Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Ciesze się Agnieszko, żeudało się Tobie dotrzeć na wystawę.

Mój wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów 2 x CAC i 2 x resCACIB

Pomimo zakrętów po drodze udało się..... :)

gratuluję też rudaskowi :)

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nacia_i_Fluffy napisał(a):
Gratulacje!

Stawka AKIT:

psy

kl. szczeniąt - TAMASHII GO SVEIKA
kl. pośrednia - PL JCH B'MITSUKUNI GO DE LA VELLEE DES DRAGONS SACRES
kl. championów - LT CH ENZO OMOMO GAWA
- FIN, LT CH KAAKKOMAEN KUOJI

suki

kl. szczeniąt - TAKESHI GO SVEIKA
- TENSHI GO SVEIKA
kl. otwarta - CANDIDA'S FLOWER DANCE
kl. championów - EST CH AKARI JIDAI ORANGJI UMAN

w niedzielę ta sama stawka bez całej kl. championów psów i otwartej suk.

dziękuję ślicznie

Posted

Wiem, ze wypisywanie stawek to upierdliwa robota
ale czy moge prosic :loveu: o staweczki Dogow Niemieckich zoltych i pregowanych oraz o sedziow tej rasy :loveu:

Prosze, bardzo prosze

Posted

[quote name='elki']wrocilismy z sukcesami sobota bob,cwc,cacib,zwyciezca litwy i kwalifikacja na crufts ,niedziela nie byla taka pomyslna ale jest bos,cwc i cacib

[quote name='BeataG']No to ja też się pochwalę:

W sobotę mój Wermi - CAC, CACIB, Zwycięzca Litwy, nominacja na Crufts, jego siostra Wiki to samo plus BOB, w niedzielę Wermi zgarnął wszystko, Wiki CAC i Res. CACIB. :)

EDIT: Sklerozę mam - do tego wszystkiego mój Wermi w niedzielę ukończył Championat Litwy. :loveu:

[quote name='PARSONRK']
Moje Kuszydło zostało zgłoszone na trzy wystawki ( 2x CACIB i na CAC terrierów) i trzykrotnie uzyskało:
Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy ! :multi::multi::multi:
Tym samym poza kilkoma dodatkowymi tytułami ukonczyłysmy Młodziezowego Championa Litwy:p i zdobyłyśmy kwalifikację na Crufts 2009 (jakie pierwszy PRT w Polsce):p
Dodatkowo Kuszydło załapało sie na III lokatę na BIS-ie Juniorów :eviltong: terrierowej wystawki :)

[quote name='sylrwia']
Mój wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów 2 x CAC i 2 x resCACIB

[SIZE="6"]Gratulacje :multi::multi::multi:.
Ja już zaczynam tęskinić za Wilnem :eviltong:... jakoś mam sentyment do tej wystawy.

[quote name='PANGEA']Wiem, ze wypisywanie stawek to upierdliwa robota
ale czy moge prosic :loveu: o staweczki Dogow Niemieckich zoltych i pregowanych oraz o sedziow tej rasy :loveu:

Prosze, bardzo prosze

Podpinam się pod prośbę Paulinki :cool3:. Najchętniej w wersji fotka z katalogu na mail simbik@op.pl. Tylko mi zależy na dożkach we wszystkich kolorach :oops: (deutsche dogge).

Posted

sylrwia napisał(a):
Jak wytrzymacie do jutra wieczorem to poskanuję co trzeba z jednego i drugiego katalogu ale dziś wybaczcie nie mam weny.:roll:

Dziękuje i czekam cierpliwie :lol:.

Posted

Zeskanuje co będziecie potrzebować. W granicach rozsądku :diabloti: ale dopiero wieczorem będę na swoim kompie i tam mam skaner. Te dogi wyjątkowo tak wcześnie zrobiłam bo ktoś miły mnie obudził ciut za wcześnie i miałam trochę czasu przed wyjściem z domku.

Posted

To ja się uśmiecham o labki, ale całe - może byc na prv. Wiem, że zapewne było ich dużo...
No i oczywiście gratki dla zadowolonych z wyników na tej wystawie!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Basik']To ja się uśmiecham o labki, ale całe - może byc na prv. Wiem, że zapewne było ich dużo...
No i oczywiście gratki dla zadowolonych z wyników na tej wystawie!!!!!!!!!!

Całość :D