Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze muszę coś dodać. ostatnio pojechał do Niemiec stary owczarek, stary to raz, a dwa to że miał poł ogona. Wygladało to okropnie, bo ta połowa która wisiała była oskubana z sierści, wisiał po prostu szkielet ogona, same kości, jak z horroru. Nadeszła z Niemiec wiadomość, że Państwo co go adoptowali są bardzo zadowoleni. Zadaję sobie pytanie? z czego? Że mają starego psa z pół ogonem? Czy Zebuś nie ma szans na taki dom? On ma pół ucha przecież.
Zębuś jest tak bardzo proszący, to jest takie przejmujące jak dobiega do siatki i zaczyna się ocierać o kratki płotu z nadzieja, ze teraz jest ten dzień.

Posted

hanka456 napisał(a):
Jeszcze muszę coś dodać. ostatnio pojechał do Niemiec stary owczarek, stary to raz, a dwa to że miał poł ogona. Wygladało to okropnie, bo ta połowa która wisiała była oskubana z sierści, wisiał po prostu szkielet ogona, same kości, jak z horroru. Nadeszła z Niemiec wiadomość, że Państwo co go adoptowali są bardzo zadowoleni. Zadaję sobie pytanie? z czego? Że mają starego psa z pół ogonem? Czy Zebuś nie ma szans na taki dom? On ma pół ucha przecież.
Zębuś jest tak bardzo proszący, to jest takie przejmujące jak dobiega do siatki i zaczyna się ocierać o kratki płotu z nadzieja, ze teraz jest ten dzień.

Jak pies jest kochany, to jego człowiek jest zadowolony i nie zwraca uwagi na drobne mankamenty. Kochasz tego psa i jest bez znaczenia czy nie ma ucha, czy ogona. Zębuś czeka na takiego człowieka, człowieka który myśli też sercem.

Posted

No niestety dostałam taką odpowiedź

[FONT=Arial] [FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/FONT]
[FONT=Arial]dziekuje za tak szybką odpowiedź. Zastanawiałam się nad adopcją Zębusia, jednak to okazuje się na razie niemożliwe:( Po pierwsze, mogłabym go wziąć dopiero za 3 miesiace, a po drugie, mój chłopak nie zgadza się na tak dużego pieska jakim jest Zębuś. Ale jestem poruszona losem Zębusia, mam więc nadzieje że znajdzie dom i jeszcze popytam znajomych, może ktoś się zainteresuje jego przygarnięciem. Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial]Alicja[/FONT]
[/FONT]

Posted

Może zrobicie Zębusiowi nowe fotki, żeby pokazać jego osobowość: że jest wesoły, czuły, łasy na pieszczoty, pełen miłości... może to trafi do kogoś, ktoś zakocha się w nim...

Posted

Zębusiu
Nie dane ci było znaleźć domu i spędzić świąt w rodzinnym gronie, wtulić się w ramiona ukochanego człowieka i zasnąć z pełnym brzuszkiem w cieplutkim legowisku.
Te święta spędzisz w zimnym boksie. Jednak my, podczas wigilijnej wieczerzy będziemy o Tobie cieplutko myśleć i połamiemy się z Tobą opłatkiem na odległość.
Dziś nadszedł czas składania życzeń, więc życzę ci, abyś jak najszybciej znalazł kochający domek, miłość i poczucie bezpieczeństwa.