Nacia_i_Fluffy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witajcie! Nie znalazłam takiego tematu, więc pozwoliłam sobie rozpocząć ;) Potrzebuję informacji gdzie u naszych sąsiadów, a może ciut dalejsąCACiBówki na dworze. Wiem np., że na Słowacji prawie wszystko jestwhali, tylko dwie wystawy są na dworzu, ale nie wiem gdzie i nawet niewiem czy są to międzynarodowe. Jeżeli ktoś wie to proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam! Quote
Elitesse Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wegry w wiekszosci sa na otwartym terenie Quote
dorotal Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 W krajach baltyckich : Litwa, Łotwa i Estonia - wystawy jesieno-zimowo-wiosenne na hali, latem na dworze Niemcy - na wszystkich jak mi sie wydaje hala, a na pewno na ktorych bylam, Austria - na wszystkich jak mi sie wydaje hala, a na pewno na ktorych bylam w tym w bardzo goracym Oberwarcie, ktory jest laczony z wegierskim Szombathely gdzie byly namiociki Chorwacja - Zagrzeb hala, reszta pewnie na dworze a bylam w pazdzierniku w Osijeku Czechy - Mlada Boleslav na dworze, Praga i Brno hala, nie wiem jak z Budziejowicami i Litomerice Luksemburg - hala Holandia - bylam tylko na jednej wystawie w kwietniu i bylo w hali Słowenia - w styczniu na pewno hala, w czerwcu na pewno na dworze Quote
cockermanka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dorotal napisał(a):Czechy - Mlada Boleslav na dworze, Praga i Brno hala, nie wiem jak z Budziejowicami i Litomerice Czeskie Budziejovice - na halach :cool3: Quote
jolka11 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cockermanka napisał(a):Czeskie Budziejovice - na halach :cool3: W tym roku w Czeskich Budejowicach część ras była oceniana na obszernych ringach na świeżym powietrzu Quote
psiorka111 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a do wojewódzkich sąsiadów zaglądasz czasem?? :p bo w Lesznie jest wystawa z przyznaniem CACIB 31.05-1.06.2008. i to tak POD GOŁYM NIEEBEEM xD:shiny::mdrmed: Quote
Recommended Posts