aleb Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witam Was w naszej galerii! :) Na dogomanii jestem już dość długo, więc przydałoby się w końcu założyć galerię ;) Nazywam się Iza i w galerii przedstawię wam psiaki, tj.: Labradory: ALBA - to straszna rozrabiara - nic, tylko coś zepsuć :diabloti: POLA - kolejna czekoladowa rozrabiara, chociaż w mniejszym stopniu niż Alba :evil_lol: ERA - kochana mordeczka :) i goldenka FIGA - straszna "rzepa" ;) Aha, i wszystkie moje psy są rodowodowe, żeby nie było wątpliwości ;) Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wkońcu założyłaś galerię! :multi: Po moich prawie ROCZNYCH namowach..... :evil_lol: http://img253.imageshack.us/img253/5155/albazabrzephpbu6.jpg To jest moja ulubienica hahaha :evil_lol: Buziaki od nas! :buzi: Ps.... Ohhh:mdleje: dziękuję za dedykację :diabloti: Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Aha! Więcej zdjęć poproszę:diabloti: Quote
Bewarka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Oł je! :D PS:Ja myślałam, że już masz galerię :oops: Quote
BBeta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Karolina nie ma daru przekonywania skoro dopiero po pół roku się jej udało :diabloti: Piękne psiaki, zazdroszcze takiej gromadki ;) Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 BBeta napisał(a):Karolina nie ma daru przekonywania skoro dopiero po pół roku się jej udało :diabloti: Piękne psiaki, zazdroszcze takiej gromadki ;) Jasne, jasne, a kto namówił tatę na aparat?:diabloti: Quote
aleb Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hahaha, jaki przykład :evil_lol: Bbeta masz boski av :) Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 witamy, sliczne :loveu: :loveu: :loveu: a moze by tak wiecej zdjec:eviltong: Quote
aleb Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dobrze, już dobrze :lol: Wstawiam zdjęcia z dzieciństwa :) Figa i Pola Na dziś koniec, bo już zmykam Papa :) Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://img137.imageshack.us/img137/1821/dsc0120xu9.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Masz w banku zagladanie:razz: Piękne pisiska,mam sentyment do czekoladek:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 tylko tyle zdjec skandal:evil_lol: jakie fajne kluseczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale śliczne psiaki :loveu: Muszę tu wpadać jak najczęściej :cool3: Pozdrawiam :p Mizianko dla psiaków :loveu: Quote
aleb Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):Masz w banku zagladanie:razz: Piękne pisiska,mam sentyment do czekoladek:loveu: Ooo, cudownie :) Pamiętaj, ze będziesz odwiedzać aż 2 czekoladki :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):tylko tyle zdjec skandal:evil_lol: jakie fajne kluseczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na dziś wystarczy :eviltong: Justys95 napisał(a):Jakie słodkie szczeniątka...:loveu: Były i są :) Luzia&Funia napisał(a):Ale śliczne psiaki :loveu: Muszę tu wpadać jak najczęściej :cool3: Pozdrawiam :p Mizianko dla psiaków :loveu: Zapraszamy :) Pieski wymiziane hihihi moon_light napisał(a):alba przepiękna:loveu: Dziękujemy :loveu: w końcu jedno Zw.Mł ma na swoim koncie :cool3: Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 aleb napisał(a): Dziękujemy :loveu: w końcu jedno Zw.Mł ma na swoim koncie :cool3: Się tak nie chwal:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jesssu jak ja się cieszę,że założyłaś wreszcie galerię :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: i dopiero teraz widzę jakie masz śliczne psiaki :loveu::loveu: normalnie odlot :loveu: zakochałam się :loveu::loveu: mdleje :loveu::loveu: idę się napić wody z wrażenia :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale cudowne labusie. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem dlaczego, ale też uwielbiam czekoladki. :loveu: :loveu: :loveu: Ale oczywiście wszystkie są śliczne. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Izuniu a ja chcę więęęęęęęęęęęęęęcej fotek :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Rinuś napisał(a):Izuniu a ja chcę więęęęęęęęęęęęęęcej fotek :loveu: Też jej to mówie, ale ona leniwa jest:shake: Quote
BBeta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dzień dobry :) aleb napisał(a):Bbeta masz boski av :) Dzięki :cool3: http://img159.imageshack.us/img159/5966/dsc0124kx7.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts