Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez napisał(a):
Goldenka sie przypomina.

Inez a jak u niej ze szczepieniami???
Czy ona jest zdrowa???
czy nie ma kaszlu kenelowego???:lol:

Ja moze bym miala tymczas dla niej ale tam są inne psy...

zaznaczam może......

Posted

Wysłany: Pią 12:45, 07 Gru 2007 Temat postu: witam cześć,
nie bardzo umiem poruszać się po tym forum,
jestem gotowa stworzyc dom temu pieskowi, ale nie jestem wstanie pojechać aż do szczecina po pieska, bo mam dwójkę dzieci w domu, a nimi nie pojadę. dzwoniłam do szczecina i pytałam w jakim stanie jest piesek i nadal jest przygnębiona.
jeżeli ktoś jest w stanie przetranspotować pieska do wawy, to ja podejmę się stworzenia ciepłego domku pieskowi, oczywiście z waszą pomocą.
mój nr tel 500 239 109
kurcze jestem nowa i nie bardzo wiem jak się poruszać po tym forum.
pozdrawiam agnieszka

Posted

RITA & DIANA napisał(a):
Czyli szukamy transportu....

no nie tylko ,
Agnieszka jest nowa,
i
domek też trzeba sprawdzić
taki zwyczaj na dogo:lol:

sernikos prosze podaj w jakiej dzielnicy mieszkasz
to Dogomaniak warszawski przyjdzie z Tobą porozmawiać,:lol:
a glodenkę do Poznania można dowieżć;)
to jesteśmy w stanie zoorganizować;)

Posted

Sernikos, świetnie że się odezwałaś tu na forum!
Widze że na forum Szansy już dziewczyny też pomyslały o wizycie przedadopcyjnej.

Przypomnialo mi sie że pani z listy goldeniej gdy do mnie dzwoniła wspominała że jest z Warszawy i będzie w Szczecinie na święta. Jutro do niej zadzwonie, może uda się załatwić transport.

Posted

Mam ogromna prosbe do dziewczyn ze szczecinskiego schroniska zeby, jesli tylko sie da, zajrzaly do tej suni. Przede wszystkim, tak naprawde nie wiadomo jak ona wyglada, na ile przypomina goldena. Nie chcialabym aby ktos kto zechce ja adoptowac nie widzac wczesniej zrezygnowal gdy zobaczy sunieczke i okaze sie, ze jej wyglad mija sie z jego oczekiwaniami. Druga sprawa to jej charakter. Rowniez nie wiemy niczego. Jak ona zachwouje sie w stosunku do innych psow, do obslugi schroniska? Czy nadaje sie do domu gdzie sa dzieci? Wiem, ze to trudno sprawdzic ale jesli ktos moglby na nia spojrzec pod tym kontem, przeprowadzic choc kilka testow. To naprawde wazne.

Inez, jesli nikt sie nie znajdze kto moglby zajrzec do tej suni czy moglabys skontaktowac sie z osoba, o ktorej pisalas, ze bedzie na swieta w Szczecinie i poprosic aby tam zajrzala i ocenila sunieczke?
Przydalyby sie tez jakies nowe zdjecia...

Posted

ewatr napisał(a):
jaka biedna :-( jak mozna tak zostawic goldenka :shake:

Jak w ogóle można zostawić tak psa.. Bez różnicy, czy to golden, basset czy kundel...:placz:

Posted

W ogloszeniu o suni jest napisane, ze zostala znaleziona pod schroniskiem wraz z kartka z jej imieniem. Jakie ona ma imie bo my tak wciaz o niej sunia i sunia... :razz:

Posted

Czy na zdjęciach ani troche nie widac w jakim ona jest stanie?
Testy w tym wypadku mijają się z celem, ona dopiero w domu jak poczuje sie bepieczna ujawni swoj prawdziwy charakter.

Amisiu, przydałby się tymczas....
ja bym chciała żeby ona jak najszybciej znalazła się poza schroniskiem.

Posted

Inez napisał(a):
Czy na zdjęciach ani troche nie widac w jakim ona jest stanie?
Testy w tym wypadku mijają się z celem, ona dopiero w domu jak poczuje sie bepieczna ujawni swoj prawdziwy charakter.

Amisiu, przydałby się tymczas....
ja bym chciała żeby ona jak najszybciej znalazła się poza schroniskiem.

Pożyjemy, zobaczymy:lol:;)

Posted

Hej, jestem tu nowa:p I chciałabym jakoś pomóc tej słodkiej Niuni, a ponieważ ja do 16 pracuje, a mój facet obecnie na zwolnieniu ale często go w domu nie ma, to chyba marna by była z nas pomoc... i pomyślałam, że może moi "teściowie" chcieliby na tymczas Niunie wziąć. Mają Goldena 1,5-letniego, kota i 5 papużek, i niepełnosprawnego syna który jeżdzi na wózku. Mam ich zapytać? Dajcie znać jak najszybciej to od razu zadzwonie do nich.

Pozdrawiam
Kasia

Posted

No to z nimi pogadałam i mamy dzis jechac ją zobaczyc. Mysle, że się w niej zakochaja i zgodza na tymczas. A jak cos to ja od 17 mam urlop do konca roku. Ale wyczytałam, że ta Pani z Warszawy ja chce od 17 tego :]

Posted

Madziu a mozesz mi powiedzieć, co w przypadku gdy dzis zdecyduja się juz ją zabrac (na tymczas), mozna ja od razu zabrac ze schorniska? Czy trzeba mieć jakies dokumenty cos cos? w ogole sie na tym nie znam, więc prosze o wskazówki. Jestem umówiona z teciuniem na za pół godziny i jedziemy do schronu.

Pozdrowionka

Posted

Kasiu, obawiam się że wam nie wydadzą suczki na warunkach tymczasowych. Za duzo juz niestety bylo afer.

Adopcja kosztuje 65 zł. Rozliczylibyśmy się z tych pieniędzy!
Jesli macie mozliwość ją przedtrzymac to bardzo prosze o to.

Czy trzeba mieć jakies dokumenty cos cos? w ogole sie na tym nie znam, więc prosze o wskazówki.

Dowód osobisty, oraz smycz i obroże.