Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te łapy to podobno od weflonów sa takie- przynajmniej wet tak twierdzi.

I trzeba bardzo uważac na tą rane żeby sie znowu nie wdało zakażenie. Dostałas jakis płyn albo maść?

Posted

Tak , dostałam. Mam nadzieję że wyleczy się ta rana. Sunia dosyć mocno kuleje na tą i pokłuta i też pogryzioną. Pan powiedział że była z amstafką:shake::shake:

Posted

Rany to chyba najmniejszy problem.Dzisiejsza noc jest ciężka:shake:. Pepsi nie potrafi się odnaleźć.Chodzi , popiskuje, sapie.Trochę powarkuje na psy. Usiłuje wpakować się nam do łóżka,ale w piątkę to się nie zmieścimy. My dzisiaj nie grzejemy , bo nie chcieliśmy robić zbyt dużej różnicy pomiędzy domem a schronem. Co drugi dzień będziemy jechać do schroniska na zastrzyki. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

Posted

Spotkałam na spacerku rannym sunię:lol: i resztę;).

Bardzo sympatyczna ,grzeczna goldenka:loveu:.
Pierwsze na widok obcej osoby to machanie ogonem/przpieknym/ i radość -fajnie ze jesteś:lol::lol:juz cie lubię.
Do moich jamnisi też się cieszyla:lol:,ale na początku trzymałam towarzystwo na smyczy:lol:,chwile póżniej jamniczki biegały,wąchaly sie z NIUNIĄ ,wplatywaly sie pod nogi/zwlaszcza najmlodsza/ nie było sladu agresji z jej strony:lol:
NIUNIA była na smyczy.;)
Bardzo sliczna sunia ,
z piekną goldenowa sierścią:lol:
morda,spojrzeniem:loveu:
naprawdę ktoś bedzie miał z NIUNI pociechę:loveu:

Posted

Dostałam zdjęcia na maila więc wstawiam:

Tylko chba zapomnieliście właczyc lampę.

Agiza, mam nadzieje że nastepna noc będzie spokojniejsza.
Jak ona chodzi na smyczy? Nie szarpie?

Amisiu, ciesze się bardzo ze tak dobrze o niej mówisz :loveu:.
Jak myślicie, ile % ona ma w sobie z goldena?

Posted

Pepsi jest bardzo grzeczna i w domku i na spacerku. Jest bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkiego:lol:. Ktoś kiedyś musiał ją dobrze wychować. Na smyczy idzie ładnie ale jest ciekawska więc chce wszystko zobaczyć i powąchać:lol::lol:. Jestem pewna , że jak trafi do kochającego domku to Ktoś będzie miał super towarzysza:multi:. Jest WIELKĄ PRZYLEPĄ , tylko by się do nas kleiła. Może powinna się nazywać kleik ??? Myślę że ta noc będzie lepsza. Jutro jedziemy na zastrzyk .

Posted

Amisiu, ciesze się bardzo ze tak dobrze o niej mówisz :loveu:.
Jak myślicie, ile % ona ma w sobie z goldena?
tylko uszy ma innego kształtu?

Ale bardziej na goldenach zna się AGIZA
włascicielka i hodowczyni goldenów:lol::lol:

Posted

A więc dzisiaj dzwoniła pani która jest bardzo zainteresowana goldenką, mieszka w Szczecinie, nazywa się Patrycja i ....wydaje sie być bardzo odpowiednią osobą.:cool3:
Bardzo chcialaby zobaczyć sunie!:multi:

Agiza, masz pw.

Posted

Jesteśmy z Panią Patrycją wsępnie umówione na niedzielę. Wtedy też zobaczymy co będzie dalej.
Goldeny są w kolorze od jasnokremowego(tak jak Pepsi)do ciemnozłotego:lol::lol:

Posted

Dzisiaj byłyśmy na zastrzyku w schronisku ,Pepsi ze wszystkimi się przywitała, kiedyś ogon jej odpadnie z radości:lol::lol: Nawet chciała zaprzyjaźnić się z kotkami:evil_lol:. Z goldena to w 200% ma napewno charakter :loveu::loveu:

Posted

Pepsi czuje się coraz lepiej i rany ładnie się goją. Pewnie dlatego zaczyna z nami rozmawiać jak coś chce. Jak chodzi na spacerki to wiele osób mówiło jaka jest śliczna. Pepsi w nocy jest coraz grzeczniejsza, myślę że mija szok po schronisku. Oj będzie miał Ktoś z niej pociechę:loveu::loveu: Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk .