sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 niedziela Bardotka wkleisz labki z niedzieli? Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pangea a jak one będą się nazywać?? A czy ich nie ma w tej stawce co wcześniej skanowałam? Quote
PANGEA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 sylrwia napisał(a):Pangea a jak one będą się nazywać?? A czy ich nie ma w tej stawce co wcześniej skanowałam? Nie nie ma W domu mam dzieki Bardotce staweczki z soboty ale jeszcze niedziele :roll: bardzo prosze A nazywaja sie po niemiecku Gelbe / gestromt, a po ichniemu to nie wiem. Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Już mam :evil_lol: potraktowałam je jako odrębną rasę. Quote
moon_light Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Sylrwia a Deutsche Dogge BLAU też dasz ?? :cool3: prooosze:lol: Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Niedziela W tym wyszły fale dunaju ale mam nadzieje ze dacie rade Quote
Basik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardotka dzieki za skany labków, a z drugiego dnia zrobi ktoś? Please!!!!!!! Quote
Różyczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Różyczka']GRATULUJĘ sukcesów Czy mogę prosić staweczkę sznaucerów miniaturowych białych i sędziego? nie powinno być ich dużo :) Nieśmiało :oops: się przypominam :) Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Różyczka']Nieśmiało :oops: się przypominam :) Napisz jak się nazywaja to je zeskanuje bo tak to widzisz jakie cuda wychodzą nawet całych dogów od razu nie zeskanowałam:evil_lol: LABRADORY Z NIEDZIELI Quote
Różyczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 sylrwia napisał(a):Napisz jak się nazywaja to je zeskanuje bo tak to widzisz jakie cuda wychodzą nawet całych dogów od razu nie zeskanowałam:evil_lol: No tak gapa ze mnie:evil_lol: Po ichniejszemu nie wiem :oops:, a inne wersje: zwergschnauzer weiss, miniature schnauzer white. Może coś będzie pomocne :) Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Różyczka']No tak gapa ze mnie:evil_lol: Po ichniejszemu nie wiem :oops:, a inne wersje: zwergschnauzer weiss, miniature schnauzer white. Może coś będzie pomocne :) Sobota Niedziela Quote
Różyczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='sylrwia'] Sobota Niedziela Baaardzo dziękuję za staweczkę :loveu:. Jest może napisane kto sędziował? Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jaka maruda:eviltong: sobota Viktoras Avtusko - Liwa niedziela Vladimir Aleksandrov - Rosja Quote
Różyczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 sylrwia napisał(a):Jaka maruda:eviltong: Łoj straszna :evil_lol:, aż strach się bać:diabloti:, ale jakie ma szczęście do dobrych ludzi:loveu: sylrwia napisał(a):sobota Viktoras Avtusko - Liwa niedziela Vladimir Aleksandrov - Rosja Jeszcze raz ogromne podziękownia :) Quote
Basik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Bardzo dziękuję za skany labków - jeszcze tak sędziów podać... da radę? :) Quote
Bardotka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 sylrwia napisał(a): Bardotka wkleisz labki z niedzieli? Ja niestety nie mam katalogu z niedzieli dlatego dałam tylko sobotę :( Quote
meta Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 my tym razem tylko CAC, ale zawsze cos :) MYA po lewej Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Sylrwia, były może jakieś spaniele tybetańskie? jak tak, to poproszę :) Quote
Judit Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 a może ktoś podać stawkę seterów szkockich gordonów (Gordon Setter) i seterów irlandzkich czerwono-białych? (Irish Red and White Setter) Nie wiem jak to będzie w ich języku. :oops: Wiem tylko że seterki w sobotę były. :eviltong: Quote
Recommended Posts