missieek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 prosze o pomoc w pokryciu kosztow sterylizacji suczek i kotek pod moja opieka wszytkie poza wyjatkami pochodza z olkuskiego schroniska koszt kastracji suczki u zaprzyjaznionego weta to 160zl (bylo 150zl), kotki 60zl plus dojazd do Krakowa 40zl wiekszosc zwierzakow jest umieszczona na stronie zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl SUCZKI do kastracji: Laba Ness Zebuszka bialo ruda chuda podpalana suczka ze Slawkowa suczka z Bukowna PSY do kastracji: Astro Marmurek SUCZKI WYKASTROWANE: Lotka - wykastrowana dzieki mtf_zalesie Psotka - wykastrowana dzieki hesia Bairra - wykastrowana dzieki I. Jaga - wykastrowana dzieki I. Bajka - wlasciciele zwrocili koszt Sara - wykastrowana dzieki I. Miki - wykastrowana dzieki hesia Madi - wykastrowana Negra - wykastrowana Dusia - wykastrowana Savana - wykastrowana dzieki hesia Saba - wykastrowana Malta - wykastrowana Zuzia - wykastrowana Nora - wykastrowana Aza - wykastrowana dzieki sponsorom głodów suczka z Bukowna - wykastrowana Holi - wykastrowana suczka z Bolesławia - na koszt wlascicieli Tina - wykastrowana dzieki sponsorom głodów Dropka - wykastrowana dzieki sponsorom głodów Benia - wykastrowana mama batonikow - wykastrowana na koszt wlascicieli Wera - wykastrowana dzieki sponsorom głodów Sawa - wykastrowana Inez - wykastrowana Fruzia - wykastrowana na koszt swojej opiekunki Szpilka - wykastrowana Bangi - wykastrowana Kasztanka - wykastrowana Kropka - wykastrowana dzieki Kama2 Perła - wykastrowana dzieki Kama2 Bianka - wykastrowana dzieki Kama2 suczka z Klucz - wykastrowana na koszt wlascicielki druga suczka z Klucz - wykastrowana Smoczek - wykastrowana dzieki Lara Minka - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Okami - wykastrowana dzieki sponsorom jej leczenia Barsa - wykastrowana, nowi wlasciciele pokryli koszt Delma - wykastrowana, nowi wlasciciele pokryli koszt Iskra - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Zula - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Orta - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Lejla - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Pestka - wykastrowana dzieki sponsorom Barsy Rubi - wykastrowana dzieki hesia Nuka - wykastrowana dzieki rozi Kobra - wykastrowana dzieki nowej wlascicielce Sawy Lolcia - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Alaska - wykastrowana dzieki zaprzęgowcom Doti - wykastrowana Finka - wykastrowana Mini - wykastrowana dzieki wpłacającym na ratowanie olkuskich zwierząt na konto Pro Animals Rasta - wykastrowana dzieki mtf_zalesie Dżina - wykastrowana Birma - wykastrowana suczka z Bukowna - wykastrowana, koszt częściowo pokrył właściciel suczka z Bolesławia - wykastrowana dzieki hesia Uma - zabieg (nie znaleziono macicy) dzieki hesia Kaira - wykastrowana dzieki masienka Arla - wykastrowana, nowi wlasciciele pokryli koszt Fiksa - wykastrowana Pchła - wykastrowana dzieki hesia Bella - wykastrowana, nowa wlascicielka pokryla koszt Ivet - wykastrowana dzieki hesia Zojka - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Sugar - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Fizia - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Trinity- wykastrowana dzieki Kenny Trudi - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Klara - wykastrowana na koszt Fundacji Pro Animals Werwa - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Syria - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Werona - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Montana - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Blondi - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Julka - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Hessi - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Ginger - wykastrowana, nowa wlascicielka pokryla koszt Daffi - wykastrowana Mercy - wykastrowana Lady - wykastrowana Cookie - wykastrowana, uczestniczyly w kosztach Ulka18 i donacja Tija - wykastrowana Funny - wykastrowana Dzika - wykastrowana Melody - wykastrowana suka biala z Klucz - wykastrowana dzieki emilia2280 suka czarna z Boleslawia (Budrys) - wykastrowana, uczestniczyly w kosztach zerduszko, aga_1 i Renata D. Perła z Boleslawia - wykastrowana dzieki j3nny suka ze Slawkowa [Raxa] - wykastrowana dzieki Akcji Sterylizacja kudlata Fifi z Boleslawia - wykastrowana Tara - wykastrowana dzieki taks Liska - wykastrowana dzieki Akcji Sterylizacja Happy - wykastrowana dzieki taks Sadza - wykastrowana dzieki taks Pluta - wykastrowana, nowi wlasciciele pokryli koszt Abi - wykastrowana, nowi wlasciciele - Colette - pokryli koszt Vivi - wykastrowana Kruszyna - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Beza - wykastrowana dzieki bazarkowi taks, dojazd zerduszko i Zuzaneczka Florka - wykastrowana dzieki bazarkowi taks Dunka - wykastrowana dzieki Akcji Sterylizacja Chinka - wykastrowana dzieki Akcji Sterylizacja suka ze Slawkowa - wykastrowana na koszt karmicielki suki Szina - wykastrowana dzieki Colette suka czarna z bialym z Bukowna - wykastrowana dzieki hesia Ameryka - wykastrowanana koszt Krakowskiego TOZu Kobi - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Foxa - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Łaciata - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Ami - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Bejbe - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Brazylia - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Leda - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Zigi - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Szczotka - wykastrowana na koszt nowej właścicielki Teri - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Su - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu Penny - wykastrowana na koszt Krakowskiego TOZu PSY WYKASTROWANE: Filip - wykastrowany Kropek-Misiek - wykastrowany Szaman - wykastrowany Bono - wykastrowany dzieki fona Kleks - wykastrowany dzieki hesia Rolo - wykastrowany Koks - wykastrowany dzieki Asia & Ginger Beżyk - wykastrowany dzieki sponsorom leczenia Mazur - wykastrowany Ajax - wykastrowany dzieki bahlsa Agent - wykastrowany dzieki Colette, dojazd zerduszko i Zuzaneczka Lupo - wykastrowany na koszt Krakowskiego TOZu Totek - wykastrowany na koszt Krakowskiego TOZu kotka Frida - wykastrowana, zoperowana cysta przy sutku, badanie cysty w kierunku nowotworu (wynik: NIE nowotworowa :) ) dzieki fona KOTKI do kastracji: Żelka Uri Baki Elfi Mieta Limonka Nana Nika Mru Quote
rybka15 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 a może warto by bylo zebrać rzeczy i wystawic jakis bazarek na ten cel?? Dogomaniacy napewno by cos dali na bazarek :) Quote
Therion Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Podnosimy temat do góry,kazda pomoc sie przyda. Quote
rybka15 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 to znaczy ze mam poszukac czegos na bazarek ?? Jesli tak, to i tak chcialabym wyslac te rzeczy do kogos kto by je wystawil... Quote
Therion Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Rybka ,mysle ,ze tak, skontaktuj sie z Missieek w tej sprawie. Quote
rybka15 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ok napisalam na gg mam nadzieje ze mi odpowie :) Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 missieek jeśli potrzeba, to mogę pomóc :razz: Quote
missieek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 monita napisał(a):missieek jeśli potrzeba, to mogę pomóc :razz: w jaki sposob? :) kazda pomoc sie przyda Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Poszukam czegoś na bazarki, ewentualnie mogę jakieś wystawić :p Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hoopppp - ja już wszystko wyprzedałam co miałam :placz: Quote
rybka15 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ok mi kolezanka dzisiaj cos przyniesie na bazarek :PP jak bede miec tego wiecej to napisze :) Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja nie mam nic, zbytnio ciekawego :shake: Quote
missieek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 mtf zalesie napisał(a):przeleje zaraz na 1 suke :Rose: byloby pieknie :) Quote
monita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzisiaj zrobiłam bazarek z kartkami świątecznymi - już się sprzedały :p Jutro zrobię jakieś dla Ciebie i wystawię :razz: Quote
Vikamilka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zwierzaki czekające na sterylkę podnoszą się!! Quote
rybka15 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dalej szukam jakis rzeczy na bazarek :) zapytam jutro kolezanki czy cos maja :) wiec jesli to nadal aktualne to postram sie cos przekazac Quote
Alaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Missieek Beata J zrobila w naszym imieniu pare bazarkow, niestety nie za bardzo ida:shake: Moze przynajmniej perfumki pojda. Ja wplace pod koniec miesiace na sterylke suni. Quote
missieek Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Alaa napisał(a):Missieek Beata J zrobila w naszym imieniu pare bazarkow, niestety nie za bardzo ida:shake: Moze przynajmniej perfumki pojda. Ja wplace pod koniec miesiace na sterylke suni. Alaa bardzo Ci dziekuje za fanty na bazarek i za to ze o nas pamietasz :Rose: wielkie dzieki Beatko Tobie takze bardzo dziekuje za bazarki Quote
monita Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja mam dwa drobiazgi na bazarek. Wystawię później :p Quote
rybka15 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja chyba bede miec kilka rzeczy :) Odezwe sie jak je bede miec na 100% Quote
rybka15 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mam kilka drobiazgow :) Są to trzy figurki ( dwa słoniki i piesek) i puchaty zeszyt z misiem, i jakis pierscionek ... to jesli jestes zainteresowana tymi rzeczami na bazarek to prosze napisz do mnie na PW :) Quote
Recommended Posts