goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A ja dziś Gordiemu smarowałam łapki kremem do opuszek Dr.Lucy :loveu: Jest boski! I chyba dobry, bo Gordi go chciał wyjeść z pojemniczka:evil_lol:super na zniszczone opuszki, zainwestuj w to:cool3::evil_lol: Wiesz co? A jak Gordiego nakłaniam, by wszedł na łóżko to wchodzi i schodzi. On nie lubi, ale w sumie jak był mały to miał rygor:lol: Quote
aleb Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='goldenka245']A ja dziś Gordiemu smarowałam łapki kremem do opuszek Dr.Lucy :loveu: Jest boski! I chyba dobry, bo Gordi go chciał wyjeść z pojemniczka:evil_lol:super na zniszczone opuszki, zainwestuj w to:cool3::evil_lol: Wiesz co? A jak Gordiego nakłaniam, by wszedł na łóżko to wchodzi i schodzi. On nie lubi, ale w sumie jak był mały to miał rygor:lol: U mnie psy też mają rygor (czyt. tata:evil_lol:) wchodzenia na kanapę, fotel itp., ale Alba oczywiście robi swoje :lol: Co do opuszek, to moje nie mają tak zniszczonych. Alba musi mieć teraz smarowane na szybsze gojenie się rany, bo jeszcze dobrze się nie zrosła ;) A tak w ogóle, to jak już wiele razy wspominałam, to Alba jest zbyt mądra :lol: Dzisiaj otwarła drzwi do korytarza, które są nie na klamkę, lecz na gałkę :diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Hahahahahaha, jak ona to zrobiła?:grin: Quote
aleb Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='goldenka245']Hahahahahaha, jak ona to zrobiła?:grin: Sama nie wiem... Mówię, że ona jest ZA MĄDRA :diabloti::lol: Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='aleb']Sama nie wiem... Mówię, że ona jest ZA MĄDRA :diabloti::lol: A kiedy mnie do siebie zaprosisz?:diabloti: Musze zobaczyć jak ona świruje i jak jej "oczy gonią":diabloti::evil_lol: Quote
aleb Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 goldenka245 napisał(a):A kiedy mnie do siebie zaprosisz?:diabloti: Musze zobaczyć jak ona świruje i jak jej "oczy gonią":diabloti::evil_lol: Jak będę mogła, to nawet przyjadę z nią do ciebie :evil_lol: Ona cała jest ześwirowana :diabloti: ;) Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 aleb napisał(a):Jak będę mogła, to nawet przyjadę z nią do ciebie :evil_lol: Ona cała jest ześwirowana :diabloti: ;) Zapraszam:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Pytanie mam :] Kiedy pojdziemy na spacerek? Oferuję Franię :evil_lol: Środa? :p Quote
aleb Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Pytanie mam :] Kiedy pojdziemy na spacerek? Oferuję Franię :evil_lol: Środa? :p Aaaa Franiaaaa :multi: Ojj środa nie... kończę późno lekcje, a potem o 18 jest zebranie w zk :shake: Może w czwartek? Tylko musiałabym się wyrobic do 16, bo potem muszę jechać do Spodka (przygotowanie się do wystawy - w niedzielę jestem sekretarzem ;)) A gdzie chciałabyś? Na Muchowcu? Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/9862/dsc0261bg6.jpg widzę , że zasmakowałaś w rogz'ie b. fajnie mój ma taką czarną śliczne psiaki zapraszam do siebie Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A odnośnie spacerku to nie iwem, gdzie uważasz :loveu: Ja nie znam tamtych terenów Quote
Olusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wesołych Świąt :loveu: Karteczka u nas w galerii. Quote
goldenka245 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Hej!:multi: JA też chce z Wami na spacerek! Ale nie mogę:placz: Quote
aleb Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='psiara1996']http://img144.imageshack.us/img144/9862/dsc0261bg6.jpg widzę , że zasmakowałaś w rogz'ie b. fajnie mój ma taką czarną śliczne psiaki zapraszam do siebie No tak i jestem zadowolona z nich :) Dzieki ;) zaraz wpadnę :multi: [quote name='panienkabubu']A odnośnie spacerku to nie iwem, gdzie uważasz :loveu: Ja nie znam tamtych terenów Najlepiej na Muchowiec, tam jest duuuuuuuuuużo miejsca :cool3: A marymek też z nami się wybiera? [quote name='Olusia']Wesołych Świąt :loveu: Karteczka u nas w galerii. Dziękuję :loveu: [quote name='goldenka245']Hej!:multi: JA też chce z Wami na spacerek! Ale nie mogę:placz: Heeej :multi: To przyjeżdżaj :diabloti: Ja również Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nic mi o Marysi nie wiadomo :cool3: Odpisałam na PW :loveu: Się spotkamy we wtoreczek :loveu::loveu: Quote
aleb Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Nic mi o Marysi nie wiadomo :cool3: Odpisałam na PW :loveu: Się spotkamy we wtoreczek :loveu::loveu: No właśnie, we wtorek na pewno się zobaczymy :loveu: Będę również z tatą, bo on też hodowca :cool3: [SIZE=2]I ostatnie fotki Alby w B&W... Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 aleb napisał(a):No tak i jestem zadowolona z nich :) Dzieki ;) ja też ( w końcu mamy te same!!!:evil_lol::evil_lol:;);)) życzę cii teym psiakom wesołego jajka i... Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia! Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja! Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty! Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje. Quote
Bewarka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Foty genialne :loveu: Życzymy wam wesołego Alleluja...kartki wam nie dam, bo to tylko zaśmiecanie galerii moim zdaniem. ;) :eviltong: Quote
Olusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/8228/dsc0735zo1.jpg Jakaż ona jest piękna :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to we wtorek się poznamy :loveu: A ja obok Was codziennie przejeżdżam :cool3: Jankego śmigam sobie do szkółki zawsze:cool3: Quote
Tepes Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ależ ona piękna:loveu: Choć wole ją w kolorze:P Quote
aleb Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='psiara1996']ja też ( w końcu mamy te same!!!:evil_lol::evil_lol:;);)) życzę cii teym psiakom wesołego jajka i... Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia! Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja! Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty! Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje. Dziękuję :multi::multi::multi: [quote name='Justys95']Foty genialne :loveu: Życzymy wam wesołego Alleluja...kartki wam nie dam, bo to tylko zaśmiecanie galerii moim zdaniem. ;) :eviltong: Dzięki za komentarz i za życzonka :loveu: [quote name='panienkabubu']No to we wtorek się poznamy :loveu: A ja obok Was codziennie przejeżdżam :cool3: Jankego śmigam sobie do szkółki zawsze:cool3: Nooo :cool3: Próbujesz być kierownikiem lub zastępcą kierownika sekcji? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak się jedzie Jankego? :lol: Ostatnio coś za dużo dziur na tej ulicy się zrobiło :diabloti: [quote name='Acctiually']Ależ ona piękna:loveu: Choć wole ją w kolorze:P :loveu: No, też tak sądzę, że w kolorze jej lepiej ;) Quote
panienkabubu Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ja? CO TY :evil_lol: Jadę po nagrodę i spylam stamtąd heheh nie no żartuję:) A może ;-) Hmmm ... tak sobie myślę ... Jankego ostatnio straszna! Nie dość, że przejazd dziurawy, to na całej długości, aż do Armii Krajowej to dla mnie koszmar :( A zjazd na poznańską po ulewie to już w ogóle porażeczka.... Quote
aleb Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja? CO TY :evil_lol: Jadę po nagrodę i spylam stamtąd heheh nie no żartuję:) A może ;-) Hmmm ... tak sobie myślę ... Jankego ostatnio straszna! Nie dość, że przejazd dziurawy, to na całej długości, aż do Armii Krajowej to dla mnie koszmar :( A zjazd na poznańską po ulewie to już w ogóle porażeczka.... Hehe, ty to tylko po nagrody :diabloti: Nooo przy Poznańskiej jest najgorzej, normalnie jeziorko się robi... Jakieś kapryśne te święta. Rano było ślicznie, słonko świeciło, a teraz pada :shake: Zapewne jutro będzie lało.. Quote
Recommended Posts