pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dobry wieczór :) Dziewczyny, pięknie się prezentujecie! :loveu: To teraz rozumiem, czemu sędziowie byli tacy zachwyceni :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='aleb']Już dawno po ;) Jednak przyjechały wszystkie suczki. Poszło nam nieźle. Alba świetnie się ustawiała, ale sędzia wolał grubsze suczki. Dostaliśmy tylko ocenę doskonałą i odpadliśmy prawie na samym końcu - pobiliśmy 15 suk :) Fotki jutro, bo już jestem zmęczona ;) Gratuluję! :cool3: :multi: :multi: :multi: http://img155.imageshack.us/img155/5412/dsc06166oe6.jpg Ale czekoladkowa pięknotka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Co słychać u suczek po za robieniem kariery? ;) Może by tak domowe zdjęcia wszystkich (przeze mnie nie zliczonych) świrków :evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Matusz']gratulacje oceny dosk. !!! :) Dzięki :) [quote name='Tinka:)']jaka śliczna pannica:loveu: [quote name='Acctiually']Śliczna:loveu: Ale ma koleżaneczkę:) [quote name='marymek']Gratulacje :multi: Suczka śliczna jak zawsze :loveu: Tak a propo - wystawiasz jeszcze swoją goldenkę? Dziękuję :loveu: Tak, wystawiam, ale na dzień dzisiejszy ma wolne od wystaw ;) [quote name='Julix']Nic dziwnego ze taka ocenka :loveu: Jest naprawde urocza ;) Dziękuję za tak miły komentarz:) [quote name='smallpati']Lubie drobne labradorki :loveu: Alba ślicznie się prezentuje, a koleżanka :loveu: Ona drobna wcale nie jest :eviltong: Rywalki po prostu były lepsze, bo były od niej starsze [quote name='infers1995']http://img155.imageshack.us/img155/6489/dsc06173pv6.jpg Śliczne psinki:loveu::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Dziewczyny, pięknie się prezentujecie! :loveu: To teraz rozumiem, czemu sędziowie byli tacy zachwyceni :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Asia & Ginger']Gratuluję! :cool3: :multi: http://img155.imageshack.us/img155/5412/dsc06166oe6.jpg Ale czekoladkowa pięknotka. :loveu: :loveu: :loveu: Kolejna jej wystawa 18 maja :) [quote name='smallpati']Co słychać u suczek po za robieniem kariery? ;) Może by tak domowe zdjęcia wszystkich (przeze mnie nie zliczonych) świrków :evil_lol: Jak tylko będę miała czas, to coś porobię :cool3: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ona drobna wcale nie jest :eviltong: Rywalki po prostu były lepsze, bo były od niej starsze jest drobna w porównaniu do labradorów które ostatnio widuje ;) Quote
aleb Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually']A w Bytomiu kogo będziesz wystawiać??:) Będę z Albą :) [quote name='smallpati']jest drobna w porównaniu do labradorów które ostatnio widuje ;) A no tak, niektóre to są aż za grube. Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 niektóre, ostatnio to tylko takie za grube widuje :shake: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 smallpati napisał(a):i beagle i nie wiem czy jeszcze nie ma jakiegoś innego bo się nie chce pochwalić :evil_lol: właśnie...:razz: przyznaj sie co tak jeszcze pod pazuchą chowasz : P Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 panienkabubu napisał(a):To Ty masz też goldena? :evil_lol: i beagle i nie wiem czy jeszcze nie ma jakiegoś innego bo się nie chce pochwalić :evil_lol: Quote
marymek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bouviery jeszcze chyba macie, no nie? :hmmmm: Quote
aleb Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 panienkabubu napisał(a):To Ty masz też goldena? :evil_lol: Oj, nie czytało się dokładnie galerii :mad: marymek napisał(a):Bouviery jeszcze chyba macie, no nie? :hmmmm: Tak, już wkrótce suczka będzie na emeryturce ;) No więc, jak już mówiłam mamy hodowlę - ja i tata. Mamy Beagle, owszem :) ale galeria jest o retrieverach :evil_lol: Quote
aleb Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Właśnie na portalu labradorów znalazłam zdjęcie Albuni :loveu: jest śliczne :loveu: :loveu: :loveu: http://labradory.info/album_pic.php?pic_id=26730 Quote
marymek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alba pięknie się prezentuje :loveu: Skoro galeria retrieverów to jeszcze foty goldenki daj :) Quote
Olusia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://labradory.info/album_pic.php?pic_id=26730 Śliczne jest to zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu: To załóż może galerię pozostałym psiakom, co? :p Quote
aleb Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 marymek napisał(a):Alba pięknie się prezentuje :loveu: Skoro galeria retrieverów to jeszcze foty goldenki daj :) Oczywiście, jak coś zrobię, to wstawię :) Na dzień dzisiejszy jej fryzura jest w stanie kiepskim, włosy sterczą na każdą stronę i do roli modelki się nie nadaje. Jutro ją strzygę, więc może jakieś fotki wkrótce zrobię ;) cuciola napisał(a):alebku wpadnijcie do nas do galerii :) Już zrobione :) Quote
basia bonnie Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 prześliczne to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aleb Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 infers1995 napisał(a):Właśnie foty retriverów:evil_lol::evil_lol: Właśnie :evil_lol: basia bonnie napisał(a):prześliczne to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: cudowne jest :loveu::loveu::loveu: diabelkowa napisał(a):ja chce tutaj zdjecie begla :) No już dobrze :eviltong: Ale to potem, bo teraz muszę zmykać _______ Jest czas matur, więc fotek na razie nie będzie. Quote
betty_labrador Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 czesc Alebku! jak Ci sie tam wiedzie z pieskami? :) Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 puk puk? jest tam kto? matura aleba nam zabiła :placz::diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześc:loveu: Właśnie jak tam niemiecki? :cool3: Quote
Recommended Posts