Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

meta napisał(a):
ja juz wiem o 9 polskich grzywkach :cool3: bede sie czula jak u siebie :eviltong:

To się nie czaj i wal śmiało:lol:można kawałeczek staweczki ułożyć:evil_lol:
VALENTINO
VIVA ESPANIA
LINDA
VOLCANO
CHERI

?????:roll:
My się nie wybieramy :-)

Posted

Cheri jako pol lysa pol powder chyba zbyt wiele by nie zdzialala ;)
Valentino
Viva Espana
Volcano
Linda
Vodka Martini
Wooli
Sen
Margrabia
Jagoda

w sumie to nie wiem czy powinnam bo moze niektorzy nie chca sie chwalic ze jada :cool3:

Posted

meta napisał(a):
Cheri jako pol lysa pol powder chyba zbyt wiele by nie zdzialala ;)

w sumie to nie wiem czy powinnam bo moze niektorzy nie chca sie chwalic ze jada :cool3:

Eeee- chyba to nie żadna tajemnica- i tak przecież Litwini ogłaszają spis wystawców- i to nawet dosyć wcześnie :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
:crazyeye: wow ciekawe jak sie CACIB`ami podzielicie :lol:;)

nawet mnie nie denerwuj :mad:
cale szczescie ja pierwszego dnia sie w mlodziez zapakowalam, a drugiego to jeszcze nie wiem, zalezy jak nam pojdzie teraz i w styczniu, mam nadzieje ze pojdzie to sie przeteleportuje do posredniej :p a jak nie, to bede miala problem caciba z glowy :lol:

Posted

Jeszcze nie pojechały a już CACIBY dzielą. Hahaha
Ja jadę z Molką jednym autem. Obie mamy suki, ale wychodzimy z założenia że jak nasza ma dostać CACIBA to dostanie
a jezeli nie to lepiej żeby dostał ktoś znajomy niż obcy!

Posted

miniaga napisał(a):

a jezeli nie to lepiej żeby dostał ktoś znajomy niż obcy!

Słusznie :evil_lol::evil_lol:

Oj ja bym sobie chętnie po ringu honorowym w Wilnie przebiegła, wiec mam nadzieje, ze jak duzy da plame, to nadrobi za niego maluch :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ja wolę być 2 albo 3 w mocnej stawce niż pierwsza w Bośni...Cieszę się że zobaczę Wilno marzę o tym od liceum, ale niestety nie miałam okazji wczesniej albo ciągle było szkoda mi kasy

Posted

miniaga napisał(a):
Ja wolę być 2 albo 3 w mocnej stawce niż pierwsza w Bośni...

Aga czy to jakas aluzja do coponiektorych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja będę mocno trzymać kciuki za :terazpol: ekipe, bo czytam że szykuje się skomasowany atak :kciuki: , a szczególnie za nasze grzywki.

POWODZENIA i pamiętajcie o zdjęciach :cool3:

Posted

meta napisał(a):
Aga czy to jakas aluzja do coponiektorych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Absolutnie nie. Po prostu wyraziłam swoje zdanie. Mnie przeraża wyjazd do głogowa (8h pociągiem) a co dopiero jakaś Bosnia czy inne za.....

Posted

Oczywiście przez zawirowania w domu - czytaj poród, zapomniałam zgłosić w pierwszym terminie :(
Co do Bośni to chętnie bym pojechała:) Ja lubię wygrać w dużej stawce, być na lokacie w takowej też lubię, ale nawet w Bośni można być samemu i dostać bdb, lub dosk, ale bez tytułu... Dlatego zawsze się denerwuję jak słyszę e wygrał/wygrała bo była/był sam... Przecież, czy w Bośni, czy na Litwie, czy w Austrii często sędziują nas te same osoby, a nawet śliczny pies może mieć gorszy dzień i zupełnie sie nie pokazać, nagle okuleć, bo źle stanął, zadrzeć ogon, bądź go nie podnieść itd. Sami wiecie jak jest, a psiaki to żywe stworzenia...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']A słuchaj jak dostałaś to potwierdzenie? Sama do nich napisałaś? Bo ja napisałam i ciiisza. A zgłaszałam już dosyć dawno ;)

Nie pisłam do nich, sami do mnie napisali.
Pierw poprosili o kopię wpłaty, a po godzince od wysłania im skanu dostałam takie potwierdzenie:

[FONT=Arial]

[FONT=Arial]Hello,[/FONT]
[FONT=Arial]Organisations Commitee of the International Dog Show
"LITHUANIAN WINNER`2008" & ĽVILNIUS CUP`2008" ( 2008 03 15 &16),
accepts aplication of the dog :[/FONT]

[FONT=Times New Roman]PLAPPERMAULCHEN`S KUSZA, bitch, junior class[/FONT]
[/FONT]