goldenka245 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Zaczyna się szał wystawowy... ;) I znów będzie wymówka, że nei ma czasu do mnie jechać bo wystawy:evil_lol: Quote
aleb Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Matusz napisał(a):uuuu:eviltong::eviltong: to zostańcie do niedzieli :eviltong::eviltong: znaczy ja już będę w sobotę ale nie wiem o której... Do niedzieli niestety nie zostaniemy ;) Asia & Ginger napisał(a):Może i ja będę, bo znajomi mnie namawiają. :cool3: Tylko nie wiem jeszcze w jaki dzień. :roll: Fajnie :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Zaczyna się szał wystawowy... ;) Dobry :) No tak, nareszcie :loveu::loveu::loveu: goldenka245 napisał(a):I znów będzie wymówka, że nei ma czasu do mnie jechać bo wystawy:evil_lol: A tam, głupoty gadasz :eviltong: Pożyjemy, zobaczymy :evil_lol: Jeszcze tylko tydzień i... Ostrava :loveu: Quote
marymek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hej Iza :multi: Trzymam kciuki za Ostravę :loveu: Quote
aleb Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='marymek']Hej Iza :multi: Trzymam kciuki za Ostravę :loveu: [quote name='cuciola']I my trzymamy kciuki! [quote name='infers1995']Powodzonka na wystawie:multi: [quote name='Justys95']Połamania ringówek :evil_lol: [quote name='Acctiually']Prędzej poplątania:D Nie dziękujemy :eviltong: Na reszcie wlazłam na kompa! Jeszcze jutro i poniedziałek i koniec udręki szkolnej... :cool1: U nas dobrze, pogoda robi się coraz ładniejsza, wystawa już w sobotę :loveu: Jutro czas pielęgnacji Ery :) Nowe fotki będą pewnie dopiero po wystawie ;) Quote
Matusz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='aleb'] Jeszcze jutro i poniedziałek i koniec udręki szkolnej... :cool1: U nas dobrze, pogoda robi się coraz ładniejsza, wystawa już w sobotę :loveu: Jutro czas pielęgnacji Ery :) Nowe fotki będą pewnie dopiero po wystawie ;) a jak tam nauka do matury ?:diabloti::cool1: Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Życzymy powodzenia na wystawie. :thumbs: Quote
aleb Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Matusz']a jak tam nauka do matury ?:diabloti::cool1: Jakoś idzie :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Życzymy powodzenia na wystawie. :thumbs: Nie dziękuję ;) Ale kciuki proszę mocno trzymać - to będzie debiut Ery :) Pod wieczór idę do weta wyrobić paszport Quote
Basia i Barni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 piekne zdjecia a jak urocza modelka :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Iza POWODZENIA!!!!! Dajcie popalić Czechom!!!! Quote
aleb Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Basia i Barni']piekne zdjecia a jak urocza modelka :diabloti: Hej Basia! :) Miło cię widzieć w naszych progach :multi::multi::multi: Wpadaj częsciej :cool3: [quote name='goldenka245']Powodzenia:cool3::diabloti: [quote name='panienkabubu']Iza POWODZENIA!!!!! Dajcie popalić Czechom!!!! Nie dziękuję :evil_lol: Zobaczymy jak będzie :) Era już wykąpana, więc zaraz idziemy spać, bo przed 7 trzeba wyjechać Trzymać kciuki!!! Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 powodzenia ! :) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Trzymam kciuki za Erusię :loveu::loveu: P.S czekam na fotorelacje :diabloti: Quote
olcha Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 I ja również, mam nadzieję, że jeszcze nie za późno :oops: Quote
aleb Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Dziękuję wam za trzymanie kciuków :loveu: Ale za fajnie nie było :eviltong: Przyjechaliśmy na miejsce o 9.30. Drogi fajne, małe przebudowania, ale nie mieliśmy problemów. W połowie drogi zaczęło lać. Masakra :roll: Na szczęście w Ostravie już nie padało. Gdy dojechaliśmy do celu, poszliśmy zapłacić za wystawę... kolejka poza halę wystawową :shake: Potem szukaliśmy jak głupcy ringu na hali i okazało się, że 3 ringi (chyba się nie mylę) są na zewnątrz. A mówiono mi, że wszystkie ringi będą na hali :mad: Zamarzliśmy jak nie wiem!!! No ale dobra, co do oceny. Dostaliśmy doskonałą ;) Tylko. Obserwując sędzinę, wybierała drobne i małe suki :roll: Sędzina do d***. Jeszcze w życiu takiej nie widziałam:angryy: Oceniała każdego psa osobno i w ogóle nie robiła porównania wszystkich psów z klasy w biegu itp. :shake: Opis mamy bardzo ładny... kilka słów nie umiem odczytać - nabazgrane jak kura pazurem. No ale z debiutu Ery jestem zadowolona :) :loveu: Dzielnie się zachowywała, ale już jej się nudziło czekając na swoją kolej 5 godzin Zaraz wstawię parę zdjęć ;) Quote
Unbelievable Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sama doskonała przecież też dobrym wynikiem jest :cool3: Wiec ja gratuluję i czekam na zdjęcia :loveu: Quote
infers Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='aleb']Dziękuję wam za trzymanie kciuków :loveu: Ale za fajnie nie było :eviltong: Przyjechaliśmy na miejsce o 9.30. Drogi fajne, małe przebudowania, ale nie mieliśmy problemów. W połowie drogi zaczęło lać. Masakra :roll: Na szczęście w Ostravie już nie padało. Gdy dojechaliśmy do celu, poszliśmy zapłacić za wystawę... kolejka poza halę wystawową :shake: Potem szukaliśmy jak głupcy ringu na hali i okazało się, że 3 ringi (chyba się nie mylę) są na zewnątrz. A mówiono mi, że wszystkie ringi będą na hali :mad: Zamarzliśmy jak nie wiem!!! No ale dobra, co do oceny. Dostaliśmy doskonałą ;) Tylko. Obserwując sędzinę, wybierała drobne i małe suki :roll: Sędzina do d***. Jeszcze w życiu takiej nie widziałam:angryy: Oceniała każdego psa osobno i w ogóle nie robiła porównania wszystkich psów z klasy w biegu itp. :shake: Opis mamy bardzo ładny... kilka słów nie umiem odczytać - nabazgrane jak kura pazurem. No ale z debiutu Ery jestem zadowolona :) :loveu: Dzielnie się zachowywała, ale już jej się nudziło czekając na swoją kolej 5 godzin Zaraz wstawię parę zdjęć ;) To gratuluje oceny doskonałej i czekam na fotki!:multi: Quote
Recommended Posts