Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdrojka napisał(a):
Ahhh super, ale Pani dalej będzie leczyć?!?

pani poczeka aż my go wyleczymy, bo uczciwie z góry zastrzegła, że niestety ale nie ma czasu na rehabilitację i tylko zaprzepaściłaby szansę na powrót do zdrowia. Ale chce go zaadoptować obojętnie czy będzie z łapką czy bez (co, mam nadzieję, nie nastąpi)

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety, Nikusi nikt nie chce a ona w Święta skończy 8 miesięcy czyli równie tyle jest już u mnie. Muszę ją oddać, jak sie ktoś w końcu znajdzie ale nie wiem też już jak to zrobić:shake:

Posted

Niech się przyzna ten, kto uznał, że Bacik nie będzie juz nocował w łazience:mad: Dzis niedziela ale chyba tylko w kalendarzu, bo pobudka była juz po 6-stej (ostatni masaż był o 1:30). Jak trzeci raz przebiegło po mnie pędzące kłusem stado kotów to uznałam, że mogę zapomnieć o wyspaniu się w tym dniu. Tzn moje kocie panny chrapały w najlepsze ale młodzież postanowiła urządzić sobie galopadę, w tym młodzież częściowo niedomagająca na łapę:mad:Potem były walki zapaśnicze z okrzykami - jedne zwycięskie, drugie wydawane przez pokonanych, i polowanie na moje stopy. A na to wszystko przyszła Zuzanka, która uznała, że już czas na poranne kocie przytulanki. Mruczeniu i barankom nie było końca, brak reakcji z mojej strony był okraszany delikatnym drapnięciem a to w szyję, a to prosto w oko:diabloti:
Na pomoc!!! Niech ktoś zabierze ode mnie wszystkie koty, zastanawiam się nawet nad doplaceniem wybawicielowi:cool1:

Posted

Tweety napisał(a):
Niech się przyzna ten, kto uznał, że Bacik nie będzie juz nocował w łazience:mad: Dzis niedziela ale chyba tylko w kalendarzu, bo pobudka była juz po 6-stej (ostatni masaż był o 1:30). Jak trzeci raz przebiegło po mnie pędzące kłusem stado kotów to uznałam, że mogę zapomnieć o wyspaniu się w tym dniu. Tzn moje kocie panny chrapały w najlepsze ale młodzież postanowiła urządzić sobie galopadę, w tym młodzież częściowo niedomagająca na łapęPotem:mad: były walki zapaśnicze z okrzykami - jedne zwycięskie, drugie wydawane przez pokonanych, i polowanie na moje stopy. A na to wszystko przyszła Zuzanka, która uznała, że już czas na poranne kocie przytulanki. Mruczeniu i barankom nie było końca, brak reakcji z mojej strony był okraszany delikatnym drapnięciem a to w szyję, a to prosto w oko:diabloti:
Na pomoc!!! Niech ktoś zabierze ode mnie wszystkie koty, zastanawiam się nawet nad doplaceniem wybawicielowi:cool1:

Hmmmm Ciocia Tweety płaci a ja jako bonus dorzucę 4 kociaki :evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
Niech się przyzna ten, kto uznał, że Bacik nie będzie juz nocował w łazience:mad: Dzis niedziela ale chyba tylko w kalendarzu, bo pobudka była juz po 6-stej (ostatni masaż był o 1:30). Jak trzeci raz przebiegło po mnie pędzące kłusem stado kotów to uznałam, że mogę zapomnieć o wyspaniu się w tym dniu. Tzn moje kocie panny chrapały w najlepsze ale młodzież postanowiła urządzić sobie galopadę, w tym młodzież częściowo niedomagająca na łapę:mad:Potem były walki zapaśnicze z okrzykami - jedne zwycięskie, drugie wydawane przez pokonanych, i polowanie na moje stopy. A na to wszystko przyszła Zuzanka, która uznała, że już czas na poranne kocie przytulanki. Mruczeniu i barankom nie było końca, brak reakcji z mojej strony był okraszany delikatnym drapnięciem a to w szyję, a to prosto w oko:diabloti:

Jak można tak narzekać na najcudowniejsze stworzenia pod słońcem? :shake:

:diabloti:

Posted

super wiesci, o tym domku i o lapce :)
w takim razie wnioskuje ze te 3 bazarki, ktore na Bacika zrobilam w zupelnosci wystarcza. bo jak mowilas z kasa nie jest zle. ciesze sie ze choc troche moglam pomoc. ze dlug stopnial i w ogole ze jest coraz lepiej.

Posted

Bacik w czasie rozbrykania usiłował wyciągnąć do mnie łapkę, tę chorą. Oczywiście tylko w ramieniu ale chyba coś mu się przypomina, że tą łapka też można coś zdziałać;)

Posted

Isabel napisał(a):
A może przydatna byłaby tu piłeczka? Moje koty, jak były małe, to tak cudownie dryblowały - raz jedną łapką, raz drugą, jak rasowy piłkarz!

Bacik ma piłeczki...

Ciociu Tweety jakieś postępy??
Ech stęskniłam się za Bacikiem....

Posted

tak czytam i czytam sheridan zmienil sie w bacika... a wiec bacik juz chyba po terapii laserowej, dobrze mi sie zdaje? jak tam maluch... aha czy pieniadze z bazarku od ludwy doszly na afn?

Posted

O p. Szerim opowiem Wam jutro bo będę się z Nim widział:))
laserki kończy jutro :)
pozdrawiam

Jamnik
Ps. Oj sorka już dzisiaj... nie zauważyłem, że jest po północy...

Posted

Hej
Szeriego widziałem wczoraj...
Stan jest taki sam jakk ostatnim razem... Wiem, że chcecie przeczytać, że Szeri zrobił następne postępy. Ale teraz trzeba sdać mu odpocząć. Takie jest zresztą zalecenie weta, który tto wszystko ustawił. Tego ze stanów.
Ale i tak Szeri zrobił duże postępy qw porównaniu do stanu, w jakim przyjechał...
pozdrawiam Jamnik

Posted

Jamnik napisał(a):
Hej
Szeriego widziałem wczoraj...
Stan jest taki sam jakk ostatnim razem... Wiem, że chcecie przeczytać, że Szeri zrobił następne postępy. Ale teraz trzeba sdać mu odpocząć. Takie jest zresztą zalecenie weta, który tto wszystko ustawił. Tego ze stanów.
Ale i tak Szeri zrobił duże postępy qw porównaniu do stanu, w jakim przyjechał...
pozdrawiam Jamnik

no to super wieści.
Stan taki jak poprzednio czyli super.

Niech chłopiec odpoczywa.....