aleb Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='panienkabubu']To ja poproszę już rozjaśnione :cool3:[/quote] Postaram się przy kolejnych fotkach :cool3: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O jaka morda śliczna:loveu: [URL]http://img177.imageshack.us/img177/9690/dsc0730vb8.jpg[/URL] a co się w łapcie stało?? [/COLOR][/quote] dziękuję :) łapka została zraniona... prawdopodobnie przez szkło :roll: [quote name='goldenka245']Jutro sie spotykamy!:multi::diabloti:[/quote] O taaaaaaak!!! :multi::multi::multi: Quote
Olusia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [url]http://img237.imageshack.us/img237/994/dsc0725kv5.jpg[/url] Mmm... Czekoladka :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='aleb'] O taaaaaaak!!! :multi::multi::multi:[/quote] Cały dzień męki z Tobą:loveu::diabloti: Quote
Tepes Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Blue]O je biedna łapcia I to tak potem jest jak bezmózgowcy tłuczą butelki... [/COLOR] Quote
aleb Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='goldenka245']Cały dzień męki z Tobą:loveu::diabloti:[/quote] O taaaak :diabloti: Cudownie było, co nie? :loveu::evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O je biedna łapcia I to tak potem jest jak bezmózgowcy tłuczą butelki... [/COLOR][/quote] No właśnie :shake: Całe szczęście już rana zagojona i Alba wróciła do dawnej formy ;) Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='aleb']O taaaak :diabloti: Cudownie było, co nie? :loveu::evil_lol: [/quote] Nie:angryy::diabloti: Quote
olcha Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hej! Właśnie skończyłam czytac całą galerię ufff. Moją faworytka jest Era (piękne imię, cudowne wręcz :eviltong:;)). Wysłałam PW Quote
aleb Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='olcha']Hej! Właśnie skończyłam czytac całą galerię ufff. Moją faworytka jest Era (piękne imię, cudowne wręcz :eviltong:;)). Wysłałam PW[/quote] Hej! :multi: Dziękuję za odwiedziny! :) :loveu: Również posyłam PW ;) Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cześć Herbaciany Naleśniku:grins::hand: Quote
betty_labrador Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czesc!!!!! o jak tu dawno nas nie bylo :) nadrobilam stronki ktorych jeszcze nie widzialam :) sliczne nowe foteczki, na ktorych widnieje piekna Alba :loveu: Quote
aleb Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 basia bonnie napisał(a):Cześć Herbaciany Naleśniku:grins::hand: Cześć :lol::lol::lol: panienkabubu napisał(a):Czeeeeeeść :loveu: Cześć Kasiu :loveu: betty_labrador napisał(a):czesc!!!!! o jak tu dawno nas nie bylo :) nadrobilam stronki ktorych jeszcze nie widzialam :) sliczne nowe foteczki, na ktorych widnieje piekna Alba :loveu: Hej Beatko! :) Jak miło cię tu widzieć, dawno u nas nie byłaś ;) Fotek nowych w tym tygodniu nie będzie, ponieważ nie mam czasu :shake: Quote
goldenka245 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 basia bonnie napisał(a):Cześć Herbaciany Naleśniku:grins::hand: Obiecanki macanki!:placz: A herbata była darmowa!:mad::placz: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 znow jestem, ale mowisz ze fotek nie bedzie :( szkoda.. pozdrawiam :) Quote
aleb Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 betty_labrador napisał(a):znow jestem, ale mowisz ze fotek nie bedzie :( szkoda.. pozdrawiam :) No niestety, dopiero pod koniec przyszłego tygodnia :-( Od poniedziałku będzie masakra w szkole... codziennie kartkówki, sprawdziany :shake: Jedynie się pocieszam, że za tydzień wystawa :razz: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='aleb']No niestety, dopiero pod koniec przyszłego tygodnia :-( Od poniedziałku będzie masakra w szkole... codziennie kartkówki, sprawdziany :shake: Jedynie się pocieszam, że za tydzień wystawa :razz: to Was jeszcze męczą ?:crazyeye: ja jutro mam ostatnią klasówkę z biologii i już będzie ze wszystkim spokój, no prawie ze wszystkim...:roll: gdzie jedziesz na wystawę :)?? będziecie w Opolu? Quote
aleb Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz']to Was jeszcze męczą ?:crazyeye: ja jutro mam ostatnią klasówkę z biologii i już będzie ze wszystkim spokój, no prawie ze wszystkim...:roll: gdzie jedziesz na wystawę :)?? będziecie w Opolu? No jeszcze męczą :roll: i to porządnie. 12.04. do Ostravy jedziemy ;) W Opolu będę :) Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='aleb']No jeszcze męczą :roll: i to porządnie. 12.04. do Ostravy jedziemy ;) W Opolu będę :) to współczuję... ;) jesteście w sobotę czy w niedzielę ?:razz: Quote
aleb Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz'] to współczuję... ;) jesteście w sobotę czy w niedzielę ?:razz: No jakoś to przeżyję ;) W sobotę :cool3: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='aleb']No jakoś to przeżyję ;) W sobotę :cool3: uuuu:eviltong::eviltong: to zostańcie do niedzieli :eviltong::eviltong: znaczy ja już będę w sobotę ale nie wiem o której... Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Może i ja będę, bo znajomi mnie namawiają. :cool3: Tylko nie wiem jeszcze w jaki dzień. :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dobry wieczór :) Zaczyna się szał wystawowy... ;) Quote
Recommended Posts