej nic nie napisałaś, że go masz?:mad: Quote
aleb Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Tinka:) napisał(a):w piątek? : P cudny jest, uwielbiam takie umaszczenie u beagli :loveu: zawsze mi się najbardziej podobały JRT, beagle i amstaffy:oops: Tak, będziemy w piątek :) panienkabubu napisał(a):Przegapiłam 100 stronkę :watpliwy: Mały fajny, ale nad górną linią popracujcie :cool3::loveu: POWODZENIA:loveu: Co ty chcesz od górnej linii? :hmmmm: Jest ok, ma równą.... Na tym zdjęciu przyznam rację, bo mama ustawiała ;) Quote
aleb Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://img501.imageshack.us/img501/4944/dsc0873sa2.jpg Ale cudeńko. :loveu: Masz go już 2 miesiące i dopiero teraz się chwalisz? :-o :mad: Dzięki :loveu: :oops: [quote name='cuciola']czesc!!! tutaj tez juz dawno nie bylam! wszystko przez ta sesje!!! Widze ze nowosci sporo!!! czekoladka super na zdjeciach wychodzi no i figurke tez ma super!!! Zycze ci zeby wypalilo z Figusiowymi malenstwami!!! trzymam kciuki!!! no i mlodzieniec beagle tez jest uroczy!!! Ale jak tak mozna porzucac labunie zeby biglasa wystawiac? :D tego to nie wybacze!!! oczywiscie ja sobie tak lubie zartowac!! Usciski od Yoghusia Ojj, tak nowości sporo. No Figa już gruba się robi, termin porodu niedaleko! Musisz wybaczyć, że nie jadę z labkami :eviltong: [quote name='betty_labrador']czesc witamy sie!!! Iza to sie spotkamy w warszawie!! Hej :multi: No mam nadzieję, że się zobaczymy! Quote
aleb Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Matusz']to teraz powinien byc zmieniony tytuł galerii :eviltong: bo nie masz przecież samych retriverów :eviltong::razz: No trzeba nad tym pomyśleć :cool3: [quote name='goldenka245']O bouvierkach nie wpomne:siara: Ona wkrótce na emeryturkę idzie. Moja babcia chce ją zabrać na wieś :/ Zakochała się w niej po prostu:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Piękny beagle :loveu: A Ty dopiero teraz się chwalisz, wstyd! :diabloti: [quote name='infers1995']Śliczny beagle, czemu wcześniej nic nie napisałaś, że go masz?:mad: Dzięki i przepraszam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 aleb napisał(a): Hej :multi: No mam nadzieję, że się zobaczymy! w koncu musi wypalic, tyle lat zbieramy sie do spotkania :razz: Quote
aleb Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 A fotek dziś nie zrobiłam, wybaczcie! :modla: Od rana na nogach w poszukiwaniach sukienki na ślub :shake: Moje nogiiii... Obiecuję, że wkrótce coś nowego w galerii się pojawi! Quote
aleb Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 betty_labrador napisał(a):w koncu musi wypalic, tyle lat zbieramy sie do spotkania :razz: Hah no tak, to już kilka lat :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 aleb napisał(a):Hah no tak, to już kilka lat :evil_lol: i to dobrych kilka lat !! planujemy spotkanie ;) nie przybył Machomet do gory, to góra jedzie do warszawy :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='goldenka245']O bouvierkach nie wpomne:siara: Aleb jakie to jeszcze psiaki chowasz przed nami? :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts