aleb Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Witam Was wszystkich! :) :multi: Żyjęęę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 aleb napisał(a): Żyjęęę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To się świetnie składa-daj fotki! :diabloti: Quote
aleb Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Klaudia :-) napisał(a):wszystkiego najlepszego w nowym roku dzięki :) Jutro może coś wstawię, ale nic psiego, bo ostatnio czasu nie miałam na focenie ;) Za dużo spraw na głowie, cięgle w biegu ;) A za tydzień studniówka :mdleje: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='aleb']dzięki :) Jutro może coś wstawię, ale nic psiego, bo ostatnio czasu nie miałam na focenie ;) Za dużo spraw na głowie, cięgle w biegu ;) A za tydzień studniówka :mdleje: hejo ;) też mam za tydzień studniówkę, 12 stycznia:p suknie masz kupioną??:eviltong: poloneza tańczysz?:razz: Quote
aleb Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Matusz'] hejo ;) też mam za tydzień studniówkę, 12 stycznia:p suknie masz kupioną??:eviltong: poloneza tańczysz?:razz: ja mam 11 stycznia ;) suknia prawie kupiona, w sobotę na zakupki:cool3: Poloneza oczywiście, że tańczę :razz::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='aleb']ja mam 11 stycznia ;) suknia prawie kupiona, w sobotę na zakupki:cool3: Poloneza oczywiście, że tańczę :razz::evil_lol: no to w piątek macie, też bym wołał mieć w piątek, ale cóż jest jak jest:diabloti: a to udanych zakupów życzę:razz: ja też tańczę;) pozdrawiamy Quote
marymek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 OO, studniówka się szykuje? :) No to udanej zabawy już życze :loveu: Swoją drogą to wpadłam się przywitać, i wyrazić swoją opinię na temat Twoich psów. Są śliczne :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć! :) Zaglądamy od dłuższego czasu, ale zaproszeniem na n-k skusiłaś, żeby jednak się odezwać... ;) Dobrze, że tańczycie - bo cóżto za studniówka bez poloneza :loveu: Bawcie się dobrze! Pozdrawiamy pinczerowo ;) Quote
aleb Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='marymek']OO, studniówka się szykuje? :) No to udanej zabawy już życze :loveu: Swoją drogą to wpadłam się przywitać, i wyrazić swoją opinię na temat Twoich psów. Są śliczne :loveu: A dziękuję :):loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! :) Zaglądamy od dłuższego czasu, ale zaproszeniem na n-k skusiłaś, żeby jednak się odezwać... ;) Dobrze, że tańczycie - bo cóżto za studniówka bez poloneza :loveu: Bawcie się dobrze! Pozdrawiamy pinczerowo ;) Witaj :multi::loveu::multi: Miło Cię widzieć w naszej galerii :multi: No, tańczyć trzeba ;) Najśmieszniejsze jest to, że nie mieliśmy ani jednej próby tanecznej z poloneza :lol: Ale co tam... mi to lotto:lol: bo tańczyć poloneza to umiem :cool3: Za chwilkę dam fotki. Troszkę marnie, ale cóż zrobić, jak ostatnio mało czasu mam. Za tydzień ferie, to myślę, że fotek będzie więcej ;) goldenka a ty pamiętaj, że wkrótce jedziemy razem do Wrocka :razz: Quote
aleb Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Polusia :) A wieczorem niespodzianka :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Druga fotka świetna, jęzorek lata, fafle latają... :loveu: A jaka wesoła Polusia :loveu: Nurtuje mnie ta niespodzianka... :evil_lol: Czekamy :) Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hej ;) czemu dopiero wieczorem niespodzianka??, toż już wieczór, ciemno za oknem :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Fotki muuuuaaaa :loveu: I czekam na niespodziankę :diabloti: Quote
aleb Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']hej ;) czemu dopiero wieczorem niespodzianka??, toż już wieczór, ciemno za oknem :evil_lol: [quote name='Klaudia :-)']czekamy na niespodzianke:-) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Druga fotka świetna, jęzorek lata, fafle latają... :loveu: A jaka wesoła Polusia :loveu: Nurtuje mnie ta niespodzianka... :evil_lol: Czekamy :) [quote name='Justys95']Fotki muuuuaaaa :loveu: I czekam na niespodziankę :diabloti: Haha, jak czekają :diabloti::lol: Otóż wstawiam niespodziankę, bo ostatnio wzięło mnie na wspomnienia ;) :lol::lol::lol: Pokażę się tym razem ze strony lat dziecięcych :eviltong: Mała Iza w wieku 9 mies. z siostrą :) 1 roczek ;) I 4 latka ;) Quote
Unbelievable Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg jaki fantastyczny uśmiech :D Quote
goldenka245 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg hahahahahahahhahahahahah..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
aleb Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Tinka:)']http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg jaki fantastyczny uśmiech :D dzięki :lol: [quote name='goldenka245']http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg hahahahahahahhahahahahah..... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Nie śmiej się :evil_lol: Jutro zakupki :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg hahaha jaka fajna mina! :loveu: nic się nie zmieniłaś :evil_lol: ;) Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 fajne te zdjęcia z dzieciństwa ! :lol::lol: Witanko:multi::multi: Quote
aleb Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='basia bonnie']http://img98.imageshack.us/img98/7905/dsc0500cx3.jpg hahaha jaka fajna mina! :loveu: nic się nie zmieniłaś :evil_lol: ;) haha :) [quote name='Klaudia :-)']fotki super:-) udanych zakupów:-) dzięki :) zakupki udane, ale jeszcze nie do końca zrobione;) Jeszcze parę drobiazgów i już wszystko :p [quote name='Matusz']fajne te zdjęcia z dzieciństwa ! :lol::lol: Witanko:multi::multi: Witaj :evil_lol: dzięki :lol: Planujemy jechać z Erą na wystawę do Czech w kwietniu :) Wtedy będzie to jej debiut Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='aleb']haha :) Witaj :evil_lol: dzięki :lol: Planujemy jechać z Erą na wystawę do Czech w kwietniu :) Wtedy będzie to jej debiut a to fajnie !! :) Udanego debiutu życzę ;) Quote
Recommended Posts