aleb Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 infers1995 napisał(a):Zdrowiej szybko!:loveu: No muszę, muszę :cool3: Właśnie przed chwilką zamówiłam smycz Rogza w jaszczurki :lol::lol::lol::diabloti: Karolina, zabiję cię za to :diabloti: Quote
goldenka245 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 aleb napisał(a):No muszę, muszę :cool3: Właśnie przed chwilką zamówiłam smycz Rogza w jaszczurki :lol::lol::lol::diabloti: Karolina, zabiję cię za to :diabloti: :icon_roc::smokin: smoking łiiii:diabloti::evil_lol:ja nie mam z tym nic wspólnego:siara: Quote
NightQueen Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 hej Aleb :) komu te jaszczurki będą służyć ? :lol: Ile ty masz tych psiaków? 3 laby, goldena, coś o beagleu słyszałam? już się doliczyć nie mogę :D Aaa najbardziej mi się czarne laby podobają więc żądam więcej zdjęć czarnej damy :evil_lol: Quote
aleb Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 goldenka245 napisał(a)::icon_roc::smokin: smoking łiiii:diabloti::evil_lol:ja nie mam z tym nic wspólnego:siara: Ojj wcale moje droga :diabloti: smallpati napisał(a):hej Aleb :) komu te jaszczurki będą służyć ? :lol: Ile ty masz tych psiaków? 3 laby, goldena, coś o beagleu słyszałam? już się doliczyć nie mogę :D Aaa najbardziej mi się czarne laby podobają więc żądam więcej zdjęć czarnej damy :evil_lol: Hej pati :multi: A dla Ery komplecik już w całości będzie :) No, i reszcie, jezeli pozwoli ona na użytkowanie innym :diabloti: Dobrze, będzie więcej fotek, ale jak wyzdrowieję ;) Quote
goldenka245 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A ty jestes chora? ;|| Chyba na obrożoholizm! Quote
aleb Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 goldenka245 napisał(a):A ty jestes chora? ;|| Chyba na obrożoholizm! I kto to mówi :cool1::lol: Quote
goldenka245 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 aleb napisał(a):I kto to mówi :cool1::lol: Ja! Miss Bankrut:diabloti::eviltong: Quote
aleb Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Justys95 napisał(a):I jak z gardłem? :) Już o wiele lepiej :) infers1995 napisał(a):A na ile cm kupujesz albie obroże? Teraz nie kupuję obroży, ale smycz ;) długość 120 cm A jeżeli chodzi o obroże to 44-68 cm (wg rozmiarówek Rogza) ;) Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witam i czekam na nowe fotki :eviltong: Quote
goldenka245 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ekhem! :D Gdzie ty jesteś? Na gg piszesz, a tu zdjęć wstawić nie raczysz:mad: Quote
basia bonnie Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 czujemy niedosyt fotkowy! :diabloti: Quote
infers Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ahhhhh długo jeszcze będziemy czekali na fotki, nieładnie tak nas przetrzymywać:mad::mad:wrrrr:mad: Quote
aleb Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='diabelkowa']ja chce nowe fotki :))) [quote name='Rinuś']Witam i czekam na nowe fotki :eviltong: [quote name='Matusz']również czekam :eviltong::eviltong: [quote name='infers1995']DAWAJ NOWE FOTKI:diabloti: [quote name='goldenka245']Ekhem! :D Gdzie ty jesteś? Na gg piszesz, a tu zdjęć wstawić nie raczysz:mad: [quote name='basia bonnie']czujemy niedosyt fotkowy! :diabloti: [quote name='infers1995']BUNT CHCEMY NOWE FOTY!!!!;):diabloti: [quote name='Pimpek']Cześć :D 10 znaków [quote name='marymek']Iza :mad: foty :mad: [quote name='infers1995']Ahhhhh długo jeszcze będziemy czekali na fotki, nieładnie tak nas przetrzymywać:mad::mad:wrrrr:mad: O matko... :-o Jaki bunt? :mad: :diabloti: Dziś była piękna pogoda, ale zanim dojechałam do domu ze szkoły (czyt. godz. 15.30) to było już ponuro i zimnooo :shake: Jakoś pod koniec tygodnia wstawię fotki, bo teraz muszę nadrobić cały tydzień szkolny :diabloti: A za tydzień próbne maturki :roll: Quote
Matusz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='aleb'] A za tydzień próbne maturki :roll: też mam za tydzień... po raz 2...:roll::roll: Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Do końca tygodnia jeszcze strasznie długo... :placz: Quote
betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 foty!! :mad: Trzymamy Cie Izo za slowo :p Quote
panienkabubu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Hahaha maturki :evil_lol: To nie takie straszne jak wygląda, główka do góry!!:loveu: Quote
Recommended Posts