aleb Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Matusz']a to fajnie !! :) Udanego debiutu życzę ;) A nie dziękuję hehe ;) W planach mamy Mł.Ch.CZ :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzień dobry :) Takiej niespodzianki się nie spodziewałam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super zdjęcia ;) Słodka Iza :loveu: :evil_lol: Quote
aleb Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Justys95']Fajne fotyki, ah... :diabloti:[/quote] kolejne dopiero po niedzieli :diabloti: teraz robię Wam post :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='goldenka245']Dobry dzyn:shake::diabloti:[/quote] Dobry :diabloti: Studniówkowe zakupy już zrobione do końca :multi: Quote
Klaudia :-) Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 to czekamy na fotki studniówkowych zakupów i psiej bandy:-) Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Fotki z dzieciństwa świetne. :cool3: Fajnie tak czasem powspominać. :p Quote
aleb Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Klaudia :-) napisał(a):to czekamy na fotki studniówkowych zakupów i psiej bandy:-) Być może wstawię, ale nie obiecuję :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Fotki z dzieciństwa świetne. :cool3: Fajnie tak czasem powspominać. :p Oj tak ;) Ludzie! Jutro studniówka! :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='aleb'] Ludzie! Jutro studniówka! :multi::multi::multi: udanej zabawy !!! i się nie schlać proszę :diabloti::diabloti: i czekam na zdjęcia ze studniówki !! aaaaa iiii udanegooooo........................ Poloneza ! :):diabloti: Quote
aleb Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Matusz']udanej zabawy !!! i się nie schlać proszę :diabloti::diabloti: i czekam na zdjęcia ze studniówki !! aaaaa iiii udanegooooo........................ Poloneza ! :):diabloti: Dzięki :diabloti: Schlać się nie schleję, ale nigdy nie wiadomo :evil_lol: A zdjęcia powinny być :) Quote
basia bonnie Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 pokaż nam jaką masz kreacje! :diabloti: prosiiimy ! :loveu: Quote
aleb Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Pokażę, ale nie dziś :razz: Może jutro rano, a jak nie, to po studniówce ;) Quote
basia bonnie Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 okkk! :multi: to ten no..ee.. to udanej zabawy:evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja tez chce zobaczyc ^^ ja bylam w tamtym roku na studniowce u TZta woo no ja z moja figure czyt waska talia duzy biust ogolnie drobna w mojej sukience wzbudzalam lekkie zainteresowanie a TZ wkurzony:evil_lol: Quote
aleb Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 basia bonnie napisał(a):okkk! :multi: to ten no..ee.. to udanej zabawy:evil_lol: :loveu: Dzięki :loveu: diabelkowa napisał(a):ja tez chce zobaczyc ^^ ja bylam w tamtym roku na studniowce u TZta woo no ja z moja figure czyt waska talia duzy biust ogolnie drobna w mojej sukience wzbudzalam lekkie zainteresowanie a TZ wkurzony:evil_lol: Haha :evil_lol: Lecę zaraz do fryzjera :cool3: Dziś już mnie nie zobaczycie na dgm :evil_lol: Do zobaczyska :multi::) Quote
goldenka245 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 O ja nie miałam kompa!:diabloti: Miłej i udanej zabawy! Quote
aleb Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Wróciłam! Przespałam się 3 godziny i już nie umiem więcej :lol: Ja chcę jeszcze raz Było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :loveu::loveu::loveu: Na obcasach tańczyłam do samego końca. Sama się dziwię, że wytrzymałam, choć teraz troszkę narzekam, bo bolą mnie nogi A nasze tańce były najlepsze :loveu: i te wódki lejące się pod stołem i Daniel, który tak się nachlał i ten wolny taniec z jakimś chłopakiem, do piosenki "Przeżyj to sam", jak mi ryczał do ucha ten refren Przeżyyyyyyyyyyyyyyyyj to saaaaaaaaaaaaaaaaaaam xD Nie no było bosko Od dziś kocham moją klasę:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='aleb'] Od dziś kocham moją klasę:loveu::loveu::loveu::evil_lol: po 100dniówce też kochałam swoją klasę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj fotyyyyyy:loveu: Quote
aleb Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Rinuś']po 100dniówce też kochałam swoją klasę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj fotyyyyyy:loveu: hahha, no tak ten alkohol, potem tańce... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foty będę wkrótce, bo koleżanka musi zgrać ;) Quote
Rinuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='aleb']hahha, no tak ten alkohol, potem tańce... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foty będę wkrótce, bo koleżanka musi zgrać ;) ale kochałam ich tylko przez kilka dni :diabloti: Quote
Matusz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 dopiero od dziś kochasz swoją klasę?? :eviltong::eviltong: Quote
aleb Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Hahah, nieeee ;) Po prostu moja klasa (tylko połowa) jest taka niezgodliwa wobec siebie ;) Ale teraz chyba zostało wszystko naprawione :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zdaje mi się, że mój brat dziś ma studniówkę :hmmmm: :lol: Noooo toooo opowiadaj co pamiętasz :eviltong: Quote
aleb Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 No to parę fotek, które dostałam na maila ;) Jakość zła, ale ważne, że coś widać... Moje naj kumpele + kolega koleżanki :) o looool, to chyba po winku :lol: nie ma :lol: czas na podwiązki :evil_lol: Quote
aleb Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ojjj, tu chyba już była bania :diabloti: Reszta fotek będzie chyba po feriach, bo wtedy będę dopiero się widziała z inną koleżanką ;) Quote
Recommended Posts