Jump to content
Dogomania

>> Retriever'ska banda <<

Recommended Posts

Posted

marymek napisał(a):
Przy Trzech Stawach sobie spacerujecie? To bliziutko do was mam :loveu: A byłam w sobotę w tamtejszej okolicy. Następnym razem będę wypatrywać labiszonków :)

Czasami tam jeździmy (gdy tata ma czas, bo ja jeszcze prawka nie mam :roll:), bo częściej jestem tu u siebie ;)

Musimy kiedyś się zgadać na spacerek :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):
Czasami tam jeździmy (gdy tata ma czas, bo ja jeszcze prawka nie mam :roll:), bo częściej jestem tu u siebie ;)

Musimy kiedyś się zgadać na spacerek :loveu:

Oj musimy :loveu: Tylko że ja też jestem uzależniona od taty w kwestiach dojazdu :roll:

Posted

marymek napisał(a):
Oj musimy :loveu: Tylko że ja też jestem uzależniona od taty w kwestiach dojazdu :roll:

No ja tak samo :roll:
Trzeba w końcu sobie prawko wyrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Taaaa marymek i spacer :p ona tylko obiecuje :p taka właśnie jest o! :p
O to ci psikus. Tego mi nie mówiła :lol:

[quote name='Matusz']hej hej ! :multi:
nie wiem jakim cudem wasz wątek usunął się z subskrypcji...:oops::oops:

nadrobione zaległości ;)

fotki wszystkie zobaczone:loveu::loveu:

Hej :multi:
no tak tak, już się nie wykręcaj :diabloti: ;)

Posted

Co to za obgadywanie mnie za plecami? :mad: Nie mówi się o nieobecnych :evil_lol:

Co do spacerów to jestem chętna, tylko to zależy do mojego taty a nie ode mnie, bo na prawko jeszcze 2 lata musze czekać :p ale Muchowiec bliziutko mam ;-) Najlepiej w któryś weekendzik się spotkać. Kolejny mam zarezerwowany dla Kasi i Franuli :loveu: Kasia - pamiętasz w ogóle? :razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']http://img267.imageshack.us/img267/6190/dsc0598pw1.jpg śliczniusia one jest :loveu::loveu::loveu:
Dzięki :loveu:
[quote name='basia bonnie']http://img99.imageshack.us/img99/5347/dsc0612us1.jpg
aaa ja nie moge jakie słodkie zdjęcie :loveu:
masz większy rozmiar? moge sobie dac na pulpit? :loveu:
straaaasznie mi sie podoba :loveu: :loveu: :loveu:
A oczywiście :) Zaraz ci wyślę na gg
[quote name='marymek']Co to za obgadywanie mnie za plecami? :mad: Nie mówi się o nieobecnych :evil_lol:

Co do spacerów to jestem chętna, tylko to zależy do mojego taty a nie ode mnie, bo na prawko jeszcze 2 lata musze czekać :p ale Muchowiec bliziutko mam ;-) Najlepiej w któryś weekendzik się spotkać. Kolejny mam zarezerwowany dla Kasi i Franuli :loveu: Kasia - pamiętasz w ogóle? :razz:
Ok, jakoś się zgadamy :multi:
Tylko jak zrobi się cieplej ;)

[quote name='infers1995']http://img99.imageshack.us/img99/8317/dsc0619vh5.jpg ale ona ładna:loveu::loveu:

ZAPRASZAM DO GALERII LENY!!!
Witaj u nas :multi:
Dzięki :)
Zaraz do was wpadnę!

[quote name='diabelkowa']przyszlam pochwalic bannerek :) baaardzo ladny:)
Ojj, dziękuję :) Sama robiłam :cool3:

Posted

witaj Alebku :) :loveu:

zajrzalam po raz pierwszy do Twojej galerii - musze przyznac ze wstydem :oops: bo mialam juz dawno i jakos ciagle zapominalam...

obejrzalam od deski do deski- sliczne zdjecia, cudne psy :) Ty tez fajnie powychodzilas na fotkach :cool3:

a TY nie masz juz Beagle?

pozdrwka, i czekamy na nowe foteczki :loveu::loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Super!:multi::multi: czekam:loveu::loveu: i dziękuje:loveu::loveu::loveu:

:)

betty_labrador napisał(a):
witaj Alebku :) :loveu:

zajrzalam po raz pierwszy do Twojej galerii - musze przyznac ze wstydem :oops: bo mialam juz dawno i jakos ciagle zapominalam...

obejrzalam od deski do deski- sliczne zdjecia, cudne psy :) Ty tez fajnie powychodzilas na fotkach :cool3:

a TY nie masz juz Beagle?

pozdrwka, i czekamy na nowe foteczki :loveu::loveu:

O! Na reszcie Beatko! Witaj :multi::multi::multi:
Dziękuję za miłe komentarze :)

Mam, mam, ale duzo by tu tego było :eviltong: Kiedyś przy okazji coś wstawię ;)