NightQueen Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Co tam w zwierzyńcu słychać? Żyją wszyscy, bo nic nie wiadomo :) Czekam na zdjęcia, zwłaszcza Ery :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 aleb kiedy jedziemy do Marymka ? :evil_lol: Quote
marymek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Izaaaa ... znowu utknęłaś w książkach? :mad: Quote
aleb Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Acctiually']No co z fotkami?? [quote name='panienkabubu']aleb kiedy jedziemy do Marymka ? :evil_lol: jak już pisałam, na wiosnę możemy odwiedzić :evil_lol: [quote name='marymek']Izaaaa ... znowu utknęłaś w książkach? :mad: tak jakby :evil_lol: Właśnie muszę napisać 2 referaty... z chemii i z biologii :cool1: [quote name='BBeta']Gdzie fotki? :mad: Może jutro coś ufocę, bo nie wiem czy dziś dam rady ;) Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oj....ja to Bym sie chetnie z wami spotkala na jakims spacerkuuu,zwlaszcza ze blisko mieszkamy:cool3: Quote
goldenka245 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Anecioreczek napisał(a):oj....ja to Bym sie chetnie z wami spotkala na jakims spacerkuuu,zwlaszcza ze blisko mieszkamy:cool3:Ja też!:diabloti::diabloti: Iza zdechła...:diabloti: Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Poproszę zdjęcia :cool3: Izy? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Izolda! :diabloti: przywołuję Cię do porządku :diabloti: :evil_lol: Izzzzz, no zlituj się, wstaw jakieś zdjęcia :placz: :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 marymek napisał(a):Izy? :evil_lol: mogą być :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 panienkabubu napisał(a):mogą być :evil_lol: Obawiam się, że potem nie wchodziłybyście do tej galerii :siara: :diabloti: Quote
marymek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 goldenka245 napisał(a):Obawiam się, że potem nie wchodziłybyście do tej galerii :siara: :diabloti: Aż tak źle? :diabloti: Quote
goldenka245 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 marymek napisał(a):Aż tak źle? :diabloti: Zmarszczki są nawet w miejscach, po których raczej nikt by się tego nie spodziewał:shake: :diabloti: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zmarszczki są nawet w miejscach, po których raczej nikt by się tego nie spodziewał:shake: :diabloti: Haha :evil_lol: Iza wstaw zdjęcia, sprawdzimy czy Karola prawde mówi :diabloti: Quote
aleb Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ładnie to mnie tak obgadywać??? :mad::diabloti: Mam dobrą wiadomość: są fotki!!! ;) Ale mam i złą wiadomość... Ogólnie zmęczona jestem okropnie, normalnie padam :mdleje: Ale tu nie chodzi o mnie, lecz o... Albę :( Od 17 do 19 byłam z nią u weta... Powód: bardzo głęboka rana cięta w kształcie litery T na opuszce lewej łapy :-( Lekarz aż sam się zdziwił co ona takiego musiała zrobić, że tak to się upaprało... Biedna musiała zostać uśpiona, bo konieczne było szycie :( Przy okazji zrobiliśmy jej prześwietlenie stawów biodrowych. Ech, biedna teraz leży i śpi... 2 razy już popuściła z bólu. Zaraz będę musiała znaleźć kołnierz i założyć jej, bo inaczej, to ona rozszarpie :shake: No i lekarz przepisał jej antybiotyki, mamy pokazywać się u niego prawie codziennie na wymianę opatrunku. No i koniecznie musimy dbać o tą łapkę, bo wkrótce wystawy, a ona musi dojść do siebie :( Quote
Matusz Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ojej... trzymam mocno za Albę za "wylizanie" łapki ! :kciuki::kciuki: Quote
infers Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 aleb napisał(a):Ładnie to mnie tak obgadywać??? :mad::diabloti: Mam dobrą wiadomość: są fotki!!! ;) Ale mam i złą wiadomość... Ogólnie zmęczona jestem okropnie, normalnie padam :mdleje: Ale tu nie chodzi o mnie, lecz o... Albę :( Od 17 do 19 byłam z nią u weta... Powód: bardzo głęboka rana cięta w kształcie litery T na opuszce lewej łapy :-( Lekarz aż sam się zdziwił co ona takiego musiała zrobić, że tak to się upaprało... Biedna musiała zostać uśpiona, bo konieczne było szycie :( Przy okazji zrobiliśmy jej prześwietlenie stawów biodrowych. Ech, biedna teraz leży i śpi... 2 razy już popuściła z bólu. Zaraz będę musiała znaleźć kołnierz i założyć jej, bo inaczej, to ona rozszarpie :shake: No i lekarz przepisał jej antybiotyki, mamy pokazywać się u niego prawie codziennie na wymianę opatrunku. No i koniecznie musimy dbać o tą łapkę, bo wkrótce wystawy, a ona musi dojść do siebie :( Biedna Alba! 3mcie się!!:-( Quote
Recommended Posts