Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W łódzkim schronisku jest wiele psów, które potrzebują natychmiastowej pomocy a zwłaszcza miłości i czułości ze strony człowieka . Nawet najlepsza opieka wolontariuszy to nie to samo ,co ciepły dom i miłość "osobistego" pana.Do niedawna zajmowałam się szukaniem domu dla staruszka Zbigniewa, niestety jemu się nie udało .......:-(
Może znajdzie się ktoś ,kto uratuje życie Zębusiowi aby nie skończył tak jak nasz kochany Zbyś

numer: 3052
imię: Zębacz
wielkość: duża
rasa: mix owczarka niemieckiego
data przyjęcia: 2007-08-01
przebywa w boksie: buda za hotelikiem

Zębuś jest najwspanialszym staruszkiem jakiego poznałam.Mimo swoich lat zachowuje się jak ogromny szczeniak ,wita wszystkich radośnie i zachęca do zabrania go na spacer.Nie ma w nim ani krzty agresji,uwielbia pieszczoty i bliskość człowieka a do tego ta jego śmieszna mordka która zdaje się ciągle uśmiechać .Po prostu pies idealny
Mam nadzieję że uda nam się wspólnymi siłami znaleźć mu wspaniały domek na stare lata.
Liczę na Waszą pomoc

kontakt
792-061-133 Agnieszka
agamic@toya.net.pl

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny dziadzio, na pewno jest tak kochany jak mój Samuś. Tak myślę żeby zaangażowac Samusia w pomoc Zębusiowi - a mianowicie opisać jego historię na allegro Zębusia, z wnioskiem że warto pokochać starszego pieska. Tak nam radzila kiedyś jakaś cioteczka z poza Łodzi, tak zrobili i stara sunia znalazła dom w ciągu 2 tygodni.

Posted

Zębuś szuka domu. Pies w stylu mufi na stopy - ten prawie na pewno nie pogryzie kapci, nie będzie wiał na spacerku. Ale na pewno mozna z nim pogadać na tematy życiowe.
Kochajcie starsze psy i kotecki też.

Posted

Tak, o kamieniu można pomyslec, napewno by mu się choć troszkę lepiej funkcjonowało.

To, ze tyle cioteczek weszło na wątek Zebusia jak najlepiej o nim świadczy. Nie pozostaje obojętny, bo rzeczywiscie podobnie jak Zycia i Zbysio on po prostu da się lubić.