Matusz Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 a u nas przez cały dzień słońce było :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hej!! ja jeszcze nie gratulowałam III miejsca!:evil_lol: gratulacje:) Quote
aleb Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Cały Śląsk pod jakąś ciemną chmurą - kiedy to przejdzie... :shake: Dobry :) No dokładnie :shake: goldenka245 napisał(a):Ja też chcę słońce:placz: Chcę na konie jechać:diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):a u nas przez cały dzień słońce było :eviltong::eviltong::eviltong: To masz szczęście ;) U nas mokro i zimno... basia bonnie napisał(a):Hej!! ja jeszcze nie gratulowałam III miejsca!:evil_lol: gratulacje:) Dziękuję Basiu! :cool3: betty_labrador napisał(a):czesc Izus :) :multi: Hej :multi: Jak jutro poprawi się pogoda, to może coś ufocę ;) Quote
goldenka245 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Czemu ty jesteś jak mnie nie ma a ja jestem jak ciebie nie ma?:shake: :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja też gratuluję...:) trochę późnawo, ale zawsze :lol: Quote
cuciola Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 czesc Iza! Gratuluje wystawy! czy w twojej klasie mialas siostre Yoghiego? masz moze jakies fotki? Quote
aleb Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 infers1995 napisał(a):Gratulacje 3 miejsca:multi::multi: Justys95 napisał(a):Ja też gratuluję...:) trochę późnawo, ale zawsze :lol: Dziękuję ;) panienkabubu napisał(a):Gdzie następna wystawa?:cool3: W Raciborzu ;) Będziecie? betty_labrador napisał(a):czesc :multi: hej :multi: cuciola napisał(a):czesc Iza! Gratuluje wystawy! czy w twojej klasie mialas siostre Yoghiego? masz moze jakies fotki? Dzięki Ola! Nie, w mojej klasie nie było siostry Yoghusia. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 fajnie macie- tyle wystaw :) keidy nowe foteczki? :razz: Quote
aleb Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 panienkabubu napisał(a):Nie, Racibórz odpuszczamy :cool3: Uuu, szkoda ;) Pimpek napisał(a):Gratulacje dla Alby! :multi: dzięki :) betty_labrador napisał(a):fajnie macie- tyle wystaw :) keidy nowe foteczki? :razz: A no tak, od dzieciństwa :cool3: W najbliższym czasie zrobię fotki :) Od dziś mam wakacjeee :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 aleb napisał(a): Od dziś mam wakacjeee :loveu::loveu::loveu: Od dziś mam wooolne!:loveu::loveu::loveu: do środy :cool1: :placz::placz::placz: takiej to dobrze :razz: Quote
cuciola Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Super ze masz wakacje!!! na jakie kierunki bedziesz skladac papiery? Siostra Yoghusia byla juz przeciez w klasie otwartej (Glamour) i wygrala! :D Quote
infers Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Też już chce wakacje! Wstaw jakieś fotki:roll::roll: Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 łoo ja mam wakacje od maja tamtego roku :diabloti: z przerwami na sesje :evil_lol: Jak tam się maja moje gwiazdy? Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 fotki fotki :diabloti: :mad: Small .... Twoje gwiazdy? :diabloti: Ty chyba gwiazdy widzisz jak dostaniesz patelnia :biggrina::biggrina::mdrmed::mdrmed: Quote
aleb Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='cuciola']Super ze masz wakacje!!! na jakie kierunki bedziesz skladac papiery? Siostra Yoghusia byla juz przeciez w klasie otwartej (Glamour) i wygrala! :D Hmmm filologia germańska, zarządzanie i chyba dziennikarstwo [quote name='infers1995']Też już chce wakacje! Wstaw jakieś fotki:roll::roll: No już za niecały miesiąc będziesz miał :razz: [quote name='smallpati']łoo ja mam wakacje od maja tamtego roku :diabloti: z przerwami na sesje :evil_lol: Jak tam się maja moje gwiazdy? Mnie też to będzie czekać :evil_lol: A mają się świetnie, dziękuję ;) [quote name='basia bonnie']Czeeeść :multi: [quote name='betty_labrador']czesc :D Heej :multi: Mam dzisiejsze fotki. Wstawię parę, a reszta jutro ;) Quote
aleb Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Tak, tak, Figa ;) Jutro wstawię więcej fotek, bo dziś już mi się nie chce :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To Figa, tak? :) Kochana mordka :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts