Nacia_i_Fluffy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kto się wybiera? :) info - http://www.kinologija.lt/files/cacib_kovas2008_en.pdf SĘDZIOWIE: 15.03 http://www.kinologija.lt/files/judges_15march.pdf 16.03 http://www.kinologija.lt/files/judges_16march.pdf Termin I zgłoszeń zbliża się nieuchronnie, więc założyłam wątek :) Best zgłoszony - collie rough klasa młodzieży :) Quote
Talagia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja już zgłoszenia mam wypełnione, leżą i czekają aż je wyśle :evil_lol: Jade z dwoma psiakami :diabloti: Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Talagia napisał(a):Ja już zgłoszenia mam wypełnione, leżą i czekają aż je wyśle :evil_lol: Jade z dwoma psiakami :diabloti: Buuu.... :lol: my tez Quote
Talagia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Agasia napisał(a):Buuu.... :lol: my tez No ale i tak w innych klasach prawda? ;) Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Talagia napisał(a):No ale i tak w innych klasach prawda? ;) Klasach pewnie tych samych, ale inne plcie... ;) Zreszta okaze sie, czy zglosze. Quote
PARSONRK Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja jadę z białymi (na pewno) i gończą ( prawdopodobnie :)) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Ja właśnie muszę wypełnić zgłoszenie lada chwila ;) A jak płacicie za tą wystawę? Macie jakiś tani sposób? Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no ja sie zastanawiam tylko nie mam transportu:shake:,.... moze jakis busik z okolic Rzeszowa :razz:kto chetny to moze cosik sie zorganizuje Quote
Talagia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Theogonia napisał(a):A do kiedy trzeba zgłosic psy? Do 10 grudnia sa tansze opłaty, a termin ostateczny mija 4 lutego ;) Czy mam wpłacać euro czy ich krajowe pieniądze? :niewiem: :oops::oops: (nasza pierwsza zagraniczna wystawa :evil_lol:) Quote
sylrwia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiu w pierwszym linku pojawia sie tabelka pierwszy termin oplat to 10 grudzien, drugi termin oplata to 28 styczen, trzeci to 4 luty. Wiec chyab to sa tez terminy zgloszen. Quote
AlaNowak Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 czy jakas dobra duszyczka skopiowala by mi wszystko na priva? moj obecny komp nie odtwarza pdfow, a mojego normalnego kompa bede miala za tydzienh dopiero. z gory thx Quote
meta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :multi: dostalam potwierdzenie, jestesmy przyjeci z 4 psami :p Quote
sylrwia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ala tabelki sie nie udaje mi skopiować, bo znikają ramki a tekst sie zlewa. Napisz co konkretnei chcesz wiedziec a postaram sie przepisac. Quote
dorotal Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja jaden conajmniej na jeden dzien a byc moze na dwa Quote
Daniel ED Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witam,Eskimoski Domek już zgłoszony i opłacony.Do zobaczenia na wystawie. Quote
Basik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czy wszyscy teraz płacicie? Jeśli tak, to jak to zrobić najtaniej????? Quote
sylrwia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Goshka napisał(a):Sylwia, jedziecie???:p Ot błądze po różnych tematach na dogo i wyśledziłam Asie ;) Basik napisał(a):Czy wszyscy teraz płacicie? Jeśli tak, to jak to zrobić najtaniej????? Zawsze najtaniej w pierwszych terminach :evil_lol: A tak na poważnie to napisz do kogoś kto jezdzi często na zagraniczne wojarze :) Quote
blaira Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Czy wyslaliscie zgloszenie listownie czy mailem? Ma ktos moze formularz zgloszeniowy? pozdr Quote
Talagia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Avaria napisał(a):Czy wyslaliscie zgloszenie listownie czy mailem? Ma ktos moze formularz zgloszeniowy? pozdr Ja wysłałam poleconym :roll: Quote
meta Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ja wyslalam mailem i za dwa dni odpisali mi ze przyjete. a formularz jest na stronei litweskiego zwiazku Quote
MOLA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Czy ktoś z Białegostoku jedzie w marcu do Wilna :-) my jedziemy z grzywkami. Quote
SYLWIA:) Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam! dziś wysłałam zgłoszenie :p tym razem pojedzie tylko szary Brzydal (champion class):eviltong::lol: Quote
Recommended Posts