Jump to content
Dogomania

>> Retriever'ska banda <<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='goldenka245']Jakie piękne goldenie dziecię!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Ahhh, chciałabym takich kilka w domu :loveu:
[quote name='Justys95']Jaki śliczny niuniek :loveu:
Dzięki! :loveu:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kurcze, porządny facet już z niego!

Prawie go nie widać na śniegu, taki jaśniutki :loveu:
Noooo, rośnie jak na drożdżach!
Ale strasznie jest mądry. Na komendę robi już siad, leżeć, wróć, stój, chodź, łapa, 2 łapy, fe itp. Tego wszystkiego nauczył go ten facet. Ja teraz uczę go pokazywania zębów, bo strasznie tego nie lubi :eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']http://i43.tinypic.com/8xrhvn.jpg Jaki ślicznotek :loveu::multi:
Też mi się te zdjęcie podoba :)

Posted

aleb napisał(a):

Noooo, rośnie jak na drożdżach!
Ale strasznie jest mądry. Na komendę robi już siad, leżeć, wróć, stój, chodź, łapa, 2 łapy, fe itp. Tego wszystkiego nauczył go ten facet. Ja teraz uczę go pokazywania zębów, bo strasznie tego nie lubi :eviltong:

Mądry cwaniaczek :) Albo dobry szkoleniowiec z faceta ;) Zostawił Ci najgorszą robotę :evil_lol:

Posted

Witamy
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, więcej psiaków w domu żebyś nie mogła się ich doliczyć :evil_lol: kolejnych sukcesów na ringach :loveu: i w ogóle wszystkiego najlepszego dla Cobie Alebku i dla całej gromady:loveu:

A może tak jakieś nowe zdjęcia z okazji nowego roku będą? :diabloti:

Masz jeszcze maluchy czy już poszły w świat wszystkie?

Posted

ja też na prawko chodzę :evil_lol: mam już 15h wyjeżdżone. Na wykładach byłam tylko na dwóch, bo nudne były i nie chciało mi się chodzić :oops::evil_lol:

Dlaczego do was wrócił szczeniak?

Posted

Dziękuję Pati i wzajemnie ;)
Fotki w najbliższym czasie niestety nie zrobię, bo czasu nie mam. Zaraz po zajęciach w szkole, jadę szybko na wykłady z teorii z prawka - zapisałam się :cool3: Może w jakiś weekend uda mi się cyknąć, nie obiecuję ;)

Masz jeszcze maluchy czy już poszły w świat wszystkie?
Już wszystkie znalazły swoje domki :) prócz goldenka, który do nas wrócił...

Posted

smallpati napisał(a):
ja też na prawko chodzę :evil_lol: mam już 15h wyjeżdżone. Na wykładach byłam tylko na dwóch, bo nudne były i nie chciało mi się chodzić :oops::evil_lol:

Dlaczego do was wrócił szczeniak?

Ja jazdy rozpocznę nie wcześniej niż w lutym ;) A na teorię muszę chodzić, bo sprawdzana jest obecność...:roll:
A co do szczeniaka:
Właściciel musiał go nam oddać :cool1:, gdyż w pracy spędzi więcej czasu niż dotychczas i nie chce zniszczyć psa...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='aleb']

śliczne zdjęcia;)
Mój kropek tez ma zdjęcia na takim pstrym podłożu...tylko, ze go wtedy nie widać( zlewa sie z tłem - cętkowanym :cool3: )
pozdrawiam

Posted

Cisza, bo teraz miałam sesje ;)
Na szczęście już koniec semestru i za tydzień ferie = będą fotki :)

Witaj Patisa :)
No tak, dalmatyńczyk na pewno z takim tłem się zlewa :lol:

Posted

A ja mam od dzisiaj ferie :multi::multi::multi:

Zdjęć gromadki na razie nie mam, ale mam zdjęcia z dzisiejszej wystawy w Głogowie :) Byłam z Beaglem i jestem mega zadowolona. Wróciliśmy z oceną doskonałą, lokatą I i jego pierwszym CWC :multi::loveu::loveu::loveu:
Sędzia bardzo nas pochwalił, mamy ładny opis, a na koniec powiedział mi, że zabrakło mu słów - tak go ładnie wystawiałam :lol:

Nowy sezon wystawowy rozpoczęliśmy cudownie :loveu:

Posted

aleb napisał(a):
A ja mam od dzisiaj ferie :multi::multi::multi:

Zdjęć gromadki na razie nie mam, ale mam zdjęcia z dzisiejszej wystawy w Głogowie :) Byłam z Beaglem i jestem mega zadowolona. Wróciliśmy z oceną doskonałą, lokatą I i jego pierwszym CWC :multi::loveu::loveu::loveu:
Sędzia bardzo nas pochwalił, mamy ładny opis, a na koniec powiedział mi, że zabrakło mu słów - tak go ładnie wystawiałam :lol:

Ojej! Moje MEGAgratulacje!:multi:
Piękny pies, inaczej być nie mogło. Oby i mi się tak fartnęło, żeby ans docenili...żebyśmy się w ogóle pokazali!:-(
Tym bardziej, gratuluję woli "walki" i umiejętności wystawiania;)