aleb Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Hej Wam wszystkim! :multi: Teraz powinnam częściej zaglądać na dogomanię, bo ostatnio czasu nie miałam. [quote name='Olusia']Jak tam Ci na maturze poszło? ;) Matura mnie normalnie zeżarła, sam stres! Jeszcze został mi tylko 1 egzamin ustny z niemca i w końcu wakacje! :multi: Właściwie nie do końca, bo stres będzie mnie jeszcze zżerał do 30 czerwca, bo wtedy przyjdą wyniki :placz: [quote name='betty_labrador']czesc Alebku! jak Ci sie tam wiedzie z pieskami? :) A dziękuję, dobrze :) [quote name='smallpati']puk puk? jest tam kto? matura aleba nam zabiła :placz::diabloti: Żebyś wiedziała :diabloti: Taki stres ostatnio przeżywałam :shake: [quote name='panienkabubu']Cześc:loveu: Właśnie jak tam niemiecki? :cool3: Hej :loveu: A niemiecki nawet dobrze poszedł ;) Najgorsze ze wszystkich zadań było czytanie ze zrozumieniem. Na próbnej to był pikuś! [quote name='basia bonnie']Jak tam maturka Izuś? :) Już prawie ku końcowi :cool3: W niedzielę jadę na wystawę do Bytomia z Albą, więc przydadzą się wasze kciuki :loveu::loveu::loveu: Konkurencja już dawno tak mała nie była, będzie 8 suczek! :evil_lol: I przypomnę Wam, że dnia 19 maja, czyli za 5 dni, Era ma urodzinki :) To będzie jej pierwszy roczek :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 super juz roczek :loveu: pewnie beda wtedy fotki. a co na prezent Erusia dostanie? :) Quote
aleb Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 betty_labrador napisał(a):super juz roczek :loveu: pewnie beda wtedy fotki. a co na prezent Erusia dostanie? :) Oczywiście smakołyki (ale tak by jej nie utuczyć :lol:), bo komplet, czyli smycz i obrożę już dostała wcześniej,a teraz mnie nie stać :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 będzie dobrze ;) stres ogromny jest, ale później już spokój :p na studiach będą gorsze rzeczy :eviltong: trzymam kciuki za niemiecki :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobry wieczór :) Gratuluję matur dobiegających końca :) Jesteś wielka :loveu: Quote
aleb Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Gratuluję matur dobiegających końca :) Jesteś wielka :loveu: Dziękuję Justyna :):loveu: Jeszcze 26 maja i wakacje :loveu: będzie dobrze ;-) stres ogromny jest, ale później już spokój :p na studiach będą gorsze rzeczy :eviltong:Heheh no tak, ale takie jest życie :eviltong: Quote
goldenka245 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześć Maturzystko!:evil_lol::loveu: Nie pisałam do Ciebie ostatnio na gadu, bo nie chciałam Ci przeszkadzać w nauce:grin: a dogo mi nie działało:mad: Rozumiem, że po 26 maja do mnie wbijasz? :cool3: Quote
aleb Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 goldenka245 napisał(a):Cześć Maturzystko!:evil_lol::loveu: Nie pisałam do Ciebie ostatnio na gadu, bo nie chciałam Ci przeszkadzać w nauce:grin: a dogo mi nie działało:mad: Rozumiem, że po 26 maja do mnie wbijasz? :cool3: Moja Karolinka wróciła :loveu::loveu::loveu: I tak mnie nie było przez jakiś tydzień na gadu ;) Hmmm po 26 maja na pewno, ale jaki dzień to nie wiem :cool3: (w maju na pewno nie) Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 siemka siemka siemka :cool3: Chyba Cię wczoraj widziałam :cool3: jadąc na uczelnię :cool3: Quote
aleb Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 betty_labrador napisał(a):witaj maturzystko :) Dzień dobry Betty :) panienkabubu napisał(a):siemka siemka siemka :cool3: Chyba Cię wczoraj widziałam :cool3: jadąc na uczelnię :cool3: Hej, hej :cool3: Wczoraj raczej nie mogłaś mnie widzieć, bo byłam we Wrocławiu :eviltong: jak już to w środę jak wracałam ze szkoły. Mogłaś trąbnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Heloł:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe zdjęcia psiaków?:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 aleb napisał(a): Hej, hej :cool3: Wczoraj raczej nie mogłaś mnie widzieć, bo byłam we Wrocławiu :eviltong: jak już to w środę jak wracałam ze szkoły. Mogłaś trąbnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak? Hmmmm :hmmmm: No to jakaś dziewcyznka podobna do Ciebie :eviltong: W środę to ja mam wolne :p Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 aleb napisał(a): Hej, hej :cool3: Wczoraj raczej nie mogłaś mnie widzieć, bo byłam we Wrocławiu :eviltong: jak już to w środę jak wracałam ze szkoły. Mogłaś trąbnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś tu ma omamy :cool3: Quote
aleb Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 basia bonnie napisał(a):Heloł:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe zdjęcia psiaków?:loveu::loveu::loveu: Basiu, może jutro, może w niedzielę po wystawie, może w poniedziałek ;) Na pewno będą za kilka dni :) panienkabubu napisał(a):Tak? Hmmmm :hmmmm: No to jakaś dziewcyznka podobna do Ciebie :eviltong: W środę to ja mam wolne :p no możliwe :cool3: goldenka245 napisał(a):Cześć!:cool3: Kiedy będziesz na gadu?:mad: Chcę wejść, ale się nie da :shake::shake::shake: Już od rana próbuję się połączyć i nic... betty_labrador napisał(a):ktoś tu ma omamy :cool3: :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 betty_labrador napisał(a):ktoś tu ma omamy :cool3: no pewnie ja :evil_lol: Quote
aleb Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 infers1995 napisał(a):Coś tu dawno fotek nie było:roll::roll: Już są:p Dzisiaj czas na zdjęcia Figi :) Daaaaaawno nie było jej w galerii... Stokrotka Oczywiście trzeba trochę trawy zjeść... :roll: Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 oooo Figa :loveu: Ją też wystawiasz czy nie? Quote
aleb Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 smallpati napisał(a):oooo Figa :loveu: Ją też wystawiasz czy nie? Tak, tak, oczywiście :) Zawsze srebrna medalistka :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ty się piszesz przez dwa "L" ? :hmmmm::cool3::loveu: Quote
Recommended Posts