Jump to content
Dogomania

Kraków-Murzyn = dziadzio, ktory chcialby ogrzac kosci.Znalazl wspanialych ludzi:)

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]Murzyna przywiozlysmy z AgaG i z p.Ola z podkrakowsiej umieralni pare dni temu. Dzidzio nie wychodzil z budy, tylko patrzyl swym smutnym i zrezygnowanym wzrokiem z jej wnetrza. Dziadzio juz na nic nie czekal...chcial tylko przestac sie bac. Zziebniety, gryziony przez innych wspoltowarzyszy codziennie musial walczyc o jedzenie, ale jak tu przetrwac w sforze silnych i mlodych psow...dziadzio mial swoja bude, pare desek zbitych w kwadrat, ktore mialy za zadanie chronic staruszka...

Po wydostaniu go z budy Murzyn okazal sie wspanialym psem - ufny, kontaktowy, wiekowy pan potrzebujacy bliskosci czlowieka (w trakcie podrozy podszedl do AgiG, ktora siedziala na przednim siedzeniu, wsadzil nos w jej wlosy i oparl mordke na ramieniu-dziadzio przytulal sie). Czy taki pies nie zasluguje na najlepszy dom pod sloncem? na swojego czlowieka, ktory bedzie go kochal i chronil?

Aktualnie Murzyn przebywa w hotelu pod Wieliczka, gdzie ewikS zrobila mu dzis zdjecia. Oto Murzyn, dziadzio z wielkim sercem:

Posted

karusiap napisał(a):
Murzynek strasznie chce wydostac sie z boksu i zostac z czlowiekiem....

Faktycznie, ja weszłyśmy mu porobić zdjęcia czmychnął za Nami i nie chciał wcale wracać :-(

Posted

Oj nie ma za co! Czym jest zrobienie paru ogloszeń w porównaniu z tym co Wy robicie?!

Czy mogłabyś napisać, które jeszcze z tym bid można już ogłaszać? Chrobotka? Flipa i Flapa?

Posted

Murzyn to starszy ale całkiem żwawy pan . Faworyt Agaty :loveu:
Bardzo miły , kontaktowy piesek , niewiekich rozmiarów ,cieszący się ze spacerków , zachowujący czystość w kojcu.
Nie wiem czemu ale gdy przeglądałam zdjęcia dziś zrobione przyszło mi do głowy słowo ... wytworny :roll::eviltong:

Murzyn to wytworny , starszy pan :loveu: