Jump to content
Dogomania

>> Retriever'ska banda <<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A witam Was wszystkich :)
Przez ostatnie dni ciągle zagoniona, obiecywałam wam fotki, ale na razie nie dam rady, poczekajcie jeszcze troszkę :oops:
Zauważyłam, że galerię przeniesiono do gr. VIII. Nie podoba mi się to :mad: w dodatku do goldenów, jak mam jednego, a nie labków, jak mam kilka :shake:

Rinuś, Olusia - hej! dawno was nie było tutaj :mad:

goldenka tak, kwatera już zarezerwowana :loveu:

Basia tak, będę w Warszawie, w piątek ;)
Właśnie sprawdzałam ile będzie piesków w mojej klasie i jest 6. Nie jest źle!

Jutro idę na ślub siostry (jestem świadkiem :cool3:) i pewnie wrócę baaaardzo późno, więc nie będę obecna :evil_lol: Dziś przyszło takie ochłodzenie, aż myślę, że zamarznę w sukience :cool1:

Trzymajcie się cieplutko!

Posted

aleb napisał(a):

Rinuś, Olusia - hej! dawno was nie było tutaj :mad:

Byłam ten tydzień i poprzedni u dziadków (bez netu), więc nawet nie miałam jak zaglądać :razz: W niedzielę wyjeżdżam nad morze na 2 tygodnie więc też mnie nie bedzie, ale na pewno od września będę się częściej pojawiała :p

Posted

Olusia napisał(a):
Byłam ten tydzień i poprzedni u dziadków (bez netu), więc nawet nie miałam jak zaglądać :razz: W niedzielę wyjeżdżam nad morze na 2 tygodnie więc też mnie nie bedzie, ale na pewno od września będę się częściej pojawiała :p

Mam nadzieję :cool3:

goldenka245 napisał(a):
:multi:
Mam nadzieję, że są tam dwa łóżka a nie tylko jedno:diabloti:
Miłej zabawy:cool3:

No ja też mam nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak coś to będę spała na ziemi :diabloti:
Dzięki:)

Posted

aleb napisał(a):
Mam nadzieję :cool3:

No ja też mam nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak coś to będę spała na ziemi :diabloti::diabloti::diabloti:

Nie... Będziesz spała przy mym boku:grin: Albo na polu:cool1: A ja sobie wezme bajgla do łóżka:diabloti:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Nie... Będziesz spała przy mym boku:grin: Albo na polu:cool1: A ja sobie wezme bajgla do łóżka:diabloti:

Pfff Ibar będzie spał na łóżku, a my na plaży :diabloti:

Posted

aleb napisał(a):
Jutro idę na ślub siostry (jestem świadkiem :cool3:) i pewnie wrócę baaaardzo późno, więc nie będę obecna :evil_lol: Dziś przyszło takie ochłodzenie, aż myślę, że zamarznę w sukience :cool1:

To udanej zabawy życzymy. :cool3: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :laola:

Posted

Ufff, padam... :mdleje:

Jeszcze dziś czuję zmęczenie...
Zabawa była super, pogoda dopisała!!! Znajomi szwagra super!!! Normalnie nie wierzę, że tacy ludzie są na Politechnice Śląskiej! Bawiłam się cudownie, aż mnie nogi do dziś bolą :diabloti: Nie wspomnę już o tym, że mnie suszyło na wczorajszych poprawinach :diabloti: Było cuuudownie! Kocham moją siostrę :loveu::loveu::loveu:
Ajj, chcę powtórkę :evil_lol:

Posted

aleb napisał(a):
Ufff, padam... :mdleje:

Jeszcze dziś czuję zmęczenie...
Zabawa była super, pogoda dopisała!!! Znajomi szwagra super!!! Normalnie nie wierzę, że tacy ludzie są na Politechnice Śląskiej! Bawiłam się cudownie, aż mnie nogi do dziś bolą :diabloti: Nie wspomnę już o tym, że mnie suszyło na wczorajszych poprawinach :diabloti: Było cuuudownie! Kocham moją siostrę :loveu::loveu::loveu:
Ajj, chcę powtórkę :evil_lol:

Ładnie to tak tyle pić?:diabloti: Na Politechnice Śląskiej są sami fajni:diabloti: ludzie... Np mój tata tam sie kiedys uczył hahahahah:diabloti:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ładnie to tak tyle pić?:diabloti: Na Politechnice Śląskiej są sami fajni:diabloti: ludzie... Np mój tata tam sie kiedys uczył hahahahah:diabloti:

No co, to oni mi lali wódkę, nie ja :evil_lol:
No widzisz, sami fajni ludzie :cool3: ale jeden był najfajniejszy :diabloti: