agiza Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Starte do połowy są przednie górne ząbki. Przepraszam ale troszku zmęczona jestem:oops: i bzdury piszę. Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Te łapy to podobno od weflonów sa takie- przynajmniej wet tak twierdzi. I trzeba bardzo uważac na tą rane żeby sie znowu nie wdało zakażenie. Dostałas jakis płyn albo maść? Quote
kaaskaa_b Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dziewczyny jesteście cudowne:oops: Super, że Niuńka juz dziś będzie spała w ciepełku. Mam nadzieje, ze się wszystko bidulce szybko wygoi. A z ząbkami przykra sprawa. Quote
agiza Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tak , dostałam. Mam nadzieję że wyleczy się ta rana. Sunia dosyć mocno kuleje na tą i pokłuta i też pogryzioną. Pan powiedział że była z amstafką:shake::shake: Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A oto i bohaterka dnia dzisiejszego: Quote
madzia828 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dobrze ze niunia już w Dt dzięki dziewczyny:Rose::Rose: mam nadzieje że ta ranka się zagoi szybciutko i Pepsi wróci do zdrówka jaki ma słodki nochalek:p Quote
agiza Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Rany to chyba najmniejszy problem.Dzisiejsza noc jest ciężka:shake:. Pepsi nie potrafi się odnaleźć.Chodzi , popiskuje, sapie.Trochę powarkuje na psy. Usiłuje wpakować się nam do łóżka,ale w piątkę to się nie zmieścimy. My dzisiaj nie grzejemy , bo nie chcieliśmy robić zbyt dużej różnicy pomiędzy domem a schronem. Co drugi dzień będziemy jechać do schroniska na zastrzyki. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Quote
AMIŚKA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Spotkałam na spacerku rannym sunię:lol: i resztę;). Bardzo sympatyczna ,grzeczna goldenka:loveu:. Pierwsze na widok obcej osoby to machanie ogonem/przpieknym/ i radość -fajnie ze jesteś:lol::lol:juz cie lubię. Do moich jamnisi też się cieszyla:lol:,ale na początku trzymałam towarzystwo na smyczy:lol:,chwile póżniej jamniczki biegały,wąchaly sie z NIUNIĄ ,wplatywaly sie pod nogi/zwlaszcza najmlodsza/ nie było sladu agresji z jej strony:lol: NIUNIA była na smyczy.;) Bardzo sliczna sunia , z piekną goldenowa sierścią:lol: morda,spojrzeniem:loveu: naprawdę ktoś bedzie miał z NIUNI pociechę:loveu: Quote
madzia828 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 trzymam kciuki za Pepsi wracaj szybko do zdrówka;) Quote
Inez Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Dostałam zdjęcia na maila więc wstawiam: Tylko chba zapomnieliście właczyc lampę. Agiza, mam nadzieje że nastepna noc będzie spokojniejsza. Jak ona chodzi na smyczy? Nie szarpie? Amisiu, ciesze się bardzo ze tak dobrze o niej mówisz :loveu:. Jak myślicie, ile % ona ma w sobie z goldena? Quote
agiza Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pepsi jest bardzo grzeczna i w domku i na spacerku. Jest bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkiego:lol:. Ktoś kiedyś musiał ją dobrze wychować. Na smyczy idzie ładnie ale jest ciekawska więc chce wszystko zobaczyć i powąchać:lol::lol:. Jestem pewna , że jak trafi do kochającego domku to Ktoś będzie miał super towarzysza:multi:. Jest WIELKĄ PRZYLEPĄ , tylko by się do nas kleiła. Może powinna się nazywać kleik ??? Myślę że ta noc będzie lepsza. Jutro jedziemy na zastrzyk . Quote
kaaskaa_b Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mi to szczerze mówiąc ona chyba bardziej psa pasterskiego przypomina. Jest taka bialutka...:p Quote
AMIŚKA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Amisiu, ciesze się bardzo ze tak dobrze o niej mówisz :loveu:. Jak myślicie, ile % ona ma w sobie z goldena? __________________ Ona jest w kazdym calu w typie goldena z charakterem typowym dla goldena /ale znawczyni ze mnie;)/ tylko uszy ma innego kształtu? Ale bardziej na goldenach zna się AGIZA włascicielka i hodowczyni goldenów:lol::lol: Quote
Inez Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A więc dzisiaj dzwoniła pani która jest bardzo zainteresowana goldenką, mieszka w Szczecinie, nazywa się Patrycja i ....wydaje sie być bardzo odpowiednią osobą.:cool3: Bardzo chcialaby zobaczyć sunie!:multi: Agiza, masz pw. Quote
agiza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jesteśmy z Panią Patrycją wsępnie umówione na niedzielę. Wtedy też zobaczymy co będzie dalej. Goldeny są w kolorze od jasnokremowego(tak jak Pepsi)do ciemnozłotego:lol::lol: Quote
agiza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzisiaj byłyśmy na zastrzyku w schronisku ,Pepsi ze wszystkimi się przywitała, kiedyś ogon jej odpadnie z radości:lol::lol: Nawet chciała zaprzyjaźnić się z kotkami:evil_lol:. Z goldena to w 200% ma napewno charakter :loveu::loveu: Quote
madzia828 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no to super wieści dziewczyny;);) trzymamy kciuki za domek :p Quote
Inez Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jak tam Pepsi? Jak mijają kolejne noce? Co z jej raną? Wszystko ok? Quote
agiza Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pepsi czuje się coraz lepiej i rany ładnie się goją. Pewnie dlatego zaczyna z nami rozmawiać jak coś chce. Jak chodzi na spacerki to wiele osób mówiło jaka jest śliczna. Pepsi w nocy jest coraz grzeczniejsza, myślę że mija szok po schronisku. Oj będzie miał Ktoś z niej pociechę:loveu::loveu: Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk . Quote
agiza Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzisiaj Pepsi była na zastrzyku, łapka wygląda już ładnie. Czy nikt już o niej nie pamięta. Szukamy domku dla pieszczochy Quote
madzia828 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 zdrowiej maleńka;) pamiętamy ta zainteresowana pani wraca 17 z wyjazdu :roll: Quote
kaaskaa_b Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No i w niedziele Malutka spotyka się z p.Patrycją prawda? Quote
Recommended Posts