sylrwia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 McDzik napisał(a):O mamuniu! 12 spanieli tybetańskich !!!! Proszę o foty od osób z 15 marca, które tam będą !!!! :evil_lol: 12 to nr ringu :) Spanieli Tybetańskich zgłoszonych jest tylko 3 sztuki Quote
jo-jo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Hmm no dogów, spodziewałam się trochę więcej :hmmmm: Quote
PARSONRK Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A parsonków tylko 7 w oba dni.... mniej niz w grudniu... Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 sylrwia napisał(a)::evil_lol: 12 to nr ringu :) Spanieli Tybetańskich zgłoszonych jest tylko 3 sztuki Oż... no to gafa :D Cała ja :D ... No ale 3 to też lepiej niż nic, więc i tak proszę o fotki :) Quote
Frytela Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Co prawda nie jade ale myślałam ze bedzie wiecej corgi w sobote zgloszonych ;) Quote
McDzik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 O.. w Rzeszowie chyba mówiłaś, że jedziesz do Wilna ? [albo że byłaś rok temu?] Nie słuchałam dokładnie ^^ Wtedy jakieś dzieci napadły Arniego, żeby sobie fotki porobić :D Quote
PARSONRK Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Poszukuje transportu do Wilna na wystawę dla 1 osoby z 1 małym psem znaczy dla siebie z Dzidzią ;) Quote
Frytela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 McDzik napisał(a):O.. w Rzeszowie chyba mówiłaś, że jedziesz do Wilna ? [albo że byłaś rok temu?] Nie słuchałam dokładnie ^^ Wtedy jakieś dzieci napadły Arniego, żeby sobie fotki porobić :D Ja byłam w Wilnie ale w grudniu, no i najlepiej nam nie poszło, jakos chyba pecha mam w wilnie ;) moze kiedys jeszcze pojade :diabloti: Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Frytela napisał(a):Ja byłam w Wilnie ale w grudniu, no i najlepiej nam nie poszło, jakos chyba pecha mam w wilnie ;) moze kiedys jeszcze pojade :diabloti: No to może to skojarzyłam jak słuchałam piate przez dziesiąte xD Quote
Canaveral-staff Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='PARSONRK']Poszukuje transportu do Wilna na wystawę dla 1 osoby z 1 małym psem znaczy dla siebie z Dzidzią ;) Zgłoś się do Ubermana wiem ,że jedzie ale razem z nim jedzie Orianna z 2 psami może jeszcze się zmieścisz ,jadą na 2 dni mają już zamówiony hotel wiem ,że w piątek będzie zebranie zarządu w związku Andrzej na pewno będzie Quote
PARSONRK Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Zgłoś się do Ubermana wiem ,że jedzie ale razem z nim jedzie Orianna z 2 psami może jeszcze się zmieścisz ,jadą na 2 dni mają już zamówiony hotel wiem ,że w piątek będzie zebranie zarządu w związku Andrzej na pewno będzie Dzieki za info - jutro na walnym dopadnę i nie puszczę :) Quote
PARSONRK Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nadal poszukuje transportu dal 1 osoby i 1 psa... Quote
PARSONRK Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='PARSONRK']Nadal poszukuje transportu dal 1 osoby i 1 psa... Nikt nie ma miejsca? Dojadę np do Wa-wy bez problemu :) Quote
Agappe Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ooo znalazłam.. co za remanent został tu przeprowadzony... jak ktoś wróci bardzo proszę o stawkę AKIT na oba dni Quote
elki Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jesli ktos robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty, moze przez przypadek sa cardigany a tak na marginesie to wrocilismy z sukcesami sobota bob,cwc,cacib,zwyciezca litwy i kwalifikacja na crufts ,niedziela nie byla taka pomyslna ale jest bos,cwc i cacib Quote
Agappe Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 elki napisał(a):Jesli ktos robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty, moze przez przypadek sa cardigany a tak na marginesie to wrocilismy z sukcesami sobota bob,cwc,cacib,zwyciezca litwy i kwalifikacja na crufts ,niedziela nie byla taka pomyslna ale jest bos,cwc i cacib gratuluje!!! jak to sam cacib to nie jest sukcesem???:roll::lol: uśmiecham się bardzo o AKITY z oba dni - było ich około 10 Quote
BeataG Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to ja też się pochwalę: W sobotę mój Wermi - CAC, CACIB, Zwycięzca Litwy, nominacja na Crufts, jego siostra Wiki to samo plus BOB, w niedzielę Wermi zgarnął wszystko, Wiki CAC i Res. CACIB. :) EDIT: Sklerozę mam - do tego wszystkiego mój Wermi w niedzielę ukończył Championat Litwy. :loveu: Quote
PARSONRK Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Na dzień dobry : Wielkie dzięki dla Naci _i_Fluffy i Blairy za transport i pamięć :cool3::multi::multi: W każdym razie dojechałam i: Moje Kuszydło zostało zgłoszone na trzy wystawki ( 2x CACIB i na CAC terrierów) i trzykrotnie uzyskało: Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy ! :multi::multi::multi: Tym samym poza kilkoma dodatkowymi tytułami ukonczyłysmy Młodziezowego Championa Litwy:p i zdobyłyśmy kwalifikację na Crufts 2009 (jakie pierwszy PRT w Polsce):p Dodatkowo Kuszydło załapało sie na III lokatę na BIS-ie Juniorów :eviltong: terrierowej wystawki :) Kuszydło w hotelu.... Quote
Nacia_i_Fluffy Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Gratulacje! Stawka AKIT: psy kl. szczeniąt - TAMASHII GO SVEIKA kl. pośrednia - PL JCH B'MITSUKUNI GO DE LA VELLEE DES DRAGONS SACRES kl. championów - LT CH ENZO OMOMO GAWA - FIN, LT CH KAAKKOMAEN KUOJI suki kl. szczeniąt - TAKESHI GO SVEIKA - TENSHI GO SVEIKA kl. otwarta - CANDIDA'S FLOWER DANCE kl. championów - EST CH AKARI JIDAI ORANGJI UMAN w niedzielę ta sama stawka bez całej kl. championów psów i otwartej suk. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 O Agnieszka! :) Dobrze wiedzieć, że Ciebie w tym pociągu nie porwali :lol: A jeżeli chodzi o transport - to polecam się na przyszłość ;) (może tylko w mniej ciasnawych warunkach :P ) Jeszcze raz gratulacje dla cudownej Kuszki :D Quote
PARSONRK Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):O Agnieszka! :) Dobrze wiedzieć, że Ciebie w tym pociągu nie porwali :lol: A jeżeli chodzi o transport - to polecam się na przyszłość ;) (może tylko w mniej ciasnawych warunkach :P ) Jeszcze raz gratulacje dla cudownej Kuszki :D Nie nie porwali :) Dojechałam tuż przed 5 i poszłam spać - dopiero teraz się doturlałam do komputerka (trzeba odespać wycieczkę :) ) Do zobaczenia na wystawkach :) Raz jeszcze dzięki i ładnie uśmiecham się o foteczki ;) Quote
Frytela Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 usmiecham się o staweczke i wyniki welsh corgi :) Quote
skubi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gratuluję wszystkim po Wilnie :lol: I bardzo proszę o stawkę Bearded Collie ;) Quote
Jolly Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):O Agnieszka! :) Dobrze wiedzieć, że Ciebie w tym pociągu nie porwali :lol: A jeżeli chodzi o transport - to polecam się na przyszłość ;) (może tylko w mniej ciasnawych warunkach :P ) Jeszcze raz gratulacje dla cudownej Kuszki :D Natalia napisz stawke collie rouh i smooth ;) Jak Ci poszło na wystawce? Quote
sylrwia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ciesze się Agnieszko, żeudało się Tobie dotrzeć na wystawę. Mój wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów 2 x CAC i 2 x resCACIB Quote
Recommended Posts