PARSONRK Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 sylrwia napisał(a):Ciesze się Agnieszko, żeudało się Tobie dotrzeć na wystawę. Mój wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów 2 x CAC i 2 x resCACIB Pomimo zakrętów po drodze udało się..... :) gratuluję też rudaskowi :) Quote
Frytela Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Prosze przynajmniej o staweczke Welsh Corgi cardigan i pembroke Quote
aleb Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Czy mogłabym prosić o podanie stawki psów klasy użytkowej i championów Labrador Retriever? Quote
Agappe Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):Gratulacje! Stawka AKIT: psy kl. szczeniąt - TAMASHII GO SVEIKA kl. pośrednia - PL JCH B'MITSUKUNI GO DE LA VELLEE DES DRAGONS SACRES kl. championów - LT CH ENZO OMOMO GAWA - FIN, LT CH KAAKKOMAEN KUOJI suki kl. szczeniąt - TAKESHI GO SVEIKA - TENSHI GO SVEIKA kl. otwarta - CANDIDA'S FLOWER DANCE kl. championów - EST CH AKARI JIDAI ORANGJI UMAN w niedzielę ta sama stawka bez całej kl. championów psów i otwartej suk. dziękuję ślicznie Quote
PANGEA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wiem, ze wypisywanie stawek to upierdliwa robota ale czy moge prosic :loveu: o staweczki Dogow Niemieckich zoltych i pregowanych oraz o sedziow tej rasy :loveu: Prosze, bardzo prosze Quote
simbik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='elki']wrocilismy z sukcesami sobota bob,cwc,cacib,zwyciezca litwy i kwalifikacja na crufts ,niedziela nie byla taka pomyslna ale jest bos,cwc i cacib [quote name='BeataG']No to ja też się pochwalę: W sobotę mój Wermi - CAC, CACIB, Zwycięzca Litwy, nominacja na Crufts, jego siostra Wiki to samo plus BOB, w niedzielę Wermi zgarnął wszystko, Wiki CAC i Res. CACIB. :) EDIT: Sklerozę mam - do tego wszystkiego mój Wermi w niedzielę ukończył Championat Litwy. :loveu: [quote name='PARSONRK'] Moje Kuszydło zostało zgłoszone na trzy wystawki ( 2x CACIB i na CAC terrierów) i trzykrotnie uzyskało: Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy ! :multi::multi::multi: Tym samym poza kilkoma dodatkowymi tytułami ukonczyłysmy Młodziezowego Championa Litwy:p i zdobyłyśmy kwalifikację na Crufts 2009 (jakie pierwszy PRT w Polsce):p Dodatkowo Kuszydło załapało sie na III lokatę na BIS-ie Juniorów :eviltong: terrierowej wystawki :) [quote name='sylrwia'] Mój wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów 2 x CAC i 2 x resCACIB [SIZE="6"]Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja już zaczynam tęskinić za Wilnem :eviltong:... jakoś mam sentyment do tej wystawy. [quote name='PANGEA']Wiem, ze wypisywanie stawek to upierdliwa robota ale czy moge prosic :loveu: o staweczki Dogow Niemieckich zoltych i pregowanych oraz o sedziow tej rasy :loveu: Prosze, bardzo prosze Podpinam się pod prośbę Paulinki :cool3:. Najchętniej w wersji fotka z katalogu na mail simbik@op.pl. Tylko mi zależy na dożkach we wszystkich kolorach :oops: (deutsche dogge). Quote
BeataG Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dziękuję za gratulacje. :) W stawkach Wam niestety nie pomogę, bo kupiłyśmy tylko 1 katalog na 3 osoby i nie ja go mam, przykro mi. Quote
Różyczka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 GRATULUJĘ sukcesów Czy mogę prosić staweczkę sznaucerów miniaturowych białych i sędziego? nie powinno być ich dużo :) Quote
Frytela Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a ja ponownie prosze o staweczke welsh corgi :) :) Quote
sylrwia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jak wytrzymacie do jutra wieczorem to poskanuję co trzeba z jednego i drugiego katalogu ale dziś wybaczcie nie mam weny.:roll: Quote
simbik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 sylrwia napisał(a):Jak wytrzymacie do jutra wieczorem to poskanuję co trzeba z jednego i drugiego katalogu ale dziś wybaczcie nie mam weny.:roll: Dziękuje i czekam cierpliwie :lol:. Quote
Bardotka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Frytela napisał(a):a ja ponownie prosze o staweczke welsh corgi :) :) Paulinko, byłam ja i Uszaki :) Quote
Bardotka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 simbik napisał(a):Dziękuje i czekam cierpliwie :lol:. Kasiu i Paulinko (Pangea) jakby co zeskanuję i podeślę wam wieczorkiem :D Quote
Frytela Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardotka napisał(a):Paulinko, byłam ja i Uszaki :) Aha dzięki za odpowiedz :) Gratki dla Mareczka ;) Prosze o wyściskanie go ;) Quote
Bardotka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Frytela napisał(a):Aha dzięki za odpowiedz :) Gratki dla Mareczka ;) Prosze o wyściskanie go ;) Dziękujemy ;) Quote
skubi Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To ja bym jeszcze raz bardzo poprosiła o stawkę Bearded Collie - Barzdotieji Koliai po ichniemu :lol: Quote
aleb Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 sylrwia a mogłabyś też zeskanować Labradory - psy kl. użytkowa i championów? ;) Quote
sylrwia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Zeskanuje co będziecie potrzebować. W granicach rozsądku :diabloti: ale dopiero wieczorem będę na swoim kompie i tam mam skaner. Te dogi wyjątkowo tak wcześnie zrobiłam bo ktoś miły mnie obudził ciut za wcześnie i miałam trochę czasu przed wyjściem z domku. Quote
Canaveral-staff Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Gratuluję całej polskiej ekipie za sukcesy w Wilnie:lol::lol: brawa dla WAS i WASZYCH wspaniałych psów:lol::multi::multi: Quote
Bardotka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='skubi']To ja bym jeszcze raz bardzo poprosiła o stawkę Bearded Collie - Barzdotieji Koliai po ichniemu :lol: Quote
Basik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To ja się uśmiecham o labki, ale całe - może byc na prv. Wiem, że zapewne było ich dużo... No i oczywiście gratki dla zadowolonych z wyników na tej wystawie!!!!!!!!!! Quote
Bardotka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Basik']To ja się uśmiecham o labki, ale całe - może byc na prv. Wiem, że zapewne było ich dużo... No i oczywiście gratki dla zadowolonych z wyników na tej wystawie!!!!!!!!!! Całość :D Quote
Recommended Posts